قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

قیمت برنج ایرانی و خارجی شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: توزیع کالا نسبت به تقاضا ۲ تا ۳ برابر است که براین اساس مشکلی در عرضه نداریم.
 قیمت برنج ایرانی و خارجی شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر بیش از نیاز مردم کالا در بازار موجود است و بدلیل افزایش ۲ برابری عرضه نسبت به تقاضا، در بحث نظارت ها مشکلاتی وجود دارد.

به گفته وی، با توجه به دپوی انبوه کالا در انبارها، مسئولان عدم خروج کالا را از انبار پای احتکار می گذارند، درحالیکه نظارت های ناعادلانه منتج به نارضایتی واردکننده، توزیع کننده و خرده فروش وجود دارد.

کنگری ادامه داد: تمامی کالاها به وفور در بازار موجود است و اتحادیه بنکداران از جنگ ۱۲ روزه سیاست هوشمندانه ای مبنی بر رصد بازار و بررسی نقاط ضعف و قوت بازار را اتخاذ کرده است تا در صورت پیش بینی کمبود کالا، مشکلات از قبل پیگیری و رصد می شود تا در بازار شاهد کمبود کالا و التهابات قیمت نباشیم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه توزیع کالا نسبت به تقاضا ۲ تا ۳ برابر است، افزود: قیمت هر کیلو لوبیا چیتی که برای تاجر ۲۴۷ هزار تومان تمام شده، بصورت ۲ ماهه ۱۸۰ هزار تومان عرضه می شود و بازهم‌ مشتری با این نرخ وجود ندارد.

به گفته وی، با توجه به وفور کالا، خریداری در بازار وجود ندارد و اینکه دستگاه های نظارتی این موضوع را احتکار تلقی می کند و جرائم سنگینی برای واحدها اعمال می کند، منجر به نارضایتی صنف شده است.

کنگری با بیان اینکه کمبودی در توزیع هیچ یک از اقلام اساسی وجود ندارد، افزود: قیمت برنج ایرانی و خارجی و حبوبات کاهش چشمگیری داشته است که علت این امر حذف ارز ترجیحی و توزیع کالابرگ و واردات انبوه است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: قیمت هر کیلو برنج ایرانی در عمده فروشی ها از ۲۷۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان، پاکستانی ۱۸۰ تا ۲۶۵ هزار تومان، هندی ۲۴۰ تا ۲۸۰ هزار تومان است که با احتساب ۱۵ درصد سود در خرده فروشی عرضه می شود.

کنگری با بیان اینکه حبوبات در انبارها بیش از نیاز است، گفت: با توجه به فصل برداشت محصول و تغییر رنگ محصول در فصل گرما، این امر منجر به روند کاهشی قیمت شده است، همچنین قیمت سایر کالاها نظیر روغن و قند و شکر از ثبات نسبی در بازار برخوردار است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان





 وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد

برنا - گروه اقتصادی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، می‌توانیم مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش...

 اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس

یک تحلیل‌گر بازار سرمایه گفت: «اگر افزایش قیمت محدود باشد، افزایش قیمت‌ها و تورم نیز محدود خواهد بود. اگر افزایش قیمت شدید باشد، اثر اولیه آن بسیار زیاد خواهد بود. اما اگر افزایش قیمت تدریجی باشد، اثر اولیه آن محدود خواهد بود و باید دید اثر ثانویه آن به کجا می‌رسد و در چه نقطه‌ای متوقف می‌شود.»

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]

 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار