قیمت طلا امروز




 سایت سلام نو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مشاور رئیس‌جمهور آمریکا: ترامپ نمی‌خواهد برای توافق با ایران عجله کند - سلام نو

جرد کوشنر مشاور رئیس‌جمهوری آمریکا ادعا کرد: آنها (ایران) به شکل جدی در حال تعامل هستند و دونالد ترامپ نمی خواهد برای دستیابی به توافق با ایران عجله کند.
 مشاور رئیس‌جمهور آمریکا: ترامپ نمی‌خواهد برای توافق با ایران عجله کند - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، «جرد کوشنر» مشاور رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز مدعی شد: «آن‌ها (ایران) به‌ شکل بسیار جدی و قدرتمندی در حال تعامل هستند و این مساله بسیار مثبت است، اما هنوز به مرحله ای نرسیده ایم که به تفاهم دست یابیم.» وی ادعا کرد: رئیس‌جمهور ترامپ بسیار صبور خواهد بود و نمی‌خواهد برای دستیابی به توافق عجله کند.

عضو تیم مذاکره کننده آمریکا مدعی شد: «اگر ایران حاضر باشد توافقی را که تاکنون با ما درباره آن مذاکره کرده‌ایم نهایی کند و توانایی ساخت سلاح‌های هسته‌ای را کنار بگذارد، طبیعتا [ترامپ] آماده توافق است.»

داماد دونالد ترامپ و مشاور ویژه ترامپ در حالیکه واشنگتن به زیاده خواهی هایش در میدان جنگ دست نیافته است، در پی فشار بر ایران در میز مذاکره است، ادعا کرد: «اما در حال حاضر، ایران هیچ نشانه‌ای از تمایل به انجام کاری که از نظر ما منطقی باشد، نشان نمی‌دهد.»

وی در حالیکه واشنگتن بارها در میانه مذاکرات فریبکاری و به ایران حمله کرده است، مدعی شد: آنها باید مایل به انجام یک توافق واقعی باشند… رئیس جمهور ترامپ یک توافق عادلانه می‌خواهد. این باید کاملا ابتدایی و روشن باشد: مثل یک کشور واقعی رفتار کنند؛ سلاح هسته‌ای نداشته باشند و از تروریسم حمایت مالی نکنند.»

پیش از این، «دونالد ترامپ» روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران ادعا کرد: آنها دارند روی یک توافق کار می‌کنند، اما آنها توافقی را که به نظر من لازم است، نخواهند پذیرفت. ما فقط به یک دلیل وارد این ماجرا شده‌ایم؛ ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.»

خبرنگاری از ترامپ سوال کرد: آیا به دنبال تمدید تفاهم‌نامه [با ایران] هستید؟ وی در پاسخ گفت: نه

تفاهم‌نامه امضا شده میان ایران و آمریکا بازه ۶۰ روزه برای مذاکره بر سر برنامه هسته‌ای ایران پیش‌بینی کرده بود که این مهلت روز دوشنبه به پایان می‌رسد.

در حال حاضر، سردرگمی به یکی از مهم‌ترین ضعف‌های سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال ایران تبدیل شده و در برخی از رسانه ها نیز نبود یک «هدف راهبردی ثابت» به عنوان یکی از محورهای همین سردرگمی مطرح شده است.

رفتارهای متناقض ترامپ، گویای این است که او بیشتر به دنبال روایت …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا