قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

بسیج تمام ظرفیت‌ها برای تعیین وضعیت دیگر خلبانان سوخو ۲۴ ایران

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و رایزنی برای دستیابی به اطلاعات دقیق‌تر درباره سرنوشت خلبانان سوخو ۲۴ ایران هستند.
 بسیج تمام ظرفیت‌ها برای تعیین وضعیت دیگر خلبانان سوخو ۲۴ ایران

به گزارش مشرق ، امیر سرتیپ خلبان مسعود جعفری، معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگویی تلویزیونی با اشاره به مأموریت‌های این نیرو در جنگ تحمیلی سوم، جنگ رمضان، اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش هیچ‌گاه قصد رسانه‌ای کردن مأموریت‌های عملیاتی خود را نداشت، زیرا انجام این مأموریت‌ها را وظیفه ذاتی خود دانسته و برای همین روزها آموزش دیده و آماده شده است.

وی ادامه داد: ما برای انجام مأموریت‌های خود هیچ‌گونه توقع و طلبی از کسی نداریم و با افتخار وظیفه سازمانی خود را انجام می‌دهیم. بنا داشتیم پس از پایان جنگ و در فرصت مناسب، درباره این عملیات‌ها سخن بگوییم، اما انتشار گزارش‌های متعدد از سوی رسانه‌های خارجی، موجب شد بخشی از این مأموریت‌ها پیش از موعد، رسانه‌ای شود.

تشریح جزئیات عملیات حمله به مرکز فرماندهی هوایی آمریکا

امیر سرتیپ خلبان جعفری با تشریح جزئیات حمله به یکی از پایگاه‌های آمریکا با بهره‌گیری از جنگنده‌های سوخو ۲۴، بیان کرد: یکی از مأموریت‌های محوله از سوی قرارگاه، حمله به مرکز فرماندهی هوایی آمریکا (سنتکام) در پایگاه العدید قطر بود که توسط ۲ فروند جنگنده سوخو ۲۴ از پایگاه هوایی شهید دوران شیراز انجام شد. این عملیات به دلیل استقرار سامانه‌های پیشرفته پدافندی پاتریوت و تاد، گشت‌های شبانه‌روزی هوایی و همچنین اهمیت راهبردی پایگاه العدید، از پیچیده‌ترین و پرخطرترین مأموریت‌های نیروی هوایی به شمار می‌رفت و خلبانان با آگاهی کامل از مخاطرات، اجرای آن را پذیرفتند.

وی با بیان اینکه مسیر پرواز جنگنده‌های سوخو ۲۴ تا هدف، از روی آب‌های خلیج فارس گذشت، گفت: خلبانان برای جلوگیری از شناسایی، ناچار بودند بخش عمده مسیر را در ارتفاع بسیار پایین و نزدیک سطح دریا طی کنند؛ اقدامی که با وجود پوشش کامل راداری و حضور جنگنده‌های دشمن، خطرات فراوانی به همراه داشت. اختلاف فناوری میان جنگنده‌های نسل سوم نیروی هوایی ارتش با جنگنده‌های نسل چهارم و پنج دشمن، هرگز موجب تردید خلبانان ما نشد و آنان با روحیه‌ای مثال‌زدنی و توکل به خدا مأموریت خود را با موفقیت به انجام رساندند.

بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها برای تعیین وضعیت خلبانان

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش در بخش دیگری از اظهارات خود، به سرنوشت خلبانان جنگنده‌های سوخو ۲۴ ایران اشاره و تاکید کرد: پس از احراز شهادت امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی، وضعیت سه خلبان دیگر این مأموریت، به‌طور قطعی، هنوز مشخص نشده است و معاونت اطلاعات ارتش، ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت امور خارجه در حال پیگیری و رایزنی برای دستیابی به اطلاعات دقیق‌تر هستند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش در بخش دیگری از اظهارات خود، از صبر و استقامت خانواده‌های خلبانان مفقودالاثر قدردانی کرد و افزود: شرایط برای این خانواده‌ها بسیار دشوار است و انتشار شایعات مختلف، نگرانی آنان را افزایش می‌دهد، اما با وجود این سختی‌ها، صبر و بردباری آنان ستودنی است. البته امیدواریم با پیگیری‌های انجام‌شده، اخبار امیدوارکننده‌ای درباره سرنوشت این خلبانان، به دست آید.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به «بازگشت خلبانان ایرانی به میهن اسلامی، آن هم در سلامت کامل»، عملیات آنان را تداوم راه شهیدان خلبان بابایی و دوران دانست و تصریح کرد: همان‌گونه که شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی با وجود مسئولیت سنگین فرماندهی، شخصاً در مأموریت‌های عملیاتی حضور پیدا می‌کرد و شهید سرلشکر خلبان عباس دوران نیز مأموریت تاریخی بغداد را با شجاعت انجام داد، خلبانان نیروی هوایی ارتش نیز با همان روحیه ایثار، اجرای این عملیات دشوار را پذیرفتند.

امیر سرتیپ خلبان جعفری در بخش دیگری از اظهاراتش، به قیاس پایگاه آمریکایی العدید قطر با پایگاه‌های رژیم بعث عراق پرداخت و متذکر شد: رینگ پدافندی پایگاه العدید به مراتب پیچیده‌تر و مستحکم‌تر از سامانه‌های دفاعی بغداد در دوران دفاع مقدس بود، اما این موضوع مانعی برای اجرای موفق مأموریت نشد.

مهارت خلبانان، عامل غافلگیری دشمن

وی همچنین به تحلیل چرایی غافلگیری سامانه‌های پدافندی آمریکایی پرداخت و با تجلیل از مهارت خلبانان ایرانی، بیان کرد: خلبانان نیروی هوایی ارتش سال‌هاست که در شرایط تحریم، بدون اتکا به سامانه‌هایی مانند GPS و با استفاده از نقشه‌خوانی، مهارت‌های پروازی و تاکتیک‌های بومی آموزش دیده‌اند. استفاده نکردن از هرگونه سیگنال و ارتباط رادیویی، پرواز در ارتفاع بسیار پایین و به علاوه عدم وجود تصور چنین ماموریت و اقدام جسورانه از سوی نیروی هوایی ارتش از طرف دشمنان، از عوامل اصلی موفقیت عملیات و غافلگیری سامانه‌های دفاعی آمریکا بود.

رصد اطلاعاتی پایگاه‌های آمریکا

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران بر پایگاه‌های آمریکا در منطقه، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته، فعالیت‌های اطلاعاتی گسترده‌ای درباره پایگاه‌های نظامی آمریکا در قطر، امارات، کویت، بحرین و سایر کشورهای منطقه انجام شده بود و برای تمامی سناریوهای احتمالی، برنامه‌ریزی‌های لازم، صورت گرفته بود. هر زمان که ستاد کل نیروهای مسلح و سلسله مراتب مأموریتی را به نیروی هوایی ابلاغ کرده است، کارکنان این نیرو با آمادگی کامل آن را اجرا کرده‌اند.

امیر سرتیپ خلبان جعفری در خاتمه با یادآوری حضور پرشور مردم در خیابان‌ها، متذکر شد: حضور پرشور مردم در صحنه، موجب تقویت روحیه رزمندگان شد و بسیاری از اهداف دشمن برای ایجاد آشوب و ناامنی داخلی را خنثی کرد. شاید حضور مردم با در دست داشتن پرچم ایران، برای برخی ساده به نظر برسد، اما همین حضور، پشتوانه‌ای بزرگ برای نیروهای مسلح و عامل افزایش روحیه رزمندگان بود.



۲ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

هیئت حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد. این اقدام نه فقط نشانه دیگری از تداوم ۷۳ سال عناد و دشمنی سیاست‌گذاران آمریکایی با مردم ایران است، بلکه اثبات‌کننده ماهیت ضدبشری، قانون‌شکن و استکباری هیئت حاکمه آمریکاست.

بدون تردید تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران که حقوق بنیادین انسانی تک‌تک شهروندان ایرانی را هدف قرار داده است، مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است و عاملان این تحریم‌ها به دلیل ارتکاب چنین جنایات شنیعی مستوجب محاکمه و مجازات هستند.

این تحریم‌ها که متعاقب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی ـ آمریکایی علیه ایران و ناکامی در پیشبرد اهداف راهبردی آنها برای وادار کردن ملت ایران به تسلیم در برابر زیاده‌خواهی و ضدبشری صورت می‌گیرد، صرفاً سیاهه جنایات آمریکا علیه ایران را طولانی‌تر می‌کند اما بدون تردید کوچک‌ترین اثری در عزم ایرانیان برای صیانت از استقلال، عزت و حاکمیت ملی ایران نخواهد داشت.

تحریم و فشار اقتصادی روی دیگر سکه جنگ و تجاوز نظامی است و آمریکا با این اقدام، همزمان با قرار دادن صلح و امنیت جهانی در معرض تهدید، تمدن انسانی را در مسیر انحطاط اخلاقی قرار داده است. بر این اساس هر دولتی که به اصول منشور ملل متحد احترام دارد، باید نسبت به استمرار قانون‌شکنی و ستیزه‌جویی آشکار آمریکا در قبال هنجارهای بنیادین بین‌المللی بی‌تفاوت نباشد.

اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید، در عین اعتراف صریح به ارتکاب جنایت علیه بشریت تلقی می‌شود؛ اقدامی که پیشاپیش آزموده شده و شکست خورده است و آزمون مجدد آن قطعاً نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته و رسوایی طراحان و عاملان این سیاست نخواهد داشت.

وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن شدید اقدام آمریکا در تشدید تحریم‌های غیرقانونی و ضدبشری علیه ملت ایران تأکید می‌کند که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از امنیت و منافع ملی خود و مقابله با هجمه‌ها و فشارهای نظامی، اقتصادی، سیاسی و روانی آمریکا ثابت‌قدم و مصمم است.

جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی‌های بومی و در نظر داشتن تجارب ۷ دهه مقاومت همه‌جانبه در برابر سیاست فشار، مداخله، تجاوز نظامی و تروریسم دولتی آمریکا علیه ایران، از همه ابزارها و ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی و صیانت از منافع ملی ایران بهره خواهد گرفت.


۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملا نبندد.

برای افزایش فشار بر ایران، آمریکا به همراهی امارات نیاز دارد. امارات در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با وجود اختلافات مکرر میان دو دولت، پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگ‌تر خود، ایران، دارد.


۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

امارات با فشار دولت ترامپ معاملات اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورده، زیرا آمریکایی‌ها گفته‌اند این اقدامات تأثیری بیشتر بر تهران دارد تا محاصره دریایی/ قطع این معاملات آسان نیست، چون در بسیاری از موارد حتی نام ایران در تراکنش‌های مالی ظاهر نمی‌شود/ مقامات اماراتی نگران هستند که فشار عمیق‌تر اقتصادی، به اقتصاد کشور‌های خلیج فارس آسیب بزند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وال استریت ژورنال نوشت: امارات متحده عربی پس از هفته‌ها فشار دولت ترامپ، معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورد.

تلاش رئیس‌جمهور ترامپ برای تحت فشار قرار دادن ایران، تا حد زیادی به مهار یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی این کشور، یعنی دبی، بستگی خواهد داشت.

امارات متحده عربی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورده است؛ اقدامی که می‌تواند دسترسی تهران به یکی از منابع اصلی واردات و همچنین یک مسیر مالی پشتیبان برای ارتباط با جهان را تهدید کند.

این اقدام پس از هفته‌ها فشار و رایزنی دولت ترامپ با امارات برای اقدام علیه شبکه‌های مالی ایران در این کشور صورت گرفت. به گفته افرادی که از این موضوع اطلاع دارند، مقام‌های آمریکایی به مقام‌های اماراتی گفته‌اند که هدف قرار دادن جریان‌های مالی مرتبط با ایران می‌تواند تأثیری بیشتر بر تهران داشته باشد تا محاصره دریایی بنادر ایران.

آمریکا همچنین در جریان جنگ از امارات خواسته است اقدامات سختگیرانه‌تری علیه نهادهای ایرانیِ تحریم‌شده انجام دهد.

ترامپ شامگاه چهارشنبه در شبکه‌های اجتماعی گفت: «امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی در اختیار ایران قرار دهند، خود با پیامدهای اقتصادی عظیم مواجه خواهد شد. قاچاق نفت، خطوط مبادله، انتقال نقدینگی، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی—همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید.»

رئیس‌جمهور مشخص نکرد منظورش کدام کشورهاست، اما گفت می‌خواهد همه متحدان آمریکا در کنار او بایستند.

اگر این اقدام به‌طور گسترده اجرا شود، می‌تواند دسترسی تهران به ارز خارجی و شبکه‌های تجارت جهانی را به میزان قابل‌توجهی محدود کند. دولت ترامپ امیدوار است چنین فشاری، ایران را برای رسیدن به یک توافق تحت فشار بیشتری قرار دهد.

اما قطع این ارتباطات آسان نخواهد بود. بخش قابل‌توجهی از این فعالیت‌ها عمداً پنهان می‌شود. دستورهای تحریمی آمریکا در سال‌های اخیر نشان می‌دهند که درآمدهای نفتی، معاملات ارز خارجی و پرداخت‌های مربوط به نهادهای ایرانی، مدت‌هاست از طریق شرکت‌های صوری و صرافی‌های مستقر در دبی جابه‌جا می‌شوند؛ در بسیاری از موارد حتی نام ایران در تراکنش‌ها ظاهر نمی‌شود.

قطع ارتباط ایران همچنین مستلزم آن خواهد بود که مقام‌های اماراتی اقدامات بسیار شدیدتری علیه فعالیت‌های مالی و تجاری مبهم و غیرشفاف اعمال کنند؛ اقدامی که می‌تواند به نقش دبی به‌عنوان یک مرکز جهانی آزاد و منعطف برای تجارت، سرمایه و صادرات مجدد آسیب بزند.

مکس مِیزلیش، مقام پیشین تحریم‌های آمریکا که اکنون پژوهشگر بنیاد دفاع از دموکراسی‌هاست، گفت: «وقتی به دور زدن تحریم‌های ایران و توانایی این کشور برای کسب درآمد از فروش بدون مجوز نفت نگاه می‌کنید، دبی یک مرکز عمده برای جریان‌های مالی است. اقدام امارات علیه تجارت مستقیم و فعالیت‌های مالی مهم است، اما واقعیت این است که بخش بزرگی از فعالیت‌های غیرمستقیم از طریق بانک‌های دبی جریان پیدا می‌کند و از بانکداری سایه و عملیات تأمین مالی ایران پشتیبانی می‌کند.»

اقدام امارات پس از هفته‌ها افزایش تنش صورت گرفت؛ از جمله آنچه مقام‌های اماراتی می‌گویند حملات ایران به هفت کشتی این کشور تنها در همین ماه بوده است.

روز سه‌شنبه، ایران دو موشک بالستیک به سمت امارات شلیک کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور را فعال کرد. وزارت دفاع امارات اعلام کرد این موشک‌ها کشتی‌های در حال تردد دریایی را هدف گرفته بودند و در دریا سقوط کردند.

مقام‌های اماراتی اقدامات اخیر را بخشی از یک روند تشدید تدریجی می‌دانند، نه قطع کامل روابط با تهران. به گفته افراد مطلع، انتظار می‌رود امارات مرحله‌به‌مرحله پیش برود؛ ابتدا با اعمال محدودیت‌های جدید بر محموله‌های باری و سپس، در صورت ادامه حملات ایران، احتمالاً با گسترش اقدامات علیه نهادهای مرتبط با ایران.

این رویکرد نشان‌دهنده ترجیح امارات برای آزمودن تدریجی اقداماتی است که مؤثر واقع می‌شوند، در حالی که امکان تغییر مسیر و تعدیل سیاست‌ها را برای خود حفظ می‌کند.

به گفته افراد مطلع، سیاست‌گذاران اماراتی نگران‌اند که راهبرد واشنگتن برای وارد کردن فشار اقتصادی عمیق‌تر بر ایران، به آن بخش از اقتصاد کشورهای خلیج فارس که به جای نفت به گردشگری و تجارت متکی است، آسیب بزند و در نهایت موجب واکنش نظامی بیشتر ایران شود.

مقام‌های اماراتی همچنین می‌خواهند برخی کانال‌های ارتباطی با تهران را باز نگه دارند تا اگر کارزار فشار دولت ترامپ شکست خورد، همچنان یک گزینه دیپلماتیک در اختیار داشته باشند.

امارات به درخواست برای اظهارنظر پاسخ نداد. یک مقام دولت آمریکا مدعی شد که تحریم‌ها و محاصره آمریکا اقتصاد ایران را فلج کرده‌اند و ترامپ ابزارهای بیشتری برای اعمال فشار در اختیار دارد.

در اوایل جنگ، امارات حمل‌ونقل مستقیم محموله‌های دریایی با ایران را متوقف کرد و اقدامات گسترده‌تری را علیه فعالیت‌های مرتبط با ایران در داخل کشور آغاز کرد؛ از جمله لغو ویزاها و تعطیل کردن مدارس و باشگاه‌ها.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، هفته گذشته اعلام کرد که واشنگتن در روزهای آینده محدودیت‌های جدیدی علیه اقتصاد ایران اعمال خواهد کرد؛ اقدامی که به گفته او همراه با محاصره دریایی بنادر ایران یک «ضربه یک-دو» خواهد بود.

برای تحت فشار قرار دادن بیشتر ایران، آمریکا به مشارکت امارات نیاز دارد.

امارات درست در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با همسایه بزرگ‌تر خود روابط تجاری، تاریخی و فرهنگی عمیقی دارد؛ هرچند دو دولت بارها با یکدیگر اختلاف داشته‌اند.

پیش از جنگ، امارات بزرگ‌ترین منبع واردات ایران، حتی بالاتر از چین، بود و در سال ۲۰۲۴ بیش از ۳۰ درصد از کل واردات ایران، به ارزش حدود ۲۱ میلیارد دلار، از امارات تأمین شد؛ بر اساس داده‌های سازمان تجارت جهانی.

امارات سال‌هاست به‌عنوان یک مرکز مالی مهم برای شرکت‌ها و افراد ایرانی که به دنبال دور زدن تحریم‌های غرب هستند، فعالیت کرده است؛ موضوعی که تحلیلگران پیگیر فعالیت‌های تهران و وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز بر آن تأکید کرده‌اند.

به گفته آنها، شبکه دور زدن تحریم‌های ایران به تهران کمک کرده است به فروش نفت در خارج از کشور ادامه دهد.

بر اساس اطلاعات وزارت خزانه‌داری آمریکا و تحلیلگران پیگیر فعالیت‌های تهران، ایران در امارات شرکت‌های پوششی ایجاد کرده است تا پرداخت‌های نفتی را دریافت کنند، معاملات را تسویه کنند و منشأ واقعی پول را پنهان سازند.

در سال ۲۰۲۴، حدود ۹ میلیارد دلار که از طریق حساب‌های کارگزاری بانک‌های آمریکایی عبور کرده، ظاهراً با فعالیت‌های مالی مخفیانه ایران مرتبط بوده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد شرکت‌های مستقر در امارات—که بیشتر آنها در دبی، یکی از هفت امارت این کشور قرار داشتند—۶۲ درصد از این وجوه را دریافت کرده‌اند.

ایران همچنین به ناوگان سایه‌ای متشکل از نفتکش‌های قدیمی متکی بوده است تا نفت خام تحریم‌شده را جابه‌جا کند و همزمان مسیر حرکت و ساختار مالکیت این کشتی‌ها را پنهان نگه دارد.

بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، بسیاری از نفتکش‌های مرتبط با تجارت سایه‌ای ایران متعلق به شرکت‌هایی هستند که در امارات مستقرند یا توسط شرکت‌های مستقر در این کشور مدیریت می‌شوند.

امارات پیش‌تر اعلام کرده بود که به تحریم‌ها پایبند است و تعهدی جدی برای حفاظت از سلامت و یکپارچگی نظام مالی جهانی دارد.

با وجود اقدامات جدیدی که امارات اعلام کرده است، تحلیلگران می‌گویند مقابله با این شبکه موازی تأمین مالی همچنان چالش‌برانگیز خواهد بود.

اریک آلتر، رئیس دانشکده دیپلماتیک انور قرقاش در ابوظبی، یکی دیگر از امارت‌های این کشور، گفت: «این کار شدنی است، اما محدودیت‌هایی دارد.»

او افزود که دولت می‌تواند فعالیت رسمی بانک‌ها و تردد عمده در بنادر را متوقف کند، اما «نمی‌تواند تک‌تک شرکای محلی، هر منطقه آزاد تجاری یا حرکت هر شناور کوچک در میان هفت امارت را که هرکدام فرهنگ تجاری متفاوتی دارند، کنترل کند.»




 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 در جلسه تأمین برق صنایع چه گذشت؟
۹ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

در جلسه تأمین برق صنایع چه گذشت؟

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت...

 رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم

امینی: خطاهای دکترمصدق در فاصله 25 تا 28 مرداد، در کانون شکل‌گیری و موفقیت کودتای 28 مرداد قرار دارد.

 فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل

پلیس رژیم صهیونیستی پس از وقوع حادثه‌ای مشکوک در منطقه تل‌آراد در جنوب فلسطین اشغالی، وضعیت اضطراری اعلام کرد و نیروهای خود را به آماده‌باش کامل درآورد.