قیمت طلا امروز




 سایت سلام نو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش یافت + شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - سلام نو

قیمت نفت خام برنت به ۸۷.۹۳ دلار و نفت خام دبلیوتی‌آی به ۸۴.۶۷ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نرخ گاز طبیعی روند کاهشی داشت.
 قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش یافت + شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از پایگاه خبری قیمت‌های جهانی نفت (Oil Price)، قیمت نفت در بازارهای بین‌المللی با افزایش و نرخ گاز طبیعی و سوخت‌های حرارتی با کاهش همراه بوده است. بر این اساس، هر بشکه نفت خام دبلیوتی‌آی (WTI) با ۱.۰۸ دلار افزایش به قیمت ۸۴.۶۷ دلار و هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با ۱.۰۵ دلار افزایش به ارزش ۸۷.۹۳ دلار داد و ستد شد. همچنین نفت خام موربان امارات با رشد ۱.۰۶ دلاری به قیمت ۸۵.۴۹ دلار در هر بشکه رسید.

در بازار محصولات نفتی، قیمت هر بشکه نفت شاخص دبلیوتی‌آی میدلند با ۱.۶۲ دلار افزایش به ۸۵.۹۶ دلار رسید. همچنین سبد نفتی اوپک با رشد ۲.۵۳ دلاری به قیمت ۸۸.۳۹ دلار و سبد نفتی هند با افزایش ۴.۶۱ دلاری به بهای ۸۸.۸۷ دلار معامله شد.

از سوی دیگر، نرخ گاز طبیعی در معاملات جهانی با کاهش مواجه شد و هر میلیون بی‌تی‌یو گاز به قیمت ۲.۷۴۷ دلار رسید. قیمت جهانی بنزین نیز با کاهش مواجه شد و به ۳.۱۱۴ دلار رسید؛ در حالی که قیمت نفت گرمایشی (نفت گاز) با کاهش به رقم ۴.۰۹۶ دلار رسید. برچسب هاسیگنال قیمت نفت مهم ترین اخبار روز



 تحلیل فوری بازار نفت | جهش قیمت نفت در ۲۴ ساعت اخیر؛ برنت به بالاترین سطح ۶ هفته‌ای خود نزدیک شد / نفت خام آمریکا (WTI) امروز ۸۶.۷۸ دلار و نفت برنت ۹۳.۸۵ دلار در بازارهای جهانی معامله شد
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

تحلیل فوری بازار نفت | جهش قیمت نفت در ۲۴ ساعت اخیر؛ برنت به بالاترین سطح ۶ هفته‌ای خود نزدیک شد / نفت خام آمریکا (WTI) امروز ۸۶.۷۸ دلار و نفت برنت ۹۳.۸۵ دلار در بازارهای جهانی معامله شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ قیمت نفت خام برنت امروز پنجشنبه به بالای ۹۳ در هر بشکه صعود کرد.

این افزایش قیمت در حالی رخ داده است که نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه انرژی با بسته ماندن تنگه هرمز و بن‌بست در مذاکرات، بار دیگر بازارهای جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نفت برنت با جهشی ۱.۶۱ درصدی نسبت به روز گذشته، به بیش از ۹۳ دلار در هر بشکه رسید.

به نوشته الجزبره افزایش ریسک‌های مرتبط با ترانزیت نفت از تنگه هرمز، مهمترین عامل این جهش قیمتی محسوب می‌شود‌.

همچنین نگرانی‌ها از تداوم محدودیت‌های عرضه از سوی تولیدکنندگان اصلی، بر روند صعودی قیمت‌ها افزوده است .

کارشناسان بازار نفت هشدار داده‌اند که تداوم این روند می‌تواند فشارهای تورمی بر اقتصاد کشورهای واردکننده انرژی را تشدید کرده و معادلات بازارهای جهانی را با چالش جدیدی مواجه سازد.


 بهای نفت برنت به ۹۳ دلار افزایش یافت
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

بهای نفت برنت به ۹۳ دلار افزایش یافت

جوان آنلاین: قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز برای تحویل در ماه سپتامبر (شهریور) نیز در معاملات صبح با ۱.۶۳ درصد افزایش به ۸۷.۲۳ دلار رسید.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامد‌های تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.


 سی‌ان‌ان: چراغ قرمز در بازار‌های انرژی روشن شده است
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

سی‌ان‌ان: چراغ قرمز در بازار‌های انرژی روشن شده است

به گزارش شهرآرانیوز، پالایشگاه‌ها با ترکیبی کامل از جنگ و محدودیت‌های صادراتی رو‌به‌رو هستند که میزان نفت خامی را که می‌توانند به بنزین، سوخت جت و دیزل که اقتصاد جهانی را تغذیه می‌کند، تبدیل کنند، محدود می‌کند.

یک معیار کلیدی سودآوری پالایش، که به عنوان کرک اسپرد دیزل شناخته می‌شود، برای اولین بار به ۱۰۲ دلار در هر بشکه رسید و تقریباً سه برابر سطح قبل از جنگ شد. کرک اسپرد دیزل میزان درآمد پالایشگاه‌ها را از هر بشکه نفت خامی که به دیزل تبدیل می‌کنند، اندازه‌گیری می‌کند.

باب مک‌نالی، بنیانگذار و رئیس گروه انرژی راپیدان، به سی‌ان‌ان گفت: «این خبر بدی است. بازار فریاد می‌زند که ما کمبود داریم.»

عرضه سوخت همچنان از نظر تاریخی محدود است، زیرا سه چهارم قطب پالایش جهانی در وضعیت بحرانی شدیدی قرار دارند.

پالایشگاه‌ها در خاورمیانه در طول جنگ ایران مورد حمله قرار گرفته‌اند؛ و پالایشگاه‌هایی که آسیب ندیده‌اند، به دلیل تنش در تنگه هرمز، جایی که ایران و ایالات متحده برای کنترل آن می‌جنگند، در حمل و نقل با مشکل مواجه بوده‌اند.

اما این فقط مربوط به جنگ ایران نیست.

پالایشگاه‌های روسیه، صادرکننده عمده سوخت، در اثر حملات پهپادی از اوکراین فلج شده‌اند. طبق گزارش شرکت تحقیقاتی کپیتال اکونومیکس، تقریباً ۴۰ درصد از ظرفیت پالایش روسیه از کار افتاده است که معادل حدود ۳ درصد از ظرفیت پالایش جهانی است.

مسکو که با کمبود سوخت در داخل کشور مواجه است، صادرات بنزین و گازوئیل را تا پایان ژانویه ۲۰۲۷ ممنوع کرده است.

سپس چین، یکی دیگر از صادرکنندگان بزرگ سوخت، وجود دارد. پکن با کاهش واردات نفت خود فراتر از آنچه بسیاری تصور می‌کردند، به جلوگیری از افزایش قیمت نفت به ۱۵۰ دلار در هر بشکه کمک کرده است. اما پکن همچنین با محدود کردن صادرات سوخت خود، به دنبال جلوگیری از کمبود سوخت داخلی بوده است.

این امر، ساحل خلیج ایالات متحده را به عنوان تنها گزینه باقی مانده باقی می‌گذارد و پالایشگاه‌های آمریکایی با تمام توان برای به دست آوردن حاشیه سود تاریخی تلاش می‌کنند.

تحلیلگران بانک آمریکا هفته گذشته در گزارشی نوشتند: نتیجه، بازاری است که در آستانه ورود به قوی‌ترین دوره تقاضای فصلی خود با حاشیه خطای بسیار کم است.

حاشیه سود بالای بی‌سابقه به این معنی است که پالایشگاه‌هایی که به دلیل جنگ از مسیر خود خارج نشده‌اند، این روز‌ها در حال چاپ پول هستند.

اما مشخص نیست پالایشگاه‌های ایالات متحده تا چه مدت می‌توانند با تمام توان به کار خود ادامه دهند. اوج فصل طوفان در راه است و پالایشگاه‌های ساحل خلیج فارس در گذشته توسط طوفان‌های بزرگی که ساحل خلیج فارس را در بر گرفته‌اند، از مسیر خود خارج شده‌اند؛ و معمولاً پالایشگاه‌ها با کاهش سرعت برای تعمیرات، از تقاضای کمتر در پاییز استفاده می‌کنند.

در ادامه حتما بخوانید رویترز: ترامپ از آمریکایی‌ها می‌خواهد قیمت بالای بنزین را بپذیرند افزایش ناگهانی بنزین، گازوئیل و سوخت جت

قیمت سوخت به شدت بالاتر از این نقطه در تابستان گذشته است، اگرچه هنوز به آن اندازه که بسیاری در آغاز جنگ ایران نگران بودند، بالا نیست. میانگین ملی بنزین معمولی به ۴.۰۷ دلار در هر گالن رسید که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است. مقایسه قیمت بنزین در سال ۲۰۲۶ با سه سال گذشته

میانگین قیمت بنزین در سطح ملی ۴.۱۰ دلار در هر گالن است که نسبت به دیروز ۰.۰۲ دلار و نسبت به همین زمان در سال گذشته ۰.۹۷ دلار افزایش یافته است. در اینجا مقایسه‌ای از آن با سه سال گذشته ارائه شده است.

گازوئیل، سوختی حیاتی برای اقتصاد جهان، ۴۸ درصد گران‌تر از همین زمان در سال گذشته است.

افزایش قیمت گازوئیل هزینه‌ای پنهان برای مصرف‌کنندگان است، زیرا تراکتور‌های مزارع و همچنین قطار‌ها و کامیون‌هایی که کالا‌ها را در سراسر کشور حمل می‌کنند، از آن استفاده می‌کنند. مشاغل اغلب حداقل بخشی از این قیمت‌های بالای سوخت را به شکل افزایش قیمت به مصرف‌کنندگان منتقل می‌کنند.

طبق تحقیقات آزمایشگاه راه‌حل‌های اقلیمی دانشگاه براون، قیمت‌های بالاتر گازوئیل از زمان شروع جنگ، نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار برای مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه داشته است.

در همین حال، سوخت جت در طول سال گذشته بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است. خطوط هوایی، با حمایت تقاضای سفر انعطاف‌پذیر و تعطیلی شرکت هواپیمایی ارزان‌قیمت اسپیریت در ماه مه، هزینه‌های بلیط هواپیما و بار را افزایش داده و پرواز‌های کم‌سودتر را کاهش داده‌اند.

تحلیلگران ریستاد انرژی هفته گذشته در گزارشی نوشتند: تأثیر این موضوع بر مصرف‌کننده در پمپ بنزین و فرودگاه خود را نشان می‌دهد و از اینجا به بعد فشار افزایش خواهد یافت. 

در حالی که شرکت‌های بزرگ نفتی از اختلالات عرضه سود می‌برند، مردم عادی به طور فزاینده‌ای از قیمت‌های بالا ناامید شده‌اند.

خطر این است که مشکلات پالایشگاه‌ها، بنزین، گازوئیل و سوخت جت را برای مدت طولانی‌تری بالا نگه دارد و تورم را بالا نگه دارد.

بانک آمریکا اعلام کرد: مگر اینکه مشکلات عرضه خاورمیانه، چین و/یا روسیه حل شود، قیمت گازوئیل احتمالاً نزدیک به بالاترین سطح چرخه باقی خواهد ماند و اگر موجودی‌ها تا زمستان کاهش یابد، خطر افزایش بیشتر وجود دارد.

در ادامه حتما بخوانید شکاف تاریخی قیمت گازوئیل و نفت خام، سفره مردم را هدف گرفته است

قیمت‌ها آنقدر بالاست که شروع به مهار مصرف کرده است، پدیده‌ای که در صنعت به عنوان تخریب تقاضا شناخته می‌شود. اما بانک مرکزی آمریکا (BofA) اعلام کرد که تقاضا به اندازه کافی برای ایجاد تعادل مجدد در بازار از بین نرفته است، حداقل هنوز نه.


 بلیت هواپیما گران می‌شود، این بار برای همه مردم جهان!
۴ ساعت قبل / سایت جماران

بلیت هواپیما گران می‌شود، این بار برای همه مردم جهان!

به گزارش جماران،  به نقل از خبرگزاری ریانووستی، تحلیلگران این شرکت آمریکایی - انگلیسی مستقر در ایالات متحده اعلام کردند که اختلال در صادرات انرژی از طریق تنگه هرمز فشار قابل توجهی بر قیمت نفت و سوخت هواپیما وارد کرده و افزایش قیمت سوخت هواپیما حتی شدیدتر از رشد قیمت نفت خام بوده است.

بر اساس این گزارش، حتی در صورت تحقق سناریویی نسبتا مطلوب، متوسط قیمت جهانی بلیت هواپیما در سال ۲۰۲۶ ممکن است پنج تا ۱۰ درصد بیشتر از سطحی باشد که پیش از آغاز درگیری‌ها پیش‌بینی شده بود.

تحلیلگران همچنین تاکید کردند که افزایش هزینه‌ها معمولا با چند ماه تاخیر به قیمت نهایی بلیت منتقل می‌شود؛ موضوعی که به راهبردهای پوشش ریسک شرکت‌های هواپیمایی و رزروهای زودهنگام پروازها مربوط است.

بر اساس این گزارش، برخی شرکت‌های هواپیمایی برای تحریک تقاضا، قیمت بلیت‌های تابستانی را کاهش داده‌اند، زیرا انتظار داشتند شرایط به حالت عادی بازگردد و هزینه‌ها کاهش یابد اما پیش‌بینی می‌شود افزایش قیمت پروازها در اواخر سال ۲۰۲۶ محسوس‌تر شود و در صورت تداوم اختلال در زنجیره عرضه، قیمت‌ها در سال ۲۰۲۷ می‌تواند تا ۱۰ درصد دیگر افزایش پیدا کند.

به گزارش ایرنا، تارنمای خبری آکسیوس پیش‌تر در گزارشی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها هم در جایگاه‌های سوخت و هم هنگام خرید بلیت سفر همچنان فشار افزایش قیمت‌ها را احساس می‌کنند؛ نوشته بود: با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا این مساله دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور این کشور را کلافه کرده است.

قیمت نفت به طور معمول در واکنش به رویدادهای بزرگ و خبرساز همچون جنگ یا طوفان‌های سهمگین که عرضه جهانی را تهدید می‌کنند، به سرعت و به‌ طور چشمگیری افزایش می‌یابد.

با این حال، پس از چنین شوک‌های چشمگیری، بازگشت قیمت‌ها به وضعیت عادی معمولا زمان بیشتری می‌برد. علت آن هم این است که افزایش دوباره تولید، تحرک مجدد زنجیره تامین و پاسخ‌گویی به تقاضا، همگی به زمان نیاز دارند.

در چندین رویداد مهم در تاریخ معاصر جهان که بازار نفت را به‌ شدت تحت‌الشعاع قرار دادند، قیمت نفت خام برنت حتی ۱۰۰ روز پس از وقوع بحران نیز همچنان بالاتر از سطح پیش از آن رویداد باقی ماندند.