قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

شتاب‌بخشی به توسعه زیرساخت‌های شهرستان زرآباد در دستور کار مدیریت استان

استاندار سیستان و بلوچستان با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی شهرستان زرآباد، بر پاسخگویی جدی مدیران، رفع موانع توسعه، تقویت زیرساخت‌های آب و برق، توسعه راه‌های ارتباطی، بهبود پوشش ارتباطی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی این شهرستان تأکید کرد و دستور پیگیری مجموعه‌ای از مطالبات مردم را صادر کرد.
 شتاب‌بخشی به توسعه زیرساخت‌های شهرستان زرآباد در دستور کار مدیریت استان

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، استاندار سیستان و بلوچستان با حضور در شورای اداری شهرستان زرآباد، ضمن بررسی مهم‌ترین مسائل و مطالبات مردم این منطقه، بر ضرورت شتاب‌بخشی به روند اجرای طرح‌های زیرساختی و اقتصادی و اتخاذ تصمیم‌های عملیاتی برای رفع مشکلات موجود تأکید کرد.

منصور بیجار در این نشست، سرمایه اجتماعی، همراهی مردم و انسجام میان اقشار مختلف جامعه را از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان برای عبور از چالش‌ها و تحقق برنامه‌های توسعه‌ای عنوان کرد و گفت: مشارکت و همراهی مردم باید در فرآیند تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در برابر مطالبات مردم پاسخگو باشند، اظهار کرد: فلسفه مدیریت در نظام اداری، خدمت به مردم و تلاش برای حل مسائل جامعه است و مدیران باید با حضور میدانی، ارتباط مستمر با مردم و پیگیری تا حصول نتیجه، زمینه رفع مشکلات را فراهم کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه‌های مرزی، دریایی و بندری، بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها را یکی از محورهای اصلی برنامه‌های اقتصادی استان دانست و افزود: توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه، به‌ویژه پاکستان، با جدیت دنبال شده و در همین راستا سفرهای متعددی برای تقویت مناسبات اقتصادی و فعال‌سازی ظرفیت‌های مشترک انجام شده است.

بیجار با اشاره به انجام حدود ۱۳ سفر به پاکستان در راستای توسعه همکاری‌های اقتصادی، بیان کرد: هدف از این اقدامات، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های جغرافیایی استان، تقویت تجارت مرزی، توسعه مبادلات اقتصادی و ایجاد زمینه‌های جدید برای فعالیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری است.

وی همچنین از تدوین سند اجرایی توسعه استان خبر داد و گفت: این سند با تکیه بر ظرفیت‌های واقعی سیستان و بلوچستان و متناسب با توان اجرایی دولت تدوین و در هیأت دولت به تصویب رسیده است و باید مبنای حرکت دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف توسعه‌ای استان قرار گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه طرح‌های مهم ملی در بخش‌های مختلف استان در حال اجراست، خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت‌ها و مشکلات موجود، پروژه‌های مهم و اولویت‌دار استان متوقف نشده‌اند و روند اجرای آنها باید با جدیت و سرعت بیشتری دنبال شود.

بیجار در بخش دیگری از سخنان خود به آخرین وضعیت پروژه راه‌آهن چابهار ـ زاهدان اشاره کرد و گفت: عملیات ریل‌گذاری این طرح تا پایان ماه جاری به پایان خواهد رسید و پس از انجام مراحل فنی و تکمیل فرآیندهای لازم، این پروژه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی این طرح ریلی را یکی از پروژه‌های مهم و راهبردی استان دانست و بر ضرورت تسریع در تکمیل مراحل باقی‌مانده و بهره‌برداری از ظرفیت‌های آن در مسیر توسعه اقتصادی و ارتباطی سیستان و بلوچستان تأکید کرد.

تأکید بر رفع مشکلات آب زرآباد

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به مطالبه مردم زرآباد در حوزه تأمین آب، دستور بررسی مشکلات خط انتقال و ارائه راهکار اجرایی برای رفع موانع موجود را صادر کرد.

بیجار تأمین آب پایدار را از اولویت‌های مهم مدیریت استان عنوان کرد و خواستار بررسی دقیق مسائل فنی و اجرایی مرتبط با شبکه انتقال آب و اتخاذ تصمیم‌های عملیاتی برای بهبود وضعیت تأمین آب شهرستان شد.

وی همچنین درخصوص استقرار نمایندگی اداره برق در زرآباد دستور داد این موضوع با سرعت بیشتری پیگیری شود تا با حضور نیروهای فنی و کارشناسی در منطقه، روند رسیدگی به مشکلات برق و پاسخگویی به مطالبات مردم تسهیل شود.

پیگیری کاهش خاموشی‌ها و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار سیستان و بلوچستان درباره خاموشی‌های برق نیز گفت: موضوع مدیریت خاموشی‌ها از سطح ملی در حال پیگیری است و مقرر شده با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، امکان کاهش یک ساعت از مدت خاموشی‌های منطقه بررسی شود.

بیجار همچنین بر ضرورت شناسایی و فعال‌سازی ظرفیت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در زرآباد تأکید کرد و افزود: چنانچه این شهرستان در محدوده ساختگاه‌های پیش‌بینی‌شده قرار داشته باشد، اجرای طرح‌های مرتبط با انرژی‌های پاک باید با جدیت و در اولویت دنبال شود.

وی بهره‌گیری از ظرفیت انرژی خورشیدی و سایر انرژی‌های تجدیدپذیر را زمینه‌ای مناسب برای تقویت زیرساخت‌های انرژی و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی در مناطق مستعد استان دانست.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به شرایط تأمین آب در جنوب استان، اظهار کرد: در شهرستان‌های دشتیاری و چابهار به ازای هر نفر حدود ۴۰۰ لیتر آب تولید می‌شود، اما به دلیل برخی مشکلات، از جمله برداشت‌های غیرمجاز، در بعضی مناطق میزان آبی که عملاً به دست مردم می‌رسد به حدود ۴۰ تا ۵۰ لیتر کاهش پیدا می‌کند.

بیجار تأکید کرد: منابع آب شرب باید برای تأمین نیازهای ضروری مردم مورد استفاده قرار گیرد و استفاده از آب شبکه شرب برای مصارف غیرضروری و آبیاری باغ‌ها و مزارع، علاوه بر ایجاد اختلال در شبکه، فشار بیشتری بر منابع محدود آبی وارد می‌کند.

وی از علما، معتمدان، بزرگان و نخبگان منطقه خواست با توجه به جایگاه اجتماعی خود، در زمینه فرهنگ‌سازی و تبیین تبعات برداشت غیرمجاز آب و استفاده نادرست از منابع آب شرب، نقش فعال‌تری ایفا کنند.

استاندار همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت بارش‌های مونسونی و مدیریت روان‌آب‌ها تأکید کرد و گفت: در این زمینه تفاهم‌هایی با یکی از شرکت‌های فعال کشور انجام شده تا ظرفیت‌های آبی موجود احیا و از این منابع برای تأمین آب و توسعه فعالیت‌های کشاورزی و اشتغال‌زایی استفاده شود.

بیجار شهرستان زرآباد را از نظر ظرفیت‌های اجتماعی، انسانی و مشارکت مردمی دارای توانمندی‌های قابل توجه دانست و بر ضرورت استفاده بیشتر از ظرفیت بانوان در فرآیند توسعه اجتماعی و فرهنگی منطقه تأکید کرد.

وی اظهار کرد: حضور بانوان در عرصه‌های اجتماعی باید تقویت شود و ظرفیت آنان به عنوان بخش مهمی از سرمایه انسانی منطقه در مسیر پیشرفت و توسعه شهرستان مورد استفاده قرار گیرد.

استاندار در همین راستا دستور پیگیری تأمین منابع و آغاز عملیات اجرایی سالن ورزشی بانوان زرآباد را صادر کرد و خواستار تسریع در فرآیندهای مربوط به اجرای این طرح شد.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به موضوع رویه ملوانی، اظهار کرد: این موضوع با جدیت در حال پیگیری است و اولویت اجرای آن شهرستان‌های زرآباد، دشتیاری، کنارک و چابهار خواهد بود. بیجار همچنین درباره ساماندهی شناورها گفت: به دلیل تأخیر ایجادشده در این زمینه، تذکرات لازم به دستگاه‌های مربوطه داده شده و پیگیری‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی وضعیت شناورها ادامه دارد.

وی فعال‌سازی ظرفیت‌های دریایی و اقتصادی مناطق ساحلی را مستلزم ایجاد سازوکارهای مناسب و رفع موانع موجود دانست و بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی مرتبط تأکید کرد.

تلاش برای رفع موانع حوزه سوخت و جایگاه‌ها

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل مربوط به سوخت و جایگاه‌های عرضه اشاره کرد و گفت: برای رفع برخی انحصارها در این حوزه، پیگیری‌های لازم انجام شده است.

وی افزود: هدف از این اقدامات، ایجاد شرایط مناسب‌تر برای فعالیت و دسترسی مردم و فعالان اقتصادی به خدمات مرتبط با سوخت و فراهم کردن زمینه استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود است.

بیجار همچنین بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های راهسازی استان تأکید کرد و گفت: طرح‌هایی که مردم سال‌ها منتظر بهره‌برداری از آنها هستند، نباید با تعلل و کندی مواجه شوند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های مسئول باید موانع اجرایی پروژه‌های راهسازی را شناسایی و برای رفع آنها اقدام کنند و روند اجرای طرح‌ها باید به گونه‌ای باشد که مردم در کوتاه‌ترین زمان ممکن از نتایج آن بهره‌مند شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان توسعه شبکه راه‌های ارتباطی را یکی از الزامات اساسی رشد اقتصادی، افزایش دسترسی مردم، تسهیل جابه‌جایی و تقویت ارتباط میان مناطق مختلف استان عنوان کرد.

بیجار در ادامه خواستار رفع مشکلات آنتن‌دهی و تقویت زیرساخت‌های ارتباطی در منطقه شد و گفت: دسترسی مناسب به شبکه‌های ارتباطی و مخابراتی از نیازهای اساسی مردم و یکی از زیرساخت‌های مهم توسعه در مناطق مختلف به شمار می‌رود.

وی بر ضرورت پیگیری مشکلات نقاط دارای ضعف پوشش ارتباطی تأکید کرد و خواستار همکاری دستگاه‌های مربوط برای ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی در شهرستان زرآباد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان با تأکید دوباره بر ضرورت پاسخگویی مدیران اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید خود را خدمتگزار مردم بدانند و ارتباط مستقیم و مستمر با جامعه را در اولویت کاری خود قرار دهند.

بیجار خاطرنشان کرد: مدیری که ارتباط مناسبی با مردم نداشته باشد و در مسیر حل مسائل و مطالبات آنان تلاش کافی نکند، در ارزیابی‌های مدیریتی مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: هدف از حضور مدیران در ساختار اجرایی، گره‌گشایی از مشکلات مردم و تبدیل مطالبات عمومی به برنامه‌های اجرایی و قابل تحقق است و باید آثار تصمیمات و اقدامات دستگاه‌های اجرایی در زندگی مردم و روند توسعه شهرستان‌ها قابل مشاهده باشد.

خبرنگار: عبدالقادر پاداش

انتهای پیام/



یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

ایران آنلاین:

زاهدان محمد شکوهی فر: این پیشنهاد در پاسخ به یکی از مطالبات جدی مردم استان و با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان مطرح شد؛ استانی پهناور که فاصله طولانی میان شهرها و روستاها و وابستگی بخش قابل توجهی از ترددها به خودرو، مسئله سوخت را به یکی از موضوعات مهم زندگی روزمره مردم تبدیل کرده است.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده و تصمیمات مورد موافقت، احتمال اختصاص سهمیه ۱۶۰ لیتری از شهریورماه به کارت‌های اشخاص مطرح است؛ موضوعی که می‌تواند بخشی از مشکلات موجود در دسترسی به سوخت را کاهش دهد.

با این حال، سازوکار نهایی اجرای این تصمیم هنوز در حال جمع‌بندی است و جزئیات آن پس از طی مراحل قانونی و اجرایی  اعلام خواهد شد.

منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان، طی ماه های  اخیر اصلاح وضعیت سوخت استان را به‌صورت جدی در سطح ملی دنبال کرده و در سلسله رایزنی‌ها با مقامات ارشد دولت، بر ضرورت اتخاذ تصمیمی متناسب با شرایط جغرافیایی، اقتصادی و حمل‌ونقلی استان تأکید کرده است.

این پیگیری‌ها که از مهم ترین آن می توان رایزنی و ارائه پیشنهادات استان در نشست هفته گذشته ستاد ساماندهی سوخت کشور اشاره کرد،  اکنون یک گام مهم به سمت اصلاح وضعیت سوخت در سیستان و بلوچستان برداشته است؛ تصمیمی که در صورت نهایی شدن سازوکار اجرایی، می‌تواند بخشی از دغدغه دیرینه مردم  را پاسخ دهد.

انتهای پیام/




 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.