قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی؛ امید کرمان برای عبور از خاموشی‌ها

استان کرمان با وجود تولید بیش از چهار هزار مگاوات برق در برابر مصرف سه هزار مگاواتی، همچنان با خاموشی‌های روزانه در بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی روبه‌روست. همزمان با تشدید موج گرما و افزایش مصرف انرژی، ادارات و مراکز دولتی استان تعطیل شده‌اند و مسئولان، اصلاح شیوه مدیریت خاموشی‌ها و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را راه عبور از وضعیت کنونی می‌دانند.
 توسعه نیروگاه‌های خورشیدی؛ امید کرمان برای عبور از خاموشی‌ها

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از استان کرمان؛ خاموشی‌های نوبتی در حالی طی روزهای گرم تابستان بخش‌های مختلف استان کرمان را درگیر کرده که تراز تولید برق استان مثبت است و میزان تولید روزانه، حدود یک‌هزار مگاوات بیشتر از مصرف اعلام می‌شود.

قطعی برق که در سال‌های گذشته نیز در فصل تابستان تجربه شده بود، اکنون به برنامه‌ای روزانه تبدیل شده و از مشترکان خانگی تا واحدهای صنعتی و کشاورزی مرکز استان و دیگر شهرستان‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.

کرمان به دلیل قرار گرفتن در محدوده مناسب تابش خورشید، ظرفیت گسترده‌ای برای تولید انرژی‌های تجدیدپذیر دارد. فعالیت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، برق‌آبی، خورشیدی و نیروگاه‌های احداث‌شده توسط صنایع و معادن بزرگ نیز موجب شده است این استان بیش از نیاز سالانه خود برق تولید کند.

تداوم خاموشی‌ها با وجود مازاد تولید، مطالبه عمومی برای بازنگری در شیوه توزیع و مدیریت برق را افزایش داده است؛ به‌ویژه آنکه بخش قابل توجهی از انرژی مصرفی کرمان به فعالیت واحدهای تولیدی و اقتصادی اختصاص دارد.

محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، با انتقاد از شیوه مدیریت خاموشی‌ها در کشور گفت استان چهار هزار مگاوات برق تولید می‌کند، در حالی که میزان مصرف آن سه هزار مگاوات است و در نتیجه حدود یک‌هزار مگاوات برق مازاد دارد.

وی با اشاره به جایگاه کرمان در تولید انرژی خورشیدی افزود: اکنون ۲۵۰ مگاوات برق خورشیدی در استان تولید می‌شود و مجوز تولید دو هزار مگاوات دیگر نیز صادر شده است که ۸۰۰ مگاوات آن در مرحله اجرا قرار دارد.

استاندار کرمان تاکید کرد ۷۰ درصد برق مصرفی استان در بخش تولید به مصرف می‌رسد، اما در برنامه‌ریزی‌های ملی برای اعمال خاموشی، به کیفیت و محل مصرف برق توجه لازم نمی‌شود.

همزمان با افزایش دما در روزهای اخیر، به‌ویژه در مناطق جنوبی و شرقی استان، مصرف برق به اوج رسیده و ادامه موج گرما به تعطیلی ادارات و موسسات دولتی منجر شده است.

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد تمام ادارات و موسسات دولتی استان در روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه با هدف حفظ پایداری شبکه انرژی و صیانت از سلامت عمومی تعطیل خواهند بود.

مراکز امدادی، …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.
 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد
سایت رکنا

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد

جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی
سایت تابناک

ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی

اکبر معززی با لحنی پر از حسرت و صمیمیت، از روزهای سخت تولید فیلم «ایران» به کارگردانی ناصر تقوایی می‌گوید. روزهایی که سینما با خون‌دل ساخته می‌شد؛ روزهای بدو...