قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

بازداشت مرد مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ

یک مرد ۳۸ ساله که در نزدیکی باشگاه گلف دونالد ترامپ در کالیفرنیا با سلاح گرم بازداشت شده بود، اکنون تحت بررسی سرویس مخفی آمریکا قرار دارد تا مشخص شود آیا تهدیدی علیه رئیس‌جمهور آمریکا محسوب می‌شده است یا خیر.
 بازداشت مرد مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ به نقل از سی ان ان، بر اساس بیانیه‌ای که این نهاد روز سه‌شنبه منتشر کرد، این فرد پس از آن دستگیر شد که مأموران فدرال از حضور یک فرد مشکوک در حال قدم زدن در محوطه این ملک خبر دادند.

یک منبع اجرای قانون فدرال به شبکه سی‌ان‌ان گفت که سرویس مخفی آمریکا در حال بررسی این موضوع است که آیا این فرد تهدیدی برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، محسوب می‌شود یا خیر.

این منبع پیش‌تر نیز به سی‌ان‌ان گفته بود: «هیچ نشانه‌ای مبنی بر توطئه این فرد برای حمله به رئیس‌جمهور وجود ندارد»، اما تأکید کرد که تحقیقات همچنان ادامه دارد.

اعلام این بازداشت هم‌زمان با سفر ترامپ به کالیفرنیا انجام شد. رئیس‌جمهور آمریکا در حالی که سوار بر هواپیمای «ایر فورس ۱» بود، از سوی معاونان خود در جریان این دستگیری قرار گرفت. ترامپ عصر سه‌شنبه برای شرکت در ضیافت شام کمیته ملی جمهوری‌خواهان در باشگاه گلف خود در رانچو پالوس وردس کالیفرنیا فرود آمد.

مأموران کلانتری هویت فرد بازداشت‌شده را «جنین جان تائله»، ۳۸ساله و ساکن شهر داونی (Downey)، اعلام کردند. به گفته مقام‌های انتظامی، او پیش‌تر نیز در ارتباط با یک پرونده سرقت تحت تحقیقات اداره پلیس ال سگوندو (El Segundo) قرار داشت.

دفتر کلانتر اعلام کرد که تائله هنگام حضور در محوطه باشگاه گلف مشغول عکس‌برداری و فیلم‌برداری بوده و به نظر می‌رسیده است که در حال رصد «فعالیت‌های مربوط به برنامه‌ریزی امنیتی» است. او به اتهام حمل سلاح گرم پنهان و نگهداری مهمات ممنوعه بازداشت شد.

به گفته دفتر دادستان منطقه لس‌آنجلس، تائله روز سه‌شنبه در برابر چهار اتهام اعلام بی‌گناهی کرد. این اتهامات شامل یک فقره سرقت درجه دو مربوط به حادثه‌ای ادعایی در نوامبر ۲۰۲۵ و سه اتهام مرتبط با سلاح است که پس از بازداشت او در دوم اوت در باشگاه گلف ترامپ نشنال مطرح شده‌اند.

مقام‌ها اعلام کرده‌اند که هنوز مشخص نیست آیا اتهام سرقت با حادثه روز یکشنبه ارتباطی دارد یا خیر.

بر اساس اسناد دادگاه، قاضی مبلغ ۲۵۰ هزار دلار را به عنوان وثیقه تعیین کرده و حکم داده است که متهم تا زمان طی شدن مراحل بعدی دادرسی، از حمل هرگونه سلاح خودداری کند، از باشگاه گلف رئیس‌جمهور فاصله بگیرد و در ایالت کالیفرنیا باقی بماند.

اداره کلانتری همچنین اعلام کرد که کارآگاهان «کارگروه مشترک مبارزه با تروریسم» وابسته به اف‌بی‌آی (FBI)، روز دوشنبه به دلیل «پیامدهای امنیتی احتمالی مرتبط با این حادثه»، حکم بازرسی محل سکونت تائله را اجرا کردند.

به گفته مقام‌های مسئول، در جریان این بازرسی اقلامی شامل یک تفنگ سبک AR با تغییرات غیرقانونی، یک قبضه کلت کالیبر ۴۵، جلیقه ضدگلوله، خشاب‌های با ظرفیت بالا، مهمات، تجهیزات مخابراتی و چندین دفترچه کشف و ضبط شد که دفتر کلانتری مطالب مندرج در آن‌ها را «اظهارات نگران‌کننده» توصیف کرده است.

مقامات تأکید کردند که «کارگروه مشترک مبارزه با تروریسم» اف‌بی‌آی و «سرویس مخفی» آمریکا به‌طور مشترک این پرونده را بررسی می‌کنند و با ادامه تحقیقات، احتمال طرح اتهامات بیشتری نیز وجود دارد.

در پایان، اداره کلانتری شهرستان لس‌آنجلس در بیانیه خود اعلام کرد: «در حال حاضر، بازرسان هیچ‌گونه تهدید موثقی علیه جوامع ما شناسایی نکرده‌اند. با این حال، این پرونده بر اهمیت هوشیاری، همکاری‌های مستحکم با نهادهای مجری قانون در سطوح محلی، ایالتی و فدرال، و همچنین اقدامات پیش‌دستانه برای شناسایی و بررسی فعالیت‌های مشکوک پیش از تشدید آن‌ها، تأکید دارد.»



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آسوشیتدپرس: ترامپ در بن‌بست جنگ ایران، دوباره به سلاح تحریم پناه برد

به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری دانشجو،  به نقل ازآسوشیتدپرس، در گزارشی تحلیلی به تهدید اخیر دونالد ترامپ برای اعمال تحریم‌های گسترده علیه ایران پرداخت و نوشت رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی بار دیگر به فشار اقتصادی روی آورده که جنگ با ایران به ماه ششم نزدیک می‌شود و دولت او با فشارهای سیاسی و نظامی فزاینده روبه‌رو است.

ترامپ روز چهارشنبه با اعلام آنچه «روز D اقتصادی» علیه ایران خواند، از اعمال سطحی «بی‌سابقه» از جنگ اقتصادی و انزوای مالی علیه تهران خبر داد. او همچنین تهدید کرد کشورها و شرکت‌هایی که به تجارت با ایران ادامه دهند، با پیامدهای اقتصادی سنگینی از سوی آمریکا مواجه خواهند شد.

آسوشیتدپرس در عین حال یادآوری کرده است که ایران با تحریم‌های آمریکا بیگانه نیست و نزدیک به پنج دهه است که تحت فشارهای اقتصادی واشنگتن قرار دارد. از همین رو، تهدیدهای تازه ترامپ بیش از آنکه یک ابزار جدید باشد، تکرار همان سیاستی به نظر می‌رسد که دولت آمریکا در سال‌های گذشته بارها به کار گرفته است.

این رسانه همچنین نوشته است که سیاست جدید ترامپ از بسیاری جهات ادامه همان سیاست «فشار حداکثری» است که او در دوره نخست ریاست‌جمهوری خود علیه ایران دنبال کرد؛ سیاستی که هدف آن وادار کردن تهران به پذیرش خواسته‌های واشنگتن از طریق فشار اقتصادی بود.

با این حال، تجربه دولت اول ترامپ نشان داد که تحریم‌های ثانویه نیز برای آمریکا هزینه‌هایی به همراه دارد. واشنگتن در آن دوره برای برخی کشورها ناچار به صدور معافیت‌های تحریمی شد، زیرا اعمال کامل تحریم‌ها می‌توانست به منافع اقتصادی و روابط آمریکا با شرکای خود آسیب بزند.

اکنون ترامپ بار دیگر همان مسیر را دنبال می‌کند و قصد دارد فشار اقتصادی بر ایران را تشدید کند؛ اقدامی که به نوشته آسوشیتدپرس، در سایه جنگ طولانی و افزایش فشارهای داخلی بر دولت آمریکا انجام می‌شود. این رسانه تأکید کرده است که ترامپ با جنگی مواجه است که به گفته گزارش، پایان دادن به آن برای دولت آمریکا دشوار شده و در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای نیز به موضوعی سیاسی تبدیل شده است.

در چنین شرایطی، بازگشت ترامپ به ادبیات «جنگ اقتصادی» نشان می‌دهد واشنگتن بار دیگر به ابزار تحریم به‌عنوان اهرم فشار متوسل شده است؛ ابزاری که ایران سال‌هاست با آن مواجه بوده و مقام‌های ایرانی نیز تهدیدهای جدید آمریکا را تکرار سیاست‌های شکست‌خورده گذشته توصیف کرده‌اند.


۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

دونالد ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 _ایران به کشورهای "نیمه بی طرف" مانند عربستان سعودی، قطر، امارات، کویت و بحرین حمله کرد.‌‌

 _بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران ایران رفته‌اند؛ معامله آسان نیست. هیچ کس نمی داند چه کسی ایران را رهبری می کند.‌

_ایران به یک قدرت سلطه‌گر در خاورمیانه تبدیل شده بود، که همه کشورها را مورد زورگویی قرار می‌داد؛ اما ایالات متحده دیگر نمیگذارد!

_ایران هنوز تعدادی پهپاد و موشک دارد. اما ظرفیت تولید آنها در مقایسه با پنج ماه قبل بسیار پایین است.

_اگر ایران سلاح هسته ای داشت از آن استفاده می کرد و  اسرائیل و تمام خاورمیانه را نابود می کرد.




 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد

صدایی که در دقایق اخیر در برخی نقاط تهران شنیده شد مربوط به جشن آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) است و ارتباطی با فعالیت پدافند ندارد.

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 اردبیل در مسیر توسعه گردشگری خارجی
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

اردبیل در مسیر توسعه گردشگری خارجی

استان اردبیل با پیشینه‌ای غنی از آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی، ظرفیت‌های خود را برای تثبیت جایگاهش در نقشه گردشگری ایران و بازار‌های خارجی فعال می‌کند

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.