قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

یمن شایعه‌ عوارض بر تردد کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد

یمن شایعات منتشر شده مبنی بر تعیین عوارض بر تردد کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد.
 یمن شایعه‌ عوارض بر تردد کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد

به گزارش مشرق ، مرکز هماهنگی عملیات‌های بشردوستانه (HOCC) در صنعا اعلام کرد: اخبار منتشر شده درباره تصمیم یمن برای اعمال( تعیین و دریافت) عوارض عبور از کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب صحت ندارد.

مرکز هماهنگی عملیات بشردوستانه در صنعا تاکید کرد: عبور از تنگه استراتژیک باب‌المندب همچنان بدون اخذ عوارض و رایگان است.

این در حالی است که نیروهای مسلح یمن با اعلام تداوم محاصره علیه عربستان اعلام کرد: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کرده است.

نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای تثبیت معادله «محاصره در برابر محاصره» و در پی اعمال دقیق تحریم دریایی بر کشتی‌های نفتکش دشمن سعودی، ۸ فروند نفتکش عربستان مجبور به تغییر مسیر به سمت «دماغه امید نیک» شدند.

نیروهای مسلح یمن تأکید کرد که روند محاصره دشمن سعودی ادامه خواهد داشت و دست نیروهای مسلح به اذن خدا در هر کجا که امکان‌پذیر باشد به کشتی‌های آن خواهد رسید.



۱۰ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شروط صنعا برای ریاض

محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن، در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» تصریح کرد که مسیر توافق واقعی نیازمند اراده‌ای جدی است و برای رسیدن به آن، ریاض باید به تعهدات انسانی خود پایبند باشد.

به گزارش وبگاه خبری «الخبر الیمنی»، الحوثی این استحقاقات را شامل پرداخت حقوق تمامی کارکنان دولت، رفع کامل محاصره و محدودیت‌های اعمال‌شده علیه یمن، و همچنین نهایی کردن پرونده تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان عنوان کرد.

وی در ادامه با هشدار نسبت به تکرار تلاش‌های بی‌ثمر برای تحمیل خواسته‌هایی که ائتلاف سعودی طی سال‌های گذشته در دستیابی به آنها شکست خورده است، تأکید کرد که «آزموده را آزمودن خطاست» و اصرار بر مسیر‌های شکست‌خورده گذشته، تنها به ضرر خود آنها تمام خواهد شد.

 


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حملات یمن با پهپادهای «رجوم» دست‌کم ۲۵ نیروی مزدور سعودی را به هلاکت رساند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش‌های رسانه‌ای، حملات پهپادهای شش‌ملخه «رجوم» که با استفاده از بمب‌های خمپاره‌ای انجام شده، به کشته‌شدن دست‌کم ۲۵ نیروی وابسته به عربستان سعودی منجر شده است.

با این حال، شمار واقعی تلفات احتمالاً بیشتر است.


۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حمله دقیق پهپادهای یمن به تجمع‌ها و تجهیزات مزدوران سعودی

نورنیوز- گروه بین الملل: مرکز اطلاع‌رسانی جنگی نیروهای مسلح یمن تصاویری از حملات پهپادی به تجمعات و تجهیزات نیروهای همسو با عربستان سعودی در استان مأرب و منطقه ساحل غربی این کشور منتشر کرد.

به نقل از شبکه المسیره، در این تصاویر، هدف قرار گرفتن تجمعات و خودروهای زرهی نیروهای مورد حمایت سعودی به وسیله پهپاد «رجوم» به نمایش گذاشته شده است.

بر اساس گزارش منتشرشده، این حملات در استان مأرب و منطقه ساحل غربی یمن انجام شده و مرکز اطلاع‌رسانی جنگی نیروهای مسلح یمن تصاویر مربوط به این عملیات را منتشر کرده است.




 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 سوریه عضو بعدی پیمان مکه!
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سوریه عضو بعدی پیمان مکه!

آرمان امروز-سرویس بین الملل: وزیر امور خارجه سوریه می گوید که  دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن یا همکاری با توافق مکه است.  وزیر امور خارجه سوریه، اسعد حسن الشیبانی، روز پنج‌شنبه گفت دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن به ائتلاف دفاعی جدیدی است که پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه تشکیل [ ]

 ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم گرجستان اعلام کرد تفلیس تصمیم‌های سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کند و همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته است.

 پای چین به جنگ اقتصادی آمریکا باز شد
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پای چین به جنگ اقتصادی آمریکا باز شد

آرمان امروز : لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین روز (جمعه) پس از تهدید ایالات متحده به راه‌اندازی یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه تهران، اعلام کرد که تحریم‌ها و فشار به حل مساله ایران کمکی نمی‌کند. به نوشته روزنامه چاینا دیلی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین افزود: «تحریم‌ها و فشار به حل مساله کمکی [ ]

 در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ

یک دولت می‌تواند اتباع و قلمرو خود را اداره کند. اما نمی‌تواند به یک شرکت خارجی که در خارج از قلمرو آن دولت و مطابق قوانین دولت متبوع خود فعالیت می‌کند، دستور دهد تجارت قانونی خود با کشور ثالث را قطع کند.