قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کیشوندان در اجتماع اربعین، حماسه‌ای از شور حسینی رقم زدند

آیین پیاده‌روی و اجتماع دلدادگان اربعین حسینی با حضور پرشور مردم، مسئولان و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی در جزیره کیش برگزار شد و نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان، این حضور را نمادی از همبستگی، ایمان و پویایی فرهنگ عاشورایی در جامعه عنوان کرد.
 کیشوندان در اجتماع اربعین، حماسه‌ای از شور حسینی رقم زدند

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از جزیره کیش، مراسم پیاده‌روی و اجتماع عزاداران اربعین حسینی شامگاه دوشنبه ۱۲ مرداد با حضور گسترده ساکنان و گردشگران جزیره برگزار شد. در این آیین، محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا بی‌نیاز امام جمعه کیش، جمعی از مدیران، مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی حضور داشتند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با حرکت از سه‌راه پردیس به سمت میدان ساحل، در حالی که پرچم‌های عزای حسینی را در دست داشتند، با نوحه‌خوانی و ذکر مصیبت، ارادت خود را به حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و شهدای کربلا ابراز کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با قدردانی از استقبال گسترده مردم از آیین اربعین، اظهار کرد: حضور پرشور کیشوندان در این اجتماع، جلوه‌ای از باورهای دینی، انسجام اجتماعی و روحیه انقلابی مردم این جزیره است و تصویری شایسته از فرهنگ اسلامی و عاشورایی را به نمایش گذاشته است.

وی با اشاره به جایگاه عاشورا و اربعین در فرهنگ اسلامی افزود: نهضت عاشورا نماد ایثار، مقاومت، وفاداری و آزادگی است و اربعین نیز استمرار همان پیام تاریخی به شمار می‌رود؛ پیامی که به همت حضرت زینب کبری(س)، امام سجاد(ع) و دیگر بازماندگان کربلا در طول تاریخ زنده و ماندگار مانده است.

عبادی‌زاده تأکید کرد: مکتب امام حسین(ع) انسان را به عزت، آزادی و ایستادگی در برابر ظلم فرا می‌خواند و پیروان این مکتب هیچ‌گاه در برابر زورگویی و زیاده‌خواهی سر تسلیم فرود نمی‌آورند.

وی همچنین معرفی صحیح سیره و آموزه‌های نهضت حسینی به ملت‌های جهان را ضرورتی مهم دانست و گفت: ترویج فرهنگ عاشورا و اربعین، زمینه آشنایی جوامع مختلف با مفاهیمی همچون عدالت‌خواهی، آزادگی، ایثار و فداکاری را فراهم می‌کند و می‌تواند مسیر تحقق آرمان‌های الهی را هموار سازد.

امام جمعه بندرعباس حضور گسترده مردم در مراسم مذهبی را عاملی مؤثر در تقویت سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی عنوان کرد و افزود: این همبستگی مردمی پشتوانه ارزشمندی برای مسئولان، نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی کشور در صیانت از منافع و عزت جمهوری اسلامی ایران است.





 ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

در روز 28 مرداد، هنگامی که کودتا آغاز شد، خیابان‌ها از هواداران دولت و نیروهای اجتماعی حامی نهضت خالی بود.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهار تا ۹ در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 کلینیک‌ها از کاهش بیمار و خطر تعطیلی می‌گویند/ چرا مردم دندانپزشکی نمی‌روند؟

کلینیک‌ها از کاهش بیمار و خطر تعطیلی می‌گویند/ چرا مردم دندانپزشکی نمی‌روند؟

مدیران کلینیک‌های دندانپزشکی از کاهش مراجعه، تعویق درمان و تغییر انتخاب بیماران از ایمپلنت به درمان‌های ساده‌تر یا حتی کشیدن دندان می‌گویند که بقای این مراکز را هم با بحران مواجه کرده است.

 پشتوانه‌ی فیزیکی معاملات آنلاین طلا در کانون توجه

پشتوانه‌ی فیزیکی معاملات آنلاین طلا در کانون توجه

بازار خرید و فروش آنلاین طلا در ماه‌های اخیر با توسعه زیرساخت‌های نظارتی و بانکی وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ مرحله‌ای که در آن، محل نگهداری طلای خریداری‌شده و پشتوانه فیزیکی معاملات به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات تبدیل شده است.

 «نخست‌وزیر، استعفا» تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن

«نخست‌وزیر، استعفا» تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن

ده‌ها هزار شهروند ژاپنی مقابل ساختمان پارلمان ملی ژاپن در توکیو تجمع کردند تا به مجموعه‌ای از اقدامات خطرناک دولت «سانائه تاکایچی» نخست‌وزیر ژاپن از جمله نگاه تحریف‌شده آن به تاریخ و تلاش برای گسترش نظامی‌گری اعتراض کنند.