قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

ساخت‌وساز خارج از محدوده طرح هادی مشکل‌ساز است

رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند با اشاره به تهیه طرح هادی برای ۱۶۸ روستای این شهرستان، بازنگری در طرح برخی روستاها را برای رفع مشکلات مردم ضروری دانست و تأکید کرد ساخت‌وساز خارج از محدوده مصوب طرح هادی می‌تواند برای متقاضیان مشکلات حقوقی و مالی ایجاد کند.
 ساخت‌وساز خارج از محدوده طرح هادی مشکل‌ساز است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان؛ علی جلالوند، رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند با تشریح آخرین وضعیت طرح‌های هادی روستایی در این شهرستان، اظهار کرد: بازنگری طرح هادی در تعدادی از روستاهای نهاوند با توجه به شرایط موجود و نیازهای مردم ضروری است و این موضوع باید در مسیر رفع مشکلات ساکنان روستاها مورد توجه قرار گیرد.

وی روستاهای دوچشمه، دهفول، دهنوی سفلی، سفیدخانی، گنبدکبود، گیوکی، بیان، وراینه، ده‌حیدر، گل‌حیدر، دهبوره، سیاه‌دره‌ ملوسان، قلعه قباد، رضی‌آباد، فارسبان، محمدآباد، ظفرآباد و حسین‌آباد گیان را از جمله روستاهایی دانست که بازنگری طرح هادی در آن‌ها ضرورت دارد و افزود: برخی دیگر از روستاهای شهرستان نیز با شرایط مشابه روبه‌رو هستند که باید متناسب با نیازهای آن‌ها مورد بررسی قرار گیرند.

جلالوند با اشاره به گستردگی اجرای طرح‌های هادی در شهرستان نهاوند تصریح کرد: تاکنون برای ۱۶۸ روستای شهرستان طرح هادی تهیه شده و از این تعداد، فاز نخست طرح در ۱۳۲ روستا به مرحله اجرا رسیده است. همچنین اجرای طرح هادی در ۱۰۶ روستا خاتمه یافته و بازنگری طرح در ۷۰ روستا نیز انجام شده است.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند در توضیح کارکرد طرح هادی روستایی گفت: هر طرح هادی دارای یک خط محدوده مشخص است و ساخت‌وساز باید در چارچوب همین محدوده صورت گیرد. افراد نمی‌توانند بدون رعایت محدوده تعیین‌شده اقدام به ساخت بنا کنند و هرگونه ساخت‌وساز خارج از این محدوده با ضوابط طرح مغایرت دارد.

وی افزود: طرح هادی روستایی بر اساس مجموعه‌ای از شاخص‌ها و نیازهای هر منطقه تدوین می‌شود و عواملی مانند رشد جمعیت، بعد خانوار، سرانه مسکونی و شرایط اقتصادی در شکل‌گیری آن نقش دارند. ساماندهی و اصلاح بافت موجود و تعیین نحوه استفاده از زمین نیز در همین چارچوب انجام می‌شود تا نیازهای روستا تا افق ۱۰ ساله پیش‌بینی شود.

جلالوند ادامه داد: تدوین طرح هادی تنها به مشخص کردن محدوده ساخت‌وساز مسکونی محدود نمی‌شود، بلکه نحوه استفاده از اراضی برای کاربری‌های مختلف نیز در آن تعیین می‌شود. کاربری‌های مسکونی، تولیدی، تجاری، ورزشی، تأسیسات و تجهیزات و سایر نیازمندی‌های عمومی روستا بر حسب شرایط هر منطقه در قالب مصوبات طرح هادی مشخص می‌شوند.

وی با تأکید بر اهمیت رعایت …



 نخستین دوره سوارکاری گردشگری کشور در همدان برگزار می‌شود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نخستین دوره سوارکاری گردشگری کشور در همدان برگزار می‌شود - تسنیم

رئیس هیات سوارکاری استان همدان از آغاز نخستین دوره گردشگری سوارکاری در این استان خبر داد.

 آبرسانی به حیات وحش در مناطق حفاظت شده همدان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آبرسانی به حیات وحش در مناطق حفاظت شده همدان - تسنیم

6 واحد صنعتی و شهرداری ملایر در طرح‌های حفاظت از محیط زیست همدان مشارکت کردند.

 گواری: آمادگی جسمانی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای همه رده‌های سنی است - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

گواری: آمادگی جسمانی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای همه رده‌های سنی است - تسنیم

مجمع عمومی و سالیانه هیئت آمادگی جسمانی استان همدان با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد.

 همدان آماده همکاری برای تولید و سرمایه‌گذاری  با وزارت کار است - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

همدان آماده همکاری برای تولید و سرمایه‌گذاری با وزارت کار است - تسنیم

استاندار همدان از آمادگی همدان برای همکاری در رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری با وزارت کار خبرداد.

 بهبود معیشت 42 هزار بازنشسته همدانی در دستور کار قرارگرفت - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بهبود معیشت 42 هزار بازنشسته همدانی در دستور کار قرارگرفت - تسنیم

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت معیشتی 42 هزار بازنشسته همدان، خبر داد.