قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

وضعیت جوی مرزهای غربی ایران و شهرهای زیارتی عراق طی دو روز آینده

سازمان هواشناسی از وزش باد در پایانه‌های مرزی غرب کشور و شهرهای زیارتی عراق خبر داد.
 وضعیت جوی مرزهای غربی ایران و شهرهای زیارتی عراق طی دو روز آینده

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، روز پنجشنبه (۱۵ مرداد) آسمان پایانه مرزی باشماق وزش باد و سه‌شنبه (۱۶ مرداد) همراه با بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دمای فردا ۳۸ و ۱۷ درجه سانتیگراد و پس‌فردا ۳۷ و ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

آسمان پایانه مرزی تمرچین طی فردا و پس فردا همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا فردا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۳۶ و ۱۹ درجه سانتیگراد می‌رسد. پس فردا بیش‌ترین و کم‌ترین دمای هوا ۳۴ و ۱۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

آسمان پایانه مرزی خسروی، طی پنجشنبه و جمعه کمی ابری پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دمای هوای روز پنجشنبه ۴۸ و ۲۹ درجه سانتیگراد و جمعه ۴۷ و ۲۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

آسمان پایانه مرزی مهران طی فردا و پس فردا همراه با وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا فردا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۵۰ و ۳۲ درجه سانتیگراد و پس فردا به ۴۹ و ۳۱ درجه سانتیگراد می‌رسد.

آسمان پایانه مرزی چذابه طی روزهای پنجشنبه و جمعه همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. بیش‌ترین و کم‌ترین دمای هوا طی فردا ۵۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد و طی پس‌فردا ۴۹ و ۳۳ درجه سانتیگراد خواهد بود.

آسمان پایانه مرزی شلمچه فردا و پس‌فردا همراه با وزش باد خواهد بود. طی فردا بیشینه و کمینه دما ۵۰ و ۳۱ درجه سانتیگراد و جمعه ۵۱ و ۳۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

آسمان شهر کربلا طی فردا و پس‌فردا همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. کمینه و بیشینه دمای پنجشنبه به ۳۳ و ۴۸ درجه سانتیگراد و جمعه به ۳۶ و ۴۷ درجه می‌رسد.

آسمان نجف پنجشنبه و جمعه همراه با وزش باد خواهد بود. وضعیت بیشینه و کمینه دمای فردا ۴۷ و ۳۴ درجه سانتیگراد و روز جمعه ۴۷ و ۳۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.

آسمان کاظمین نیز فردا همراه با وزش باد شدید و پس‌فردا با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. بیشترین و کمترین دمای هوای فردا ۴۸ و ۳۵ درجه سانتیگراد و پس فردا ۴۷ و ۳۵ درجه سانتیگراد خواهد بود.

آسمان شهر سامرا نیز پنجشنبه و جمعه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. فردا دمای هوا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۷ و ۳۳ درجه سانتیگراد و پس فردا به ۴۶ و ۳۴ درجه …





 سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع تلیسه ۱۴۰۵ را چگو...

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.