قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱ ساعت قبل

جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات / شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت

بازار سرمایه در نخستین روز معاملاتی هفته و همزمان با تعطیلات، بار دیگر با رشد قابل توجه شاخص‌ها همراه شد؛ به طوری‌که شاخص کل بورس تهران با افزایش نزدیک به ۱۳۰ هزار واحدی و رشد ۲.۰۳ درصدی، از مرز شش میلیون و ۵۰۰ هزار واحد عبور کرد و رکورد جدیدی را به ثبت رساند. 
 جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات / شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ تداوم عملکرد قابل قبول شرکت‌ها در گزارش‌های مردادماه، افزایش تقاضا و ورود پول حقیقی از مهم‌ترین عوامل حمایت از روند صعودی بازار عنوان می‌شود.

شاخص کل بورس در معاملات امروز (شنبه هفتم شهریورماه) با رشد ۱۲۹ هزار و ۹۰۰ واحدی به محدوده شش میلیون و ۵۰۰ هزار واحد رسید. همزمان شاخص کل هم‌وزن نیز ۲۵ هزار و ۱۸۳ واحد افزایش یافت و در ارتفاع یک میلیون و ۸۲۷ هزار واحد ایستاد.

رشد شاخص‌ها در شرایطی رقم خورد که بازار در هفته‌های اخیر سطوح تاریخی جدیدی را تجربه کرده و اکنون تداوم روند صعودی بیش از گذشته به پشتوانه‌های بنیادی نیاز دارد. در این میان، گزارش عملکرد شرکت‌ها در مردادماه یکی از متغیرهای مهم اثرگذار بر معاملات بوده است.

به گفته کارشناسان بخش قابل توجهی از شرکت‌ها در مردادماه توانسته‌اند سطح فروش خود را حفظ کنند و نشانه جدی از افت عملکرد در گزارش‌های ماهانه مشاهده نمی‌شود.

تداوم فروش شرکت‌ها می‌تواند بخشی از نگرانی معامله‌گران درباره فاصله گرفتن قیمت …



 پیش‌ بینی قیمت دلار / سیگنال تحریم‌ها دلار را به ۲۰۵ هزار تومان نزدیک می‌کند
۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار / سیگنال تحریم‌ها دلار را به ۲۰۵ هزار تومان نزدیک می‌کند

قیمت دلار در معاملات شنبه با وجود قرار گرفتن بازار میان دو تعطیلی، مسیر افزایشی را در پیش گرفت و با رشد چهار هزار تومانی نسبت به پایان هفته گذشته، در کانال ۲۰۴ هزار تومان بسته شد. تشدید فشارهای تحریمی و نگرانی معامله‌گران از محدودتر شدن مسیرهای ارزی و تجاری، تقاضا در بازار ارز را بالا نگه داشته است.

 روسیه موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

روسیه موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد

ارتش روسیه آزمایش موفقیت‌آمیز یک موشک بالستیک قاره پیما را انجام داده است.

 فیلمی درباره «راکی» بدون حضور خود راکی!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فیلمی درباره «راکی» بدون حضور خود راکی!

جشنواره فیلم همپتونز اعلام کرد چهل‌وسومین دوره این رویداد با نمایش فیلم «من نقش راکی را بازی می‌کنم» ساخته پیتر فارلی افتتاح خواهد شد.

 واکنش عراقچی به طرح اقتصادی آمریکا علیه ایران
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش عراقچی به طرح اقتصادی آمریکا علیه ایران

عباس عراقچی نوشت: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

 عکس بهترین فوتبالیست زن جهان با شکم برآمده
۳۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

عکس بهترین فوتبالیست زن جهان با شکم برآمده

الکس مورگان که چندی است باردار شده، عکس جدیدی از خود منتشر کرد.

 ۲۰ مرکز «سراج» به نقشه سلامت روان ایران اضافه شد | خدمات ویژه روانی و اجتماعی به ۱۸۰۰ کودک آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۲۰ مرکز «سراج» به نقشه سلامت روان ایران اضافه شد | خدمات ویژه روانی و اجتماعی به ۱۸۰۰ کودک آسیب‌دیده از جنگ

۲۰ واحد جدید «سراج» و سه کانکس کاهش آسیب اعتیاد همزمان در کشور به بهره‌برداری رسید تا دسترسی به خدمات رایگان سلامت روان و اجتماعی، به‌ویژه برای ساکنان مناطق کمتر برخوردار، گسترش یابد؛ مراکزی که قرار است مراقبت از سلامت روان را از درمان فردی به حمایت‌های اجتماعی و محله‌محور پیوند بزنند.



تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل گرفته باشد، جنگ دیگر صرفاً به معنای شلیک موشک به سوی طرف مقابل نیست بلکه جنگ به معنای نابود کردن بخشی از منافع خود نیز خواهد بود.
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل آنان هستند، و آن «منِ» بحران‌آفرینِ آنان باید از میان برخیزد، و تا زمانی‌که تخت پروکرستس (آن تخت که طول و عرض آن میزان کژی و راستی، خودی و ناخودی، حق و باطل، زیبایی و زشتی، خوبی و بدی و... است) ذهنی …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی