قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۴۲ ساعت قبل

ایران وضعیت خلبانان ارتش را از مجاری دیپلماتیک پیگیری می‌کند/ در تفاهم اسلام‌آباد چیزی تحت عنوان مهلت ۶۰ روزه نداریم

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: از همه ظرفیت‌ها برای مشخص شدن وضعیت خلبانان ایرانی استفاده می‌کنیم.
 ایران وضعیت خلبانان ارتش را از مجاری دیپلماتیک پیگیری می‌کند/ در تفاهم اسلام‌آباد چیزی تحت عنوان مهلت ۶۰ روزه نداریم
به گزارش مشرق ، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه ۲۶ مردادماه در نشست خبری هفتگی خود پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

بقائی با اشاره به سالگرد بازگشت آزادگان به میهن اسلامی گفت: جا دارد یاد و خاطره همه آزادگانی که سال‌های دشوار اسارت را به بردباری سپری کردند، گرامی داریم. بازگشت آزادگان جلوه‌ای است از ایستادگی انسان‌هایی که در سخت‌ترین شرایط امید خود را حفظ کردند. عزت و استقلال ایران مدیون نسل‌هایی است که نخواستند سرگذشت کشورشان را به دیگران گره بزنند.

ایران کشوری با اراده‌ای جدی برای دفاع از حاکمیت و عزت و استقلال کشور است

وی با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بیان کرد: این یکی از تلخ‌ترین تجربه‌های مداخله خارجی در امور داخلی یک کشور است. آثار مداخلات آمریکا سال‌ها بر روابط خارجی ایران و تحولات بعدی ایران اثرگذار بود، اهمیت این واقعه برای ما در شناخت منطق و محاسباتی است که در پس این کودتا قرار داشت.

یکی از خطای بزرگ در قبال ایران این است که حس کنند ایران امروز، همان ایران گذشته است که می‌توان اراده سیاسی خود را بر آن تحمیل کرد. ما در دو جنگ اخیر هم شاهد این محاسبات غلط بودیم. این خطای محاسباتی بسیار پرتبعات برای منطقه و جهان بود، اما همه دیدند ایران امروز با تجربه انباشته از استقامت و مقاومت، کشوری با جامعه متفاوت و اراده‌ای جدی برای دفاع از حاکمیت و عزت و استقلال کشور است.

از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم تا وضعیت خلبانان مشخص شود

سخنگوی وزارت خارجه درباره خبر اسارت خلبانان ایرانی توسط قطر و پیگیری‌ها در این خصوص گفت: با قطر مراودات منظم داریم و نگرانی‌ها و ملاحظات خود را به آنان اعلام می‌کنیم.

در خصوص ۴ خلبان شجاع ایرانی که عازم عملیات دفاعی برای هدف قرار دادن منشا تجاوز آمریکا شدند، مطالبه روشن کردن وضعیت آنان جدی است و از همان روزی که ما مطلع شدیم این موضوع را پیگیری کردیم.

بنده در کنار آقای عراقچی بودم که شامگاه روزهای اول جنگ مطلع شدند و بلافاصله موضوع پیگیری وضعیت خلبانان در دستورکار بود. در ۲۶ اسفند اولین مکاتبه را با صلیب سرخ داشتیم و از همان روزها پیگیری سفارت ما شروع شد.

مادامی که وضعیت روشن نشده فرض بر این است که اسیر شده‌اند و ما از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم تا وضعیت خلبانان مشخص شود. خیلی روشن اعلام می‌کنم از همان روزهای نخست پیگیری وضعیت این ۴ خلبان در دستورکار بود. آنان عازم عملیات دفاعی بودند.

طرح اقدام راهبردی مجلس برای امنیت تنگه هرمز

وی درباره طرح اقدام راهبردی مجلس برای امنیت تنگه هرمز گفت: نامه‌ای را به مجلس ارسال نکردیم. ما به تصمیم‌ها در مجلس احترام می‌گذاریم و جایگاه مجلس روشن است و ما مکلف هستیم در روند قانونگذاری، با مجلس همکاری داشته باشیم.

در خصوص این طرح نقطه نظرات خود را اعلام کرده‌ایم. از قبل درباره امنیت تنگه هرمز قوانینی داریم و ما همیشه قوانین و تحولات روز را مدنظر داریم.

بحث ۶۰ روزه موضوعیت ندارد

بقائی درباه وضعیت تفاهم نامه در روز انقضا گفت: ما در متن تفاهم چیزی تحت عنوان مهلت ۶۰ روزه نداریم. ایران طرفی نیست که تحت فشار و مهلت زمانی، سیاست‌هایش را تنظیم کند، ما بر اساس منافع ملی و ارزیابی‌ها تصمیم می‌گیریم.

آنجا گفته شده بود در ۶۰ روز درباره هسته‌ای مذاکره شود و ما مذاکره‌ای را اصلا شروع نکردیم. آمریکا از همان اول تفاهم را نقض کرد و بحث ۶۰ روزه موضوعیت ندارد.

نیروهای مسلح با چشم باز مراقب هر تحرکی هستند. تحکیم روابط با کشورهایی منطقه بخشی از فعالیت ماست.

در حال تکمیل...



 جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

فرحناز اسپد، مجری اینترنشنال که قرار بود از این شبکه جدا شود به طرز مشکوکی جنازه‌اش در هتل محل اقامتش پیدا شد./مشرق

 مقام کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

مقام کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

 خبرنگار سمافور نوشت: ترامپ می‌گوید «هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده» با ایران در جریان نیست.

 حماس حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه ابو الظهور سوریه را محکوم کرد

حماس حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه ابو الظهور سوریه را محکوم کرد

جنبش حماس هدف قرار دادن فرودگاه نظامی ابو الظهور در حومه ادلب را به شدت محکوم کرد.

 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سوال نمایندگان درباره نحوه باز و بسته شدن پلتفرم‌های خارجی در...

 سرلشگر رضایی: شهیدلاریجانی مدیری توانمند و لایق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی بود

سرلشگر رضایی: شهیدلاریجانی مدیری توانمند و لایق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی بود

سردار سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی با حضور در منزل شهید علی لاریجانی گفت: شهید علی لاریجانی علاوه بر برخورداری از روحیه و بینش فرهنگی، مدیری توانمند و لایق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی بود.

 واشنگتن پست: آمریکا در پی کاهش حضور نظامی در خلیج‌فارس پس از جنگ است

واشنگتن پست: آمریکا در پی کاهش حضور نظامی در خلیج‌فارس پس از جنگ است

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی درباره وضعیت نیروها و پایگاه‌های آمریکایی و خسارات وارده به آنها در پی جنگ بی دلیل و تجاوزکارانه علیه ایران گزارش داد: پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) به دنبال کاهش حضور نظامی در خلیج فارس پس از جنگ است.

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.