قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

همکاری بنیاد فارابی و معاونت علمی برای ورود نخبگان به عرصه سینما

معاون علمی رئیس‌جمهور از برگزاری رویداد تخصصی ارائه ایده، با همکاری بنیاد سینمایی فارابی برای شناسایی و حمایت از نخبگان جوان در حوزه‌ سینما خبر داد.
 همکاری بنیاد فارابی و معاونت علمی برای ورود نخبگان به عرصه سینما

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مراسم رونمایی از صندوق پژوهش و فناوری توسعه فرهنگ و هنر ظهر امروز، ۲۴ مردادماه، با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از معاونان و مدیران دو مجموعه برگزار شد.

معاون علمی رییس‌جمهور در این نشست، به برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای ایجاد پیوند میان نخبگان و صنایع خلاق اشاره کرد و گفت: در حال طراحی و اجرای مدل‌هایی هستیم که حمایت از نخبگان را از شکل فردمحور به سمت حمایت اثرمحور هدایت کند.

وی با اشاره به همکاری معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان با بنیاد سینمایی فارابی اظهار کرد: در شهریورماه قرار است با همکاری بنیاد سینمایی فارابی یک رویداد «پیچ» یا کارآفرینی تقاضامحور در حوزه سینما برگزار شود.

افشین افزود: پیشنهاد ما این است که در کنار این سازوکار، یک رویداد تخصصی برای نخبگان جوانی که در حوزه‌های کارگردانی، نویسندگی و سایر رشته‌های مرتبط تحصیلات و توانمندی علمی دارند نیز طراحی شود؛ به‌گونه‌ای که داوری تخصصی همچنان توسط مجموعه‌های حرفه‌ای حوزه سینما انجام شده تا مسیر ورود نخبگان جوان به این عرصه نیز فراهم شود در این مسیر یک و یا چند صندوق پژوهش و فناوری به عنوان سرمایه گذار در کنار بنیاد سینمایی فارابی حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: اگر چنین مدلی شکل بگیرد، می‌توانیم از ظرفیت یکی از صندوق‌های پژوهش و فناوری برای سرمایه‌گذاری روی آثار منتخب استفاده کنیم. در این مدل، قرار نیست تخصص سینمایی را جایگزین تخصص مالی یا مدیریتی کنیم؛ بلکه متخصصان سینما می‌توانند در کنار فرد نخبه قرار بگیرند و با انتقال تجربه و ایجاد شبکه تخصصی، احتمال موفقیت طرح را افزایش دهند، این یعنی حمایت از مسیر اثر بخشی به جای حمایت فرد محور.

معاون علمی رئیس‌جمهور این رویکرد را نمونه‌ای از تغییر مسیر حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان دانست و گفت: پیش از این، حمایت‌ها عمدتاً فردمحور بود؛ برای مثال، به یک فرد نخبه گرنت یا حمایت مشخصی اختصاص داده می‌شد. در رویکرد جدید، تلاش می‌کنیم حمایت را به اثرگذاری فرد پیوند بزنیم؛ یعنی اگر یک نخبه بتواند در یک پروژه مشخص …




 تولید موش ماده از سلول‌ نر | قدمی به سوی آینده تولیدمثل بدون تخمک؟

تولید موش ماده از سلول‌ نر | قدمی به سوی آینده تولیدمثل بدون تخمک؟

پژوهشگران ژاپنی با حذف کروموزوم Y از سلول‌های یک موش نر و استفاده از فناوری شبیه‌سازی، موفق شدند موش‌های ماده‌ای تولید کنند که قابلیت تولیدمثل داشتند؛ روشی که می‌تواند کاربردهایی در حفاظت از گونه‌های در معرض انقراض و پژوهش‌های ژنتیکی داشته باشد.

 تبدیل یک نیروگاه هسته‌ای به خانه «خورشید مصنوعی» در آلمان | از شکافت هسته‌ای تا همجوشی

تبدیل یک نیروگاه هسته‌ای به خانه «خورشید مصنوعی» در آلمان | از شکافت هسته‌ای تا همجوشی

یک نیروگاه هسته‌ای تعطیل‌شده در آلمان قرار است کاربردی کاملاً متفاوت پیدا کند: تبدیل‌شدن به یکی از مراکز اصلی توسعه انرژی همجوشی لیزری. شرکت Focused Energy می‌خواهد در محل نیروگاه سابق بیبلیس در ایالت هسن، زیرساخت لازم برای ساخت نخستین نیروگاه تجاری همجوشی لیزری جهان را توسعه دهد.

 یک هم‌زمانی عجیب در آسمان | بارش شهابی برساوشی و خورشیدگرفتگی در غیبت ماه!

یک هم‌زمانی عجیب در آسمان | بارش شهابی برساوشی و خورشیدگرفتگی در غیبت ماه!

امسال هنگام اوج بارش شهابی برساوشی آسمان شب یک امتیاز ویژه داشت: ماه نور زیادی روی زمین نمی‌انداخت. دلیلش هم اتفاقی عجیب بود؛ ماه تقریباً هم‌زمان با اوج بارش شهابی، مقابل خورشید قرار گرفت و خورشیدگرفتگی کامل رخ داد.

 ترامپ این اطلاعات را پاک کرد

ترامپ این اطلاعات را پاک کرد

پاکسازی و تغییر گسترده داده‌های عمومی در دولت دونالد ترامپ به یکی از بحث‌برانگیزترین تحولات حوزه شفافیت اطلاعاتی در آمریکا تبدیل شده است.