قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۵ ساعت قبل

قیمت لپ‌تاپ رکورد زد / گیمینگ‌ها بیش از دو برابر گران شدند

قیمت لپ‌تاپ در هشت ماه گذشته رشد چشمگیری داشته است و قیمت برخی مدل‌ها نیز بیش از دو برابر گران شده‌اند.
 قیمت لپ‌تاپ رکورد زد / گیمینگ‌ها بیش از دو برابر گران شدند

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ بررسی داده‌های قیمتی از دی تا مرداد نشان می‌دهد بازار لپ‌تاپ درگیر یک بازآرایی ساختاری در رفتار مصرف‌کننده بوده است. با توجه به رشد روزافزون نرخ ارز، کاهش قدرت خرید مردم، بازار لپ‌تاپ، لحظاتی تاریخی از سر می‌گذراند.

در سطح نخست این بازار، نمونه‌های مثالی ما یعنی لپ‌تاپ‌های رده اقتصادی با پردازنده‌های پایه (Celeron)، بی‌صدا سنگر کم‌درآمدترین خریداران را تخلیه کردند. مدل Lenovo V۱۵ N۴۵۰۰ که در دی‌ماه با رقمی حدود ۲۹‌میلیون و ۳۰۰هزار تومان در دسترس بود، طی یک رالی صعودی و بی‌وقفه در مردادماه به کانال ۶۰‌میلیون تومان رسید. در همین بخش اقتصادی، مدل Acer Aspire۳ نیز از ۳۴‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در دی‌ماه به مرز ۶۰‌میلیون تومان در مرداد نزدیک شد.

حتی مدل‌های اندکی قدرتمندتر این بخش مانند Asus VivoBook X۱۵۰۴VA با پردازنده i۳، گام‌به‌گام از ۴۹‌میلیون و ۱۰۰هزار تومان در دی‌ماه فاصله گرفتند و در مرداد روی عدد ۸۹‌میلیون و ۸۰۰هزار تومان ایستادند تا رشد ۸۲.۸درصدی را ثبت کنند.

لپ‌تاپ‌های میان‌رده با پردازنده‌های Core i۵، رفتاری منطقی‌تر اما همچنان پرفشار از خود نشان داد. مدل Lenovo IdeaPad Slim ۳ از ۷۱‌میلیون و ۳۰۰هزار تومان در دی‌ماه آغاز شد، در اردیبهشت‌ماه تحت‌تاثیر انتظارات تورمی رقم ۱۲۲‌میلیون‌تومانی را پشت‌سر گذاشت و پس از یک استراحت کوتاه‌مدت در تابستان، در مرداد روی ۱۲۰‌میلیون و ۹۰۰هزار تومان (رشد ۶۹.۵درصدی) تثبیت شد.

در همین حال، مدل ASUS Vivobook ۱۵ X۱۵۰۴VA با جهش از ۶۸‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان به ۱۱۱‌میلیون و ۲۸۰هزار تومان در مرداد (رشد ۶۲.۴درصدی)، کمترین میزان نوسان نسبی را در کل بازار ثبت کرد.

در نقطه مقابل، Acer Aspire ۵ A۱۵ با ثبت رفتاری سینوسی، از ۵۹‌میلیون و ۱۰۰هزار …



 بورس دوباره رکورد زد؛ طلا عقب نشست!
۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

بورس دوباره رکورد زد؛ طلا عقب نشست!

دلار بازار آزاد امروز چهارشنبه با افزایش ۰.۱۰ درصدی به ۲۰۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید و تتر نیز ۰.۲۶ درصد رشد کرد. در مقابل، طلای ۱۸ عیار ۰.۰۷ درصد، اونس جهانی ۱....

 رشد درآمدهای عملیاتی وبملت در مرداد
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

رشد درآمدهای عملیاتی وبملت در مرداد

بانک ملت با نماد «وبملت» گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را منتشر کرد که بر اساس آن، مجموع درآمدهای عملیاتی بانک از ابتای سال مالی تا پایان مرداد به بیش از ۲٬۰۲۸ هزار میلیارد ریال رسید.

 پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید

قیمت طلا و سکه در معاملات چهارشنبه ابتدا تحت فشار کاهش دلار و افت اونس جهانی قرار گرفتند، اما در ادامه معاملات با برگشت تقاضا بخشی از افت خود را جبران کردند. کارشناسان اقتصادی معتقدند سیگنال‌های سیاسی می‌تواند در معاملات پنجشنبه همچنان سرعت رشد قیمت طلا و سکه را محدود کند.

 وزیر نیرو: دوره خشکسالی را با پاییز پربارش پشت سر می‌گذاریم
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

وزیر نیرو: دوره خشکسالی را با پاییز پربارش پشت سر می‌گذاریم

وزیر نیرو گفت: دوره تلخ خشکسالی را پشت سر خواهیم گذاشت و امیدواریم پاییز خوبی پیش‌رو داشته باشیم تا وضعیت آبی بهبود پیدا کند.

 ابرتورم چگونه اقتصاد ایران را زمین می‌زند؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

ابرتورم چگونه اقتصاد ایران را زمین می‌زند؟

اقتصادنیوز: بر اساس تعریف کلاسیک فیلیپ کاگان، ابرتورم زمانی آغاز می‌شود که نرخ تورم ماهانه از ۵۰ درصد عبور کند. در چنین شرایطی، سطح عمومی قیمت‌ها در کمتر از دو ماه تقریبا دو برابر می‌شود.

 فلاحت‌پیشه: احتمالا آمریکا بعد از انتخابات وارد جنگ با ایران شود | کنار گذاشتن تفاهم‌‌نامه اسلام‌آباد یعنی جنگ!
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فلاحت‌پیشه: احتمالا آمریکا بعد از انتخابات وارد جنگ با ایران شود | کنار گذاشتن تفاهم‌‌نامه اسلام‌آباد یعنی جنگ!

اقتصادنیوز: فلاحت‌پیشه با تأکید بر اینکه عملیات «طرد اقتصادی» بخشی از جنگ آمریکا با ایران است، سه سناریوی پیش روی واشنگتن را بازگشت به جنگ، شکستن مقاومت اقتصادی ایران یا احیای دیپلماسی دانست.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این دو حوزه رابطه‌ای
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به زبان ساده، تاب‌آوری اقتصادی یعنی
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...