قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

شکاف ۷۰ درصدی ناوگان اتوبوس‌رانی نتیجه توقف حمایت‌های دولتی است/ نباید انضباط شهری را فدای کارزارهای تبلیغاتی کرد

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران با وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت، بر ضرورت بازگشت به انضباط مالی و عملیاتی و اولویت‌بخشی به نوسازی زیرساخت‌ها تأکید کرد.
 شکاف ۷۰ درصدی ناوگان اتوبوس‌رانی نتیجه توقف حمایت‌های دولتی است/ نباید انضباط شهری را فدای کارزارهای تبلیغاتی کرد

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، ترافیک تهران و زمان طولانی انتظار در ایستگاه‌ها، امروز به بخشی جدایی‌ناپذیر از چالش‌های زیست روزمره پایتخت‌نشینان تبدیل شده است؛ واقعیتی که ریشه در فاصله معنادار میان اسناد توسعه‌ای و تعداد ناوگان فعال شهری دارد. در حالی که طرح‌های جامع بر ضرورت گسترش شبکه حمل‌ونقل تأکید دارند، چالش‌های تأمین بودجه و موانع اجرایی، این حوزه را با نوعی انباشت فرسودگی مواجه کرده است.

در گفت‌گوی پیش رو با رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تکیه بر آمارهای موجود، تلاش شده تا ضمن واکاوی دلایل رکود در نوسازی ناوگان، راهکارهای برون‌رفت از بحران فعلی و ضرورت حمایت واقعی از اقشار آسیب‌پذیر به دست داده شود.

در ادامه گفت‌وگوی ایسکانیوز با سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران را بخوانید:

تشکری هاشمی درخصوص چرایی وجود شکاف عمیق میان نیاز واقعی تهران و وضعیت فعلی ناوگان حمل و نقل، گفت: عدد یازده هزار دستگاه اتوبوس بر اساس مطالعات طرح جامع ترافیک تهران است که می‌بایست در افق سال هزار و چهارصد و چهار محقق می‌شد. بر مبنای این طرح، لازم بود طی سال‌های گذشته تعداد اتوبوس‌ها به گونه‌ای افزایش یابد که در سال هزار و چهارصد و چهار، با احتساب یازده هزار دستگاه موجود، دست‌کم نه هزار دستگاه به صورت عملیاتی در سطح شهر به شهروندان سرویس‌دهی کنند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران با اشاره به آمارهای فعلی موجود در بدنه اجرایی اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر طبق آمارهای شهرداری تهران حدود سه هزار و چهارصد دستگاه اتوبوس موجود است که بر اساس گزارش‌های شرکت واحد، تنها حدود دو هزار و چهارصد دستگاه امکان خدمات‌رسانی به مردم را دارند و باقی ناوگان به دلیل فرسودگی و مشکلات فنی از چرخه خارج شده‌اند.

وی ادامه داد: بنابراین ما همچنان با عقب‌ماندگی هفتاد و چند درصدی مواجه هستیم و بارها در صحن شورا تأکید کرده‌ایم که شهرداری باید برای رسیدن به اعداد پیش‌بینی شده در طرح جامع تلاش مضاعفی داشته باشد تا گره‌های ترافیکی تهران گشوده شود.

او در واکنش به غیرفعال بودن ۲ هزار اتوبوس در تهران گفت: فرسودگی یک فرایند طبیعی در ناوگان حمل‌ونقل است. بنده …



 تأخیر در ورود اتوبوس و واگن‌های مترو به کشور به دلیل شرایط جنگی - تسنیم
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تأخیر در ورود اتوبوس و واگن‌های مترو به کشور به دلیل شرایط جنگی - تسنیم

رئیس شورای شهر تهران از تأخیر در ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها به کشور به دلیل شرایط جنگی خبر داد.



 عکس: ثبت رکورد پله‌نوردی در برج میلاد به یاد شهدای مدرسه میناب
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: ثبت رکورد پله‌نوردی در برج میلاد به یاد شهدای مدرسه میناب

آرمان رحمانی، ورزشکار اهل جنوب، صبح امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ موفق شد با ثبت یک رکورد جدید در پله‌نوردی برج میلاد، ادای احترامی به یاد شهدای عزیز مدرسه میناب انجام...

 حاجی دلیگانی: امارات باید کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد
۳۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

حاجی دلیگانی: امارات باید کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد

حاجی دلیگانی گفت: امارات باید تاوان خسارت‌های خود به ایران را بپردازد و حتی ممکن است کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد.

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۵ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 شهربانو منصوریان: جنگ تمام شود از ایران می‌روم و پناهنده می‌شوم | ببینید
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهربانو منصوریان: جنگ تمام شود از ایران می‌روم و پناهنده می‌شوم | ببینید

بخشی از گفتگوی شهربانو منصوریان درباره پناهندگی او در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

 پرواز شاخص بورس به کانال جدید!
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

پرواز شاخص بورس به کانال جدید!

شاخص بورس وارد کانال ۶.۱ میلیون واحد شد.

 افشاگری خبرگزاری معا؛ بازگشت مرد جنجالی به معادلات آینده غزه
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افشاگری خبرگزاری معا؛ بازگشت مرد جنجالی به معادلات آینده غزه

محمد دحلان رهبر «جریان اصلاح‌طلب» در جنبش فتح فلسطین بار دیگر در کانون توجهات مربوط به آینده نوار غزه و کرانه باختری قرار گرفته است.



سایت فرارو

صدای خجسته صدای واقعی خودم است

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس
سایت فرارو

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس

نتفلیکس نیز هرچند بعدها به سمت تولید انبوه حرکت کرد، اما موفقیت خود را مدیون تغییر یک پارادایم بود؛ اینکه پلتفرم، دیگر صرفا واسطه توزیع نیست، بلکه خود به استودیوی بزرگ تولید محتوا تبدیل می‌شود.
سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.