قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است/آمادگی کامل برای برگزاری کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در نشست شورای حفاظت آزمون‌های سراسری، از آمادگی کامل برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ به عنوان مهمترین رویداد علمی ملی خبر داد.
 پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است/آمادگی کامل برای برگزاری کنکور

به گزارش اصلاحات نیوز؛

دکتر رضا محمدی امروز در نشست شورای حفاظت آزمون‌های سراسری که با حضور نمایندگان دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی برگزار شد، گفت: آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ روز‌های پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ مرداد ماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دشمنان در جنگ تحمیلی آمریکایی – صهیونی علیه ملت ایران به دنبال هدف قراردادن مراکز علمی و رکود نظام دانشگاهی کشور بودند لذا فرایند سنجش و پذیرش دانشجو که نمود بارز نشاط و شادابی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است باید با نظم و کیفیت مطلوب انجام شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه برنامه ریزی و مکاتبات لازم با دستگاه‌های اجرایی و حفاظتی برای برگزاری آزمون سراسری انجام شده است، گفت: اقدامات پلیس فتا و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی در شناسایی و دستگیری مدعیان دروغین فروش سؤالات آزمون سراسری و فروشندگان ابزار تقلب، قابل تقدیر است.

وی افزود: قانون در تشدید مجازات افراد متخلف در شبکه‌ها و گروه‌ها صراحت دارد و ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز به‌ویژه تلاش برای افشای سؤالات مرتبط با آزمون سراسری در قالب همکاری در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: متقاضیان و والدین این عزیزان مراقب باشند تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند و تأکید می‌شود متقاضیانی که وارد شبکه‌های مدعی تقلب و تضمین قبولی شده‌اند هر چه سریع‌تر از این شبکه‌ها خارج شوند تا مشمول مجازات‌های قانونی نشوند.

محمدی با بیان اینکه امکان دسترسی به سؤالات آزمون سراسری پیش از شروع آزمون وجود ندارد، گفت: شبکه ملی حفاظت آزمون سراسری با بهره‌گیری از ظرفیت نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی اقدامات لازم را برای پیشگیری و مقابله با هر نوع تخلف را انجام خواهد داد و متقاضیان توجه کنند نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در جلسه آزمون سراسری تخلف است بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آنها نیز منجر به محرومیت از آزمون سراسری و …



 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

آزمون ورودی سراسری سال ۱۴۰۵ در سه نیم روز صبح پنجشنبه ۲۹ مرداد و عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد و صبح جمعه ۳۰ مرداد برگزار می شود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، آزمون سراسری با برگزاری آزمون گروه‌ آزمایشی علوم تجربی در صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد آغاز شده است. در ادامه آزمون گروه های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در عصر روز پنجشنبه ۲۹ مرداد و آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در صبح روز جمعه ۳۰ مرداد برگزار می‌شود.

پس از برگزاری آزمون دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است.

در گروه علوم تجربی تعداد ۴۵۱ هزار و ۵۲۲ نفر داوطلب شرکت کرده اند. آزمون اختصاصی گروه علوم تجربی دارای دفترچه اختصاصی همراه با پاسخنامه بود که داوطلبان باید به ۱۵۵ سوال در مدت ۱۸۰ دقیقه پاسخ می دادند.

دفترچه های گروه علوم تجربی که منتشر شده است شامل دفترچه ۱ زیست شناسی، دفترچه ۲ فیزیک و شیمی، دفترچه ۳ ریاضی و زمین شناسی و دفترچه ۴ ویژه دیپلمه های بهیاری است.

همچنین دفترچه ۴ ویژه متقاضیان دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی بوده که داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه های فرهنگیان و تربیت شهید رجایی باید به آن پاسخ می دادند و هنوز در سایت سازمان سنجش منتشر نشده است.

براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور کلید اولیه آزمون های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ عصر روز یکشنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد و داوطلبان می توانند از تاریخ مذکور هرگونه مطلبی در خصوص سوالات و کلید آزمون دارند، منحصرا از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی به سازمان سنجش اعلام کنند.



 برگزاری کنکور هنر و زبان با رقابت ۱۵۵ هزار داوطلب
۲۰ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

برگزاری کنکور هنر و زبان با رقابت ۱۵۵ هزار داوطلب

به گزارش شهرآرانیوز، آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در ۴۱۵ شهرستان کشور در حال برگزاری است و سازمان سنجش برای برگزاری این آزمون ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را در نظر گرفته است تا داوطلبان در گستره وسیعی از نقاط کشور امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

کنکور ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنیه ۲۹ مرداد با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی حاضر شدند.

این آزمون با رقابت داوطلبان گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت صبح فردا جمعه ۳۰ مرداد به پایان می‌رسد.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش، ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی و فنی، ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر در گروه هنر ثبت‌نام کرده‌اند.

ترکیب جنسیتی داوطلبان نیز نشان می‌دهد زنان سهم بیشتری از متقاضیان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده‌اند؛ به طوری که ۶۵ درصد کل داوطلبان کنکور امسال زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

در گروه علوم تجربی ۶۹ درصد داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز زنان با سهم ۶۸ درصدی در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی را زنان تشکیل می‌دهند.

سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزئیات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است زمان حضور خود در حوزه‌های امتحانی را به گونه‌ای تنظیم کنند که پیش از بسته شدن در‌ها در محل آزمون حاضر باشند.

بر این اساس آزمون‌های نوبت صبح رأس ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌شود و در‌های حوزه‌های امتحانی ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد. آزمون‌های نوبت عصر نیز ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و در‌های حوزه‌ها ساعت ۱۴:۳۰ بسته خواهد شد؛ بنابراین داوطلبان باید پیش از زمان اعلام‌شده در حوزه امتحانی حضور داشته باشند تا به دلیل بسته شدن در‌ها از ورود به جلسه آزمون بازنمانند.



 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۳۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

ایران آنلاین:

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در ۴۱۵ شهرستان کشور در حال برگزاری است و سازمان سنجش برای برگزاری این آزمون ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را در نظر گرفته است تا داوطلبان در گستره وسیعی از نقاط کشور امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

به گزارش ایسنا،  کنکور ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنیه ۲۹ مرداد با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی حاضر شدند.

این آزمون با رقابت داوطلبان گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت صبح فردا جمعه ۳۰ مرداد به پایان می رسد.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش، ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی و فنی، ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر در گروه هنر ثبت‌نام کرده‌اند.

ترکیب جنسیتی داوطلبان نیز نشان می‌دهد زنان سهم بیشتری از متقاضیان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده‌اند؛ به طوری که ۶۵ درصد کل داوطلبان کنکور امسال زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

در گروه علوم تجربی ۶۹ درصد داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز زنان با سهم ۶۸ درصدی در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی را زنان تشکیل می‌دهند.

 سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزئیات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است زمان حضور خود در حوزه‌های امتحانی را به گونه‌ای تنظیم کنند که پیش از بسته شدن درها در محل آزمون حاضر باشند.

بر این اساس آزمون‌های نوبت صبح رأس ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌های امتحانی ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد. آزمون‌های نوبت عصر نیز ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌ها ساعت ۱۴:۳۰ بسته خواهد شد.

بنابراین داوطلبان باید پیش از زمان اعلام‌شده در حوزه امتحانی حضور داشته باشند تا به دلیل بسته شدن …



 آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
۵۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد

به گزارش مشرق ، آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ با شرکت یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه برگزار می‌شود.

آزمون گروه‌ آزمایشی علوم تجربی در صبح روز پنجشنبه و آزمون گروه های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در عصر روز پنجشنبه ۲۹ مرداد و آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در صبح روز جمعه ۳۰ مرداد برگزار می‌شود.

آزمون گروه آزمایشی زبان های خارجی بعد از ظهر پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ از ساعت ۱۴ آغاز شده است. این آزمون دارای دفترچه اختصاصی همراه با پاسخنامه است که داوطلبان باید به ۷۰ سوال در مدت ۱۰۵ دقیقه پاسخ دهند.

دفترچه ۱ ویژه متقاضیان زبان انگلیسی (۷۰ سوال - ۱۰۵ دقیقه) و دفترچه ۱ ویژه متقاضیان زبان های غیر انگلیسی (آلمانی فرانسه، روسی و ایتالیایی) (۷۰ سوال - ۱۰۵ دقیقه) است. همچنین دفترچه ۲ ویژه متقاضیان دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی (۴۰ سوال - ۶۰ دقیقه) است.

در گروه آزمایشی زبان های خارجی تعداد ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۶۲ هزار و ۴۸۰ نفر معادل ۶۹ درصد زن و ۲۷ هزار و ۶۹۳ نفر معادل ۳۱ درصد مرد هستند.

همچنین آزمون گروه آزمایشی هنر بعد از ظهر پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ از ساعت ۱۴ (۲ بعدازظهر) آغاز شده است. این آزمون دارای دفترچه اختصاصی همراه با پاسخنامه است که داوطلبان باید به ۱۰۰ سوال در مدت ۱۱۵ دقیقه پاسخ دهند.

دفترچه ۱ درک عمومی هنر درک عمومی ریاضی - فیزیک و خلاقیت تصویری و تجسمی (۱۰۰ سوال - ۱۱۵ دقیقه) و دفترچه ۲ ویژه متقاضیان دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی (۴۰ سوال - ۶۰ دقیقه) است.

در گروه آزمایشی هنر تعداد ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۵۰ هزار و ۵۰۹ نفر معادل ۷۸ درصد زن و ۱۴ هزار و ۴۹۰ نفر معادل ۲۲ درصد مرد هستند.



 آزمون سراسری ۱۴۰۵ در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی آغاز شد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

آزمون سراسری ۱۴۰۵ در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی آغاز شد

به گزارش آفتاب نیوز،

آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که از صبح امروز، پنجشنبه ۲۹ مردادماه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد، در نوبت بعد از ظهر امروز با حضور داوطلبان گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی از ساعت ۱۴:۳۰ ادامه یافت.

از مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار نفر داوطلب کنکور ۱۴۰۵، تعداد ۶۴ هزار و ۱۹۹ نفر برای رقابت در گروه آزمایشی هنر و ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر برای رقابت در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی نام‌نویسی کرده‌اند.

آزمون گروه آزمایشی هنر شامل ۱۰۰ سوال با مدت زمان پاسخگویی ۱۱۵ دقیقه است. دفترچه اول این گروه شامل مباحث درک عمومی هنر، درک عمومی ریاضی-فیزیک و خلاقیت تصویری و تجسمی و دفترچه دوم ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی است.

آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی نیز بعدازظهر امرو پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ آغاز شده و شامل ۷۰ سوال با مدت زما پاسخگویی ۱۰۵ دقیقه است.

دفترچه اول این آزمون ویژه متقاضیان زبان انگلیسی شامل ۷۰ سوال با ۱۰۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم ویژه متقاضیان زبان‌های غیر انگلیسی شامل آلمانی، فرانسه، روسی و ایتالیایی نیز شامل ۷۰ سوال با ۱۰۵ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

همچنین دفترچه سوم ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی است.

بر اساس ضوابط سازمان سنجش، داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی و علوم تجربی، علاوه بر آزمون گروه آزمایشی اصلی خود می‌توانند یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی را نیز به عنوان گروه آزمایشی دوم خود انتخاب کرده و پس از ثبت تقاضا، در آزمون گروه هنر یا زبان‌های خارجی نیز شرکت کنند، بنابراین تعدادی از داوطلبان آزمون نوبت بعدازظهر امروز، دو رشته‌ای محسوب شده و آمار آنها در دیگر گروه‌ها نیز لحاظ شده است.

آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قدرتمندترین گذرنامه جهان برای کدام کشور است؟
سایت تابناک

قدرتمندترین گذرنامه جهان برای کدام کشور است؟

سنگاپور با امکان سفر به ۱۹۲ مقصد بدون نیاز به دریافت ویزا پیش از سفر، در صدر رتبه‌بندی گذرنامه‌های جهان قرار دارد.
 طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید
خبرگزاری مهر

طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با تشریح تازه‌ترین دستاوردهای المپیادهای علمی کشور، از کسب نخستین مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و افزایش تعداد مدال‌های طلای بین‌المللی ایران خبر داد.
 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...