قیمت طلا امروز



 سایت مشرق / ۴۷ ساعت قبل

نوری قزلجه: وضعیت ذخایر کالاهای استراتژیک از زمان جنگ افزایشی است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حوزه امنیت غذایی هیچ مشکلی وجود ندارد و ذخایر استراتژیک کشور نیز از زمان شروع جنگ نه تنها کم نشده بلکه روند افزایشی داشته است.
 نوری قزلجه: وضعیت ذخایر کالاهای استراتژیک از زمان جنگ افزایشی است

به گزارش مشرق ، غلامرضا نوری قزلجه، در جلسه علنی امروز سه‌شنبه (۲۷ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی تشکیل شد، در پاسخ به سوال عباس بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، ضمن ارائه گزارش مختصری از وضعیت تولید و تأمین امنیت غذایی در ۱۴ و نیم ماه گذشته در کشور، گفت: در این مدت کشور در حوزه امنیت غذایی با چالش‌های مهمی مواجه شد، دو جنگ پیچیده، دو دوره محاصره دریایی و فعال شدن مکانیزم ماشه از جمله این موارد بود.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: قرار گرفتن در وضعیت نه جنگ و نه صلح، خشکسالی که در چند دهه اخیر بی سابقه بود و همچنین اصلاح اقتصادی در حوزه ارز از موارد دیگری بود که در طول ۱۴ ماه گذشته به عنوان یک چالش اساسی برای امنیت غذایی تلقی می‌شود. هر کدام از این موارد می‌توانست امنیت غذایی را دچار مشکل جدی کند. اما با هدایت و رهبری رهبر شهید انقلاب و همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی و با تعامل خوب و بی‌نظیری که بین قوا شکل گرفت، امروز شاهد هستیم که در بحث امنیت غذایی مشکل خاصی وجود ندارد.

نوری قزلجه با اشاره به آرامش در بازار و تنظیم بازار که در کشور وجود دارد، تصریح کرد: در حالی که در سایر کشورها شاهد غارت فروشگاه‌ها در چنین شرایطی بودیم. اما مدیریت دولت و حضور مردم در صحنه و این تاب آوری و دوام اقتصادی دشمنان ملت ایران را به حیرت واداشته است و امروز ما هیچ کمبودی در بازار نداریم.

در حوزه امنیت غذایی هیچ مشکلی وجود ندارد

وی با بیان اینکه به دلیل وجود این تعاملات شکل گرفته، شاهد مدیریت بازار و تامین امنیت غذایی کشور هستیم، تصریح کرد: صراحتاً اعلام می‌کنم که در حوزه امنیت غذایی هیچ مشکلی وجود ندارد. ذخایر استراتژیک کشور نیز از زمان شروع جنگ نه تنها کم نشده بلکه روند افزایشی داشته است.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت تمام شده برخی از محصولات بیان کرد: با تدبیر و تعامل خوبی که بین قوا شکل گرفته است در تلاش هستیم تا قدرت خرید مردم را بالا ببریم.

نوری قزلجه درباره آمار و ارقام موجود در شماره گذاری دام‌ها عنوان کرد: یکی از وعده‌هایی که بنده در آغاز به کار خود به مجلس دادم، به روز رسانی آمار و اطلاعات و دسترسی به آمار دقیق بود و از همان ابتدا به دنبال به روز رسانی و تکمیل سامانه‌ها …