قیمت طلا امروز




 سایت سلام نو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

معاون وزیر امور خارجه: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می‌شود - سلام نو

کاظم غریب آبادی معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ در مورد تنگه هرمز تصریح کرد، تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می‌شود و با توییت، ناو هواپیمابر، صدور فرمان و سخنرانی انتخاباتی نمی توان آن را تصاحب کرد.
 معاون وزیر امور خارجه: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می‌شود - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، کاظم غریب آبادی معاون وزیر امور خارجه بامداد شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ در شبکه ایکس نوشت: «ترامپ گفته بعد از شکست ایران، بزودی تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام خواهد کرد!»وی افزود: «تنگه هرمز را نه با توییت می‌توان تصاحب کرد و نه با ناو هواپیمابر، نه با صدور فرمان و نه با سخنرانی انتخاباتی. ایران نه از تهدید می هراسد و نه با نمایش قدرت مرعوب می‌شود.»

غریب آبادی همچنین در توئیت دیگری تصریح کرد: یکبار برای همیشه واقعیت را بپذیرید: تا اینجا، شکست های راهبردی و سنگینی خوردید؛ تنگه هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود؛ این تنگه فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد و مادامی که واقعیت شکست را نپذیرید و دست از اوهام پردازی برندارید، ایران به اعمال محاصره ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ روز جمعه به وقت محلی سخنرانی در مرکز آموزش و اطلاعات دیوید اس. مک در شهرستان ناسائو در ایالت نیویورک در اظهاراتی گستاخانه درباره تنگه هرمز مدعی شد: ممکن است به‌زودی تنگه هرمز را «قلمرو ایالات متحده» اعلام کند. برچسب هاکاظم غریب آبادی معاون وزیر امور خارجه مهم ترین اخبار روز



۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

معاون وزیر خارجه روسیه میزبان نمایندگان فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی شد

به گزارش شهرآرانیوز، گئورگی بوریسنکو با عبدالحافظ نوفل سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو دیدار کرد.

در این دیدار، تمرکز طرفین بر اوضاع خاورمیانه و همچنین اوضاع منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل، با تمرکز ویژه بر اوضاع نوار غزه بود.

همچنین برخی مسائل جاری همکاری‌های دوجانبه روسیه و فلسطین مورد بحث قرار گرفت.

بوریسنکو همچنین روز پنجشنبه با خالد شوابکا سفیر اردن در فدراسیون روسیه دیدار داشت.

این دیدار بر تعدادی از مسائل عملی در روابط روسیه و اردن متمرکز بود. همچنین تبادل نظر در مورد وضعیت خاورمیانه نیز انجام شد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین به درخواست اودد یوسف سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو با او دیدار کرد.

تارنمای وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد: در این دیدار، طرفین در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه، جایی که تنش‌ها همچنان پابرجاست، تبادل نظر کردند.

بوریسنکو و یوسف همچنین به چند موضوع دوجانبه، از جمله تدارک برای جشن سی و پنجمین سالگرد احیای کامل روابط دیپلماتیک روسیه و رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر (مهر - آبان ۱۴۰۵) پرداختند.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید کشورهای اروپایی خواستار توقف فوری پروژه شهرک‌سازی E1 اسرائیل شدند




 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

 رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم

امینی: خطاهای دکترمصدق در فاصله 25 تا 28 مرداد، در کانون شکل‌گیری و موفقیت کودتای 28 مرداد قرار دارد.

 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۱۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی
۷ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.