قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۳ ساعت قبل

اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ در اواخر شهریور ماه

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.
 اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ در اواخر شهریور ماه

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، رضا محمدی رئیس سازمان سنجش صبح امروز جمعه ۳۰ مردادماه در آخرین نیم روز آزمون سراسری ۱۴۰۵ در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ نفر در ۴۱۵ شهر کشور برگزار شده است.

رئیس سازمان سنجش یادآور شد: تلاش داریم نتایج اولیه را در اواخر شهریورماه اعلام کنیم. یک فرصت یک هفته ای برای انتخاب رشته در نظر گرفته می شود.

وی افزود: پس از انتخاب رشته، مراحل معرفی و مصاحبه رشته های شرایط خاص و شایستگی معلمی انجام می شود و تمام تلاش این است که نتایح نهایی نیمه دوم آبان ماه اعلام کنیم. بنابراین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیمسال اول و دوم را خواهند داشت.

محمدی اظهار کرد: مهمترین دلیل برای اعلام نتایج در آبان ماه این است که دانشگاه ها موتور توسعه پایدار کشور هستند و باید بدنه دانشجویی به روز باشد تا بتوانند تحصیل خود را ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تعداد متقاضیان خانم به ۶۵ درصد رسیده است در حالی که در سال ۱۴۰۰ این میزان ۶۰ درصد بود. این امر نشان دهنده شرایط دسترسی به آموزش برای همه فراهم است.

وی افزود: متقاضیان گروه آزمایشی علوم ریاضی تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ داوطلب هستند که برخلاف سایر گروه ها ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد داوطلبان مرد هستند. ۱۳ درصد از جمعیت داوطلبان کنکور به گروه ریاضی و فنی اختصاص دارد.

محمدی درباره گروه آزمایشی علوم انسانی گفت: در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ داوطلب شرکت کرده اند که ۳۱ درصد جمعیت داوطلبان به این گروه اختصاص دارد.

وی یادآور شد: ۲ هزار و ۳۴۹ توانخواه در کنکور سراسری ۱۴۰۵ شرکت کرده اند که ۵۱ درصد زن و ۴۹ درصد مرد بودند. علاوه بر مکان مناسب، دفترچه های خاص و زمان ۱.۳ و ۱.۵ برابری برای توانخواهان درنظر گرفته شد.

رئیس سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه های آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در روز پنجشنبه ۲۹ مرداد گفت: در یکی از حوزه های فرعی وابسته به دانشگاه ملی مهارت در استان خوزستان حدود ۳۰ دقیقه قطعی برق داشتیم. علیرغم تمام تلاش های وزارت نیرو و سازمان سنجش، این اتفاق خارج از اراده عوامل اجرایی بود. از همین رو ۳۰ دقیقه به داوطلبان پس از برقراری دوباره برق وقت داده شد. تلاش می شود قطعی برق نباشد و شرایط نور و سرمایش برقرار باشد.

انتهای پیام/ محمد شفیعی مقدم



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پرونده کنکور سراسری ۱۴۰۵ بسته شد/ اعلام نتایج اولیه پایان شهریور ماه

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمون سراسری ۱۴۰۵ با تمام فراز و نشیب‌هایی که ناشی از شرایط جنگی در کشور بود ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه با شرکت بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی وفنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی به کار خود پایان داد.

همزمان با آزمون سراسری، آزمون پذیرش دانشجو معلمان نیز برگزار شد که دفترچه و کلید سوالات این آزمون یک شنبه اول شهریور ماه از طریق سایت سنجش منتشر خواهد شد. آزمون سراسری ۱۴۰۵ به تفکیک رشته‌ها

تعداد داوطلبان کنکور ریاضی: ۱۳۵۸۱۳ نفر / ۶۰ درصد آقایان و ۴۰ درصد خانم‌ها

تعداد داوطلبان کنکور تجربی: ۴۵۱۵۲۲ نفر / ۶۹ درصد خانم‌ها و ۳۱ درصد آقایان

تعداد داوطلبان کنکور انسانی: ۳۲۷۷۳۴ /  ۶۸ درصد خانم‌ها و ۳۲ درصد آقایان

تعداد داوطلبان کنکور هنر: ۶۴۹۹۹ نفر / ۷۸ درصد خانم‌ها و ۲۲ درصد آقایان

تعداد داوطلبان کنکور زبان: ۹۰۱۷۳ نفر / ۶۹ درصد خانم‌ها و ۳۱ درصد آقایان

 

 

  انتشار سوالات و کلید آزمون ها از طریق سایت سازمان سنجش

سوالات و کلید آزمون گروههای آزمایشی پس از برگزاری آزمون بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی https://www.sanjesh.org قرار می گیرد و داوطلبان می توانند با ورود به سامانه سنجش سوالات و پاسخ ها را مشاهده کنند.

 

  اعلام نتایج اولیه پایان شهریورماه

رئیس سازمان سنجش در خصوص اعلام نتایج اولیه گفت: تلاش داریم نتایج اولیه را در اواخر شهریورماه اعلام کنیم. یک فرصت یک هفته‌ای برای انتخاب رشته در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: پس از انتخاب رشته، مراحل معرفی و مصاحبه رشته‌های شرایط خاص و شایستگی معلمی انجام می‌شود و تمام تلاش این است که نتایح نهایی نیمه دوم آبان ماه اعلام کنیم؛ بنابراین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی نیمسال اول و دوم را خواهند داشت.

محمدی اظهار کرد: مهمترین دلیل برای اعلام نتایج در آبان ماه این است که دانشگاه‌ها موتور توسعه پایدار کشور هستند و باید بدنه دانشجویی به روز باشد تا بتوانند تحصیل خود را ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تعداد متقاضیان خانم به ۶۵ درصد رسیده است در حالی که در سال ۱۴۰۰ این میزان ۶۰ درصد بود. این امر نشان دهنده شرایط دسترسی به آموزش برای همه فراهم است.

 

 

 


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

توضیحات رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق دیروز در یکی از حوزه‌های کنکور سراسری

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشوردر خصوص قطع برق دیروز در یکی از حوزه‌های امتحانی گفت: در یکی از حوزه‌های فرعی تابع دانشگاه ملی مهارت این اتفاق افتاد.

وی افزود: علی رغم تمهیداتی که اندیشیدیم و تمام تلاشی که وزارت نیرو و همکاران حوزه اجرای در استان خوزستان در نظر گرفتند این اتفاق خارج از اختیار و کنترل شبکه برق و هم عوامل اجرایی بوده که در دست بررسی است.

وی یادآور شد: حدود  ۳۰ دقیقه تا برقراری مجدد وقت داشتیم که این ۳۰ دقیقه را در اختیار متقاضیان قرار دادیم. مطمئنا به امید خدا در واقع قطعی برق در حوزه‌ها نخواهیم داشت و بحث نور روشنایی و سرمای در تمامی حوزه‌ها فراهم خواهد بود که داوطلبان بتوانند به صورت عادلانه به رقابت بپردازند.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کنکور ۱۴۰۵ به روز پایانی رسید/ رقابت داوطلبان در دو گروه علوم ریاضی و علوم انسانی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رقابت بیش از یک میلیون ۷۰ هزار داوطلب آزمون سراسری در ۵ گروه آزمایشی از روز گذشته آغاز شد واز صبح امروز آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی آغاز شده و رقابت داوطلبان در گروه علوم انسانی عصر امروز برگزار می‌شود.

در گروه آزمایشی ریاضی، تعداد داوطلبان از ۱۱۶ هزار و ۱۵۰ نفر در سال ۱۴۰۴ به ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در سال ۱۴۰۵ افزایش یافته است. همزمان سهم دختران نیز از ۳۷ درصد به ۴۰ درصد رسیده که بیانگر ۳ واحد درصد رشد است.

در گروه علوم انسانی، تعداد داوطلبان از ۲۹۰ هزار و ۳۸۳ نفر در سال ۱۴۰۴ به ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در سال ۱۴۰۵ رسیده است. سهم دختران نیز با افزایش ۳ واحد درصدی، از ۶۵ درصد به ۶۸ درصد افزایش یافته است.

 

پس از برگزاری آزمون سوالات و کلید آنها از سوی سازمان سنجش منتشر می‌شود و داوطلبان می‌توانند سوالات را از سایت سازمان سنجش دریافت کنند.

لازم به ذکر است، نتایج اولیه آزمون سراسری آخر شهریور ماه و نتایج نهایی دهه سوم آبان ماه اعلام خواهد شد.