قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

ورود قریب به ۵ میلیون زائر اربعین به عراق

منابع عراقی اعلام کردند که تعداد افرادی که از خارج عراق برای ادای زیارت اربعین امام حسین (ع) از طریق گذرگاه‌های مرزی و فرودگاه‌ها مختلف وارد عراق شدند، به بیش از ۴.۴ میلیون نفر رسیده است.
 ورود قریب به ۵ میلیون زائر اربعین به عراق

به گزارش مشرق به نقل از السومریه، واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق امروز یکشنبه اعلام کرد که تعداد افرادی که از خارج عراق برای ادای زیارت اربعین امام حسین (ع) از طریق گذرگاه‌های مرزی و فرودگاه‌ها مختلف وارد عراق شدند، به بیش از ۴.۴ میلیون نفر رسیده است.

همچنین واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق در ادامه به تداوم روان بودن حرکت زائران به سمت استان کربلای معلی اشاره کرد.

واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق تاکید کرد که طرح امنیتی ویژه تامین امنیت زیارت اربعین طبق برنامه‌ریزی انجام شده و انعطاف پذیری بالا در حال انجام است و هیچگونه نقض امنیتی ثبت نشده است.

واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق در ادامه هماهنگی بالا میان تشکیلات نظامی و اطلاعاتی و سازمان‌های خدماتی برای تامین امنیت زائران را ستود.



الفیاض: عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تأکید کرد که عراق در برابر مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها و چالش‌ها قرار دارد که نیازمند آرامش و عقلانیت است و همزمان باید قدرت دولت، حاکمیت و تصمیم‌گیری مستقل کشور حفظ شود.

وی با بیان اینکه الحشد الشعبی اختیار تصمیم‌گیری برای جنگ را ندارد و به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح پایبند است، افزود: نخست‌وزیر مسئول همه کسانی است که برای دفاع از کشور سلاح حمل کرده‌اند.

الفیاض با تاکید بر اینکه سلاح باید در اختیار دولت باشد، خواستار ساماندهی پرونده سلاح در چارچوب ضوابطی شد که همه طرف‌ها را دربرگیرد.

وی در عین حال هشدار داد که برخورد قهرآمیز با پرونده سلاح می‌تواند به درگیری منجر شود.

مرحله پس از خروج آمریکا

الفیاض درباره مرحله پس از خروج نیروهای آمریکایی گفت عراق وارد مرحله‌ای جدید خواهد شد که مستلزم بازتنظیم روابط با کشورهای جهان بر اساس منافع عراق است.

او همچنین بر ضرورت ایجاد معادله قدرت جدید برای حفاظت از حریم هوایی و صیانت از حاکمیت عراق تأکید کرد.

الفیاض خروج نیروهای آمریکایی و پایان حضور ائتلاف بین‌المللی در عراق را «یک مرحله افتخارآمیز برای عراق» و موضوعی شایسته جشن گرفتن توصیف کرد و همزمان خواستار عبور از ادبیات تنش‌زا و حرکت به سمت مرحله‌ای باثبات‌تر شد.

حملات به الحشد الشعبی

رئیس الحشد الشعبی همچنین به هدف قرار گرفته شدن نیروهای این سازمان گفت: در جریان جنگ علیه ایران، بیش از ۱۰۰ مقر الحشد الشعبی هدف حمله قرار گرفته و بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهای این سازمان شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

او گفت الحشد الشعبی در حفاظت از نیروها و مقرهای خود کوتاهی نخواهد کرد و برای دفاع از آنها، اقدامات لازم را در چارچوب قانونی انجام خواهد داد.

سلاح و ارتباطات سیاسی

الفیاض بر ضرورت تفکیک میان الحشد الشعبی به‌عنوان یک نهاد و عناوین سیاسی و گروهی تأکید کرد و گفت:قانون مربوط به الحشد نباید به‌صورت شتاب‌زده یا بر اساس منافع سیاسی تصویب شود و هر نیروی الحشد الشعبی که علیه او حکم قضایی صادر شده باشد، باید بازداشت و به مراجع قانونی تحویل داده شود.

موضع عراق درباره منطقه

الفیاض درباره تحولات منطقه گفت: موضع اخلاقی و سیاسی عراق ایجاب می‌کند که در کنار مظلومان در غزه، لبنان، سوریه و ایران قرار گیرد، اما در شرایط کنونی وارد رویارویی نظامی نشود.

او همچنین نسبت به حضور نظامی خارجی در سوریه ابراز نگرانی کرد و گفت عراق خواهان ایجاد رابطه با دمشق به شکلی است که امنیت و ثبات عراق را حفظ کند.


تو دهنی توئیتر به رییس مجلس عراق: خلیج فارس صحیح است

به گزارش مشرق، بعد از اینکه الحلبوسی رئیس پارلمان عراق در اقدامی عجیب از عنوان جعلی خلیج عربی در توئیتی استفاده کرده بود؛ شبکه ایکس در توضیح این توئیت برای مخاطبان توضیح داد که عبارت استفاده شده جعلی و عبارت «خلیج فارس» صحیح است؛

کاربران این اقدام شبکه ایکس را تو دهنی به رئیس پارلمان عراق قلمداد کردند؛

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

به گزارش تابناک به نقل از فارس، انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد.

شماری از کاربران در پاسخ به این توییت با اشاره به دستکاری تصویر منتشرشده، تأکید کردند که نام صحیح این پهنه آبی در نقشه‌های معتبر «خلیج فارس» است و در تصویر منتشرشده، نامی جعلی به‌صورت فتوشاپی جایگزین شده است.

برخی کاربران نیز با اشاره به مواضع اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یادآور شدند که حتی ترامپ نیز در یکی از پست‌های خود از عنوان «خلیج فارس» استفاده کرده است.

در این میان، واکنش کاربران عراقی نیز قابل توجه بود؛ برخی از آنان با انتقاد از الحلبوسی، خطاب به وی نوشتند: «چرا خودت را آدم امارات کرده‌ای؟»

گستردگی واکنش‌ها به این توییت به اندازه‌ای بود که حتی برخی کاربران کشورهای عربی از جمله یک کاربر سعودی نیز نسبت به حجم انتقادات و واکنش کاربران عراقی به رئیس مجلس عراق ابراز تعجب کردند.

این واکنش‌ها نشان می‌دهد استفاده از عنوان جعلی برای خلیج فارس حتی در میان بخشی از کاربران عرب نیز با مخالفت و انتقاد مواجه شده است.


دفاع نخست‌وزیر عراق از «جایگاه راهبردی حشد شعبی»

به گزارش مشرق، علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، بر حمایت همه‌جانبه دولت از سازمان حشد شعبی تأکید کرد و از عزم جدی برای نهایی کردن قانون این سازمان به‌عنوان بخشی رسمی از ساختار نیروهای مسلح عراق خبر داد.

الزیدی تأکید کرد که دولت در مسیر قانونی کردن فعالیت‌های حشد شعبی پیش می‌رود تا جایگاه این نیروها به عنوان بخشی از پیکره و یگان‌های نیروهای مسلح عراق تثبیت شود.


نخست‌وزیر عراق: دولت در مسیر قانونی کردن فعالیت‌های حشدالشعبی پیش می‌رود/ جایگاه حشدالشعبی را به عنوان بخشی از پیکره نیروهای مسلح عراق، تثبیت خواهیم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: نخست‌وزیر عراق بر حمایت همه جانبه دولتش از سازمان حشد شعبی عراق تأکید کرد.

علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، بر حمایت همه‌جانبه دولت از سازمان حشد شعبی تأکید کرد و از عزم جدی برای نهایی کردن قانون این سازمان به‌عنوان بخشی رسمی از ساختار نیروهای مسلح عراق خبر داد.

 الزیدی تأکید کرد که دولت در مسیر قانونی کردن فعالیت‌های حشد شعبی پیش می‌رود تا جایگاه این نیروها به عنوان بخشی از پیکره و یگان‌های نیروهای مسلح عراق تثبیت شود.




 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...

 الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و این بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.