قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۲۹ ساعت قبل

گام بزرگ آموزش و پرورش اردبیل در توسعه زیرساخت‌های ورزشی؛ بهره‌برداری از ۴۴ زمین چمن مصنوعی

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان، ضمن اشاره به میزبانی مسابقات کشوری بسکتبال و هندبال، هدف اصلی استان را استانداردسازی فضاهای ورزشی و دستیابی به استاندارد یک متر مربع فضای ورزشی به ازای هر دانش‌آموز اعلام کرد.
 گام بزرگ آموزش و پرورش اردبیل در توسعه زیرساخت‌های ورزشی؛ بهره‌برداری از ۴۴ زمین چمن مصنوعی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، لیلا حضرتی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل، اظهار کرد: استان اردبیل در راستای توسعه فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزی، میزبان چهل و یکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان کشور در رشته‌های بسکتبال و هندبال است.

وی افزود: در حال حاضر ۲۴۰ نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و داوران از پنج استان کشور شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گیلان، زنجان و اردبیل در این دوره از مسابقات حضور دارند. حضرتی با بیان اینکه این رقابت‌ها به صورت دوره‌ای در دو سالن ورزشی اختصاصی در حال برگزاری است، افزود: مسابقات بخش پسران تا روز جمعه ادامه خواهد داشت و از روز شنبه، استان اردبیل پذیرای تیم‌های دانش‌آموزی دختر در همین رشته‌ها خواهد بود.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل در خصوص روند آماده‌سازی تیم‌های منتخب استان تصریح کرد: به منظور حضوری قدرتمند در این رویداد کشوری، برنامه‌ریزی‌های دقیق از دو ماه گذشته آغاز شد.

برگزاری مسابقات استانی در سراسر استان، برپایی سه دوره اردوی شبانه‌روزی و برگزاری لیگ‌های ورزشی و مسابقات چندجانبه، بستر مناسبی را برای آمادگی فنی دانش‌آموزان فراهم کرده است که امیدواریم با تداوم این روند، شاهد کسب نتایج درخشان برای تیم‌های استان باشیم.

حضرتی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات زیرساختی آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: ۳۷ پروژه زمین چمن مصنوعی در سطح مناطق مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسند.

وی افزود: علاوه بر این ۳۷ پروژه، ۷ زمین چمن مصنوعی دیگر نیز آماده افتتاح هستند که با بهره‌ برداری از این ۴۴ پروژه، گام بزرگی در جهت بهبود سرانه ورزشی دانش‌آموزی استان برداشته خواهد شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل در پایان تاکید کرد: راهبرد اصلی ما در این طرح‌ها، استانداردسازی فضاهای ورزشی مدارس و تلاش برای دستیابی به سرانه ورزشی یک متر مربع به ازای هر دانش‌آموز است که امیدواریم با همت و همکاری تمامی عوامل اجرایی محقق گردد.

خبرنگار: هاجر گل محمدی

انتهای خبر/



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اردبیل میزبان دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در ۲۵ شهریور

، جلیل جباری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه هماهنگی دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها، اظهار کرد: این کنفرانس برای دومین دوره با مشارکت پژوهشگران داخلی و خارجی، ۲۵ شهریور ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: این کنفرانس در چنین شرایطی و بعد از تعطیلی و آسیب به موزه‌ها در دوران جنگ رمضان، می‌تواند نقش مهمی در تعریف مجدد نقش موزه‌ها ایفا کند.

در ادامه حتما بخوانید مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری اردبیل هیچگونه افزایش نرخ ندارند/ تخفیفات ویژه و نظارت مستمر بر کیفیت ارائه خدمات اختصاص ۶۰ میلیارد به تقویت زیرساخت‌های گردشگری اردبیل

وی با اشار به اینکه پوستر دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها همزمان با سفر وزیر میراث‌فرهنگی به اردبیل در سال گذشته رونمایی شد، تاکید کرد: اولین کنفرانس موزه‌ها سال ۱۴۰۳ در اردبیل برگزار شده بود و با برگزاری دومین دوره این کنفرانس، اردبیل جایگاه مهمی در تبیین نقش موزه‌ها و توسعه علم موزه‌داری خواهد داشت. 

جباری با تاکید بر لزوم تعریف نقش دستگاه‌های همکار و تفکیک وظایف عوامل اجرایی به منظور برگزاری هرچه بهتر کنفرانس، ادامه داد: این کنفرانس با تکیه بر جایگاه تخصصی وزارت میراث‌فرهنگی و پشتوانه علمی دانشگاه محقق اردبیلی و همچنین همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط به ویژه نهاد‌های دارای موزه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: نمایشگاه «یک قاب یک موزه» با هدف معرفی موزه‌های کشور، کارگاه‌های آموزشی و تخصصی در حوزه موزه‌داری و همچنین نمایشگاه موزه‌های آسیب دیده در جنگ از بخش‌های جنبی این کنفرانس خواهد بود.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عاملی: ترور رهبر شهید بزرگ‌ترین جنایت قرن بود تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی در سخنرانی به مناسبت چهلم تدفین رهبر شهید در میدان بیعت اردبیل اظهار کرد: با شهادت رهبر انقلاب، بزرگ‌ترین جنایت قرن اتفاق افتاد و یک شخصیت دینی و یک مرجع تقلید مورد هجمه و ترور قرار گرفت؛ در طول تاریخ چنین اتفاقی روی نداده است و این حادثه نشان داد تا چه اندازه افکاری در روزگار ما شکل‌گرفته که هیچ حرمتی ندارند.

امام‌جمعه اردبیل افزود: دشمن امروز به نتیجه اقدام خود می‌نگرد و به‌شدت پشیمان است و صراحتاً می‌گوید که این یک تله بود. دشمن شهادت رهبر را می‌خواست، اما امروز اذعان کرده که کاری احمقانه انجام داده است.

آیت الله عاملی عنوان کرد: آن حجم از تجهیزات، توطئه، فکر و تدبیر، تنها کار یک روز نبود. ترامپ اعتراف کرد که 22 سال برای این کار طرح‌ریزی می‌کرد و اسرائیل به‌عنوان متهم اول جنایات، از ابتدای انقلاب در پی انجام این کار بود.

وی بیان کرد: اسرائیل از ترس خود به‌تنهایی قادر به انجام این کار نبود تا اینکه احمقی به نام ترامپ را پیدا کرد و به‌خاطر نقاط ضعفی که از او درست کرده بودند، وی را به میدان آوردند و با وسیله او هدف خود را پیاده کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: اعتقاد آنها این بود که رهبر ترور شود، فرماندهان و مدیران رده اول ترور شوند و کشور دچار تزلزل شود و حتی با جنایت کودکان میناب قصد داشتند در میان مردم دلهره ایجاد کنند.

وی ادامه داد: اگر هدف آنها اجرایی می‌شد، عزت و شکوه امروز که نتیجه خون رهبر شهید است، وجود نداشت و در وهله اول تمام دانشمندان نخبه کشور ترور می‌شدند؛ درست مانند آنچه در عراق و سوریه اتفاق افتاد.

آیت الله عاملی افزود: پس از فتح عراق، به 500 دانشمند عراقی گفتند یا مهاجرت کنید یا مرگ را بپذیرید و آنهایی که مهاجرت نکردند همگی ترور شدند.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توانمندی‌های علمی کشور اظهار کرد: امروزه در محاصره تکنولوژی قرار داریم، با این وجود نبوغ ایرانی استثنایی است و در این شرایط نیز دستاوردهایی بی‌نظیر داشته‌ایم.

آیت الله عاملی گفت: رهبر شهید از ابتدا می‌دانستند که رشد ایران مساوی با مرگ اسرائیل است؛ لذا حمله قطعی بود و ایشان تمام احتمالات برای حمله اسرائیل را پیش‌بینی می‌کردند. امروزه تمام قدرت دفاعی ما مدیون رهبر شهید است.

وی با تشریح اهداف دشمن از اقدامات اخیر افزود: هدف دشمن ترور دانشمندان هسته‌ای، فرماندهان رده بالا و از بین رفتن سپاه و ارتش بود؛ اتفاقی که در سوریه رخ داد. امروز سوریه کشوری بدون ارتش است که از هر طرف دچار حمله و هجوم است.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل ادامه داد: یک اسرائیلی گفته بود که ایران یک کشور شش‌تکه چسبیده به هم است و ما می‌خواهیم این کشورها را از هم جدا کنیم.

عاملی با تأکید بر اهمیت وسعت سرزمینی در قدرت کشورها بیان کرد: وسعت سرزمینی شاخصه قدرت است و دشمن امروز در محاصره ناکام مانده، چون ما از 16 مرز مراوده داریم.

انتهای پیام/

   


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۱۲۵۰میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان‌ها اختصاص یافت/ ۷۴هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حال اجراست

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل:مسعود امامی یگانه،استاندار اردبیل روز پنجشنبه در همایش فرمانداران استان اظهار کرد: این اعتبار در جریان سفرهای اخیر به شهرستان‌های استان اختصاص یافته است.

 وی با تأکید بر ضرورت پیگیری اجرای این پروژه‌ها، افزود: فرمانداران باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی، روند جذب و هزینه‌کرد اعتبارات را به‌صورت مستمر رصد کنند تا شاهد توقف یا طولانی شدن اجرای طرح‌های عمرانی نباشیم.

 استاندار اردبیل همچنین تأمین منابع مالی برای واحدهای اقتصادی را دارای اهمیت دانست و ادامه داد: تاکنون‌ از محل تسهیلات بانکی سفر رئیس‌جمهور، ۹هزار و ۵۰۰میلیارد تومان برای تأمین مالی طرح‌های اقتصادی استان پرداخت شده و پیگیری برای پرداخت بقیه تسهیلات نیز در دستور کار قرار دارد.

 امامی یگانه افزود: فرمانداران باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، روند پرداخت تسهیلات به واحدها و طرح‌های اقتصادی را پیگیری کنند تا منابع پیش‌بینی شده در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار طرح‌های واجد شرایط قرار گیرد.

 وی بیان کرد: ۳۰ طرح اقتصادی نیز از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور و همایش سرمایه‌گذاری استان با حجم سرمایه‌گذاری ۷۴ هزار میلیارد تومان در حال اجراست که عمده این طرح‌ها عملیات اجرایی خود را آغاز کرده‌اند.

 استاندار اردبیل حضور مستمر فرمانداران در بخش‌ها و روستاها را ضروری دانست و گفت: فرمانداران باید با حضور میدانی در مناطق مختلف، مطالبات مردم به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی را شناسایی و پیگیری کنند.

 امامی یگانه ادامه داد: تأمین اقلام اساسی مورد نیاز مردم و نظارت بر بازار نیز باید در قالب قرارگاه اقتصادی شهرستان‌ها با جدیت دنبال شود تا نیازهای مردم به‌موقع تأمین و از بروز اختلال در بازار جلوگیری شود.

 وی با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه تأمین انرژی اظهار کرد: طرح‌های مرتبط با تأمین انرژی از محل صرفه‌جویی و همچنین توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر باید در شهرستان‌ها با جدیت پیگیری و بر روند اجرای آن‌ها نظارت شود.

 استاندار اردبیل توسعه فضاهای آموزشی و مدرسه‌سازی را از شاخص‌های مهم ارزیابی عملکرد استان و فرمانداری‌ها عنوان کرد و گفت: فرمانداران باید موضوع مدرسه‌سازی و توسعه فضاهای آموزشی را در اولویت برنامه‌های شهرستانی قرار دهند.




 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۳ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.