قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ثبت جهانی الموت؛ آغاز مسیر تازه گردشگری قزوین

معاون سیاسی استاندار قزوین گفت: ثبت جهانی قلعه الموت آغاز راهی برای توسعه گردشگری استان است و باید با استفاده از این ظرفیت، زیرساخت‌های گردشگری، هتل‌ها و بوم‌گردی‌ها توسعه یافته و زمینه حضور بیشتر بخش خصوصی فراهم شود.
 ثبت جهانی الموت؛ آغاز مسیر تازه گردشگری قزوین

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین، شهرام احمدپور با اشاره به ثبت جهانی قلعه الموت در فهرست میراث جهانی یونسکو اظهار کرد: این اتفاق بزرگ و جهانی را به همه مردم تبریک می‌گویم؛ سازمان یونسکو یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های فرهنگی دنیا است و فرآیند معرفی قلعه الموت، یک مسیر ۲۵ ساله را در استان قزوین و کشور طی کرده است.

وی افزود: قلعه الموت با بیشترین تأیید و کمترین حاشیه در صحن علنی جلسه سازمان یونسکو به تصویب رسید که این موضوع نشان‌دهنده غنای فرهنگی و تمدنی استان قزوین و به‌ویژه قلعه الموت است.

معاون سیاسی استاندار قزوین ادامه داد: این موفقیت حاصل یک کار تیمی و تلاش ۲۵ ساله بوده و باید از همه افرادی که در این مسیر تلاش کردند، به‌ویژه مدیران پیشین میراث فرهنگی استان، وزرای سابق و استانداران پیشین قدردانی کرد.

احمدپور با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت استان اهتمام جدی برای استفاده از ظرفیت گردشگری شکل گرفته است، عنوان کرد: در حوزه زیرساخت‌های توسعه استان، اهمیت ویژه‌ای برای گردشگری قائل هستیم و یکی از محورهای اصلی توسعه استان در دوره جدید، توجه به این حوزه است.

وی ثبت جهانی الموت را آغاز راه دانست و تصریح کرد: در ادامه باید بسیاری از ظرفیت‌های استان قزوین به کار گرفته شود تا هم در حوزه پذیرش گردشگر و هم در معرفی قزوین به‌عنوان یکی از پایه‌های تمدنی ایران بزرگ و توسعه زیرساخت‌ها، اقدامات مؤثری انجام شود.

معاون سیاسی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: کار اصلی ما از بعد از ثبت جهانی آغاز می‌شود و باید ببینیم این ثبت جهانی تا چه اندازه می‌تواند به توسعه و رونق گردشگری کشور، معرفی جاذبه‌های کشور و به‌ویژه استان قزوین کمک کند.

احمدپور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از فرصت‌سوزی در استفاده از ظرفیت ثبت جهانی الموت، گفت: اگر بتوانیم از این ظرفیت به‌درستی استفاده کنیم، …



 کالاهای اساسی تا پایان سال تامین است - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کالاهای اساسی تا پایان سال تامین است - تسنیم

دبیر انجمن غلات ایران گفت: با انجام تعهدات دولت، برای تأمین کالاهای اساسی تا پایان سال نگرانی نداریم.

 ادعای اختلاف دولت و نیروهای نظامی واقعیت نداشت
۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ادعای اختلاف دولت و نیروهای نظامی واقعیت نداشت

جنگ، تنها در میدان نبرد تعیین تکلیف نمی‌شود؛ پشت خطوط مقدم، شبکه‌ای از تصمیم‌های اقتصادی، بودجه‌ای، لجستیکی و اجرایی قرار دارد که می‌تواند توان ایستادگی یک کشور را تقویت یا تضعیف کند.

 تداوم صعود قیمت دلار رسمی؛ یورو ۱۸۳ هزار تومان شد
۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تداوم صعود قیمت دلار رسمی؛ یورو ۱۸۳ هزار تومان شد

نرخ فروش دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران، امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، به ۱۵۶ هزار و ۷۳۷ تومان رسید؛ یورو و درهم نیز به‌ترتیب ۱۸۳ هزار و ۱۲۸ و ۴۲ هزار و ۶۷۹ تومان معامله شدند.

 چین زیر فشار آمریکا؛ گره اصلی تحریم‌های تازه ایران کجاست؟
۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

چین زیر فشار آمریکا؛ گره اصلی تحریم‌های تازه ایران کجاست؟

دولت آمریکا در آستانه رونمایی از بسته تازه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران، دامنه تهدیدهای اقتصادی خود را از تهران فراتر برده و کشورها، شرکت‌ها و نهادهای مالی طرف معامله با ایران را نیز به مجازات تهدید کرده است. در مقابل، مقام‌های ارشد ایرانی از پاسخ‌های کوبنده، تنبیهی و ویرانگر سخن گفته‌اند. در این میان، چین به‌دلیل نقش محوری در خرید نفت ایران به مهم‌ترین هدف فشار واشنگتن تبدیل شده، اما پکن تاکنون نشانه‌ای از همراهی با این سیاست نشان نداده است.

 چین بهتحریم‌های ضدایرانی نپیوست
۸ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

چین بهتحریم‌های ضدایرانی نپیوست

پکن با تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی مخالف است.