قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

آجورلو: ایجاد دوقطبی «جنگ و صلح‌» بازی دشمن است

کارشناس مسائل سیاسی گفت: ممکن است یک نفر بگوید دو ماه دیگر مذاکره کنیم و دیگری بگوید مذاکره نکنیم، اما چسباندن این برچسب‌ها همان چیزی است که دشمن می‌خواهد.
 آجورلو: ایجاد دوقطبی «جنگ و صلح‌» بازی دشمن است
به گزارش مشرق ، سعید آجورلو، کارشناس مسائل سیاسی، با تأکید بر پیوستگی میدان و دیپلماسی، گفت: صحنه مذاکره و صحنه جنگ را از هم جدا نمی‌بینیم؛ زیرا این جنگ، جنگی پیچیده، چندبعدی و ترکیبی است و نمی‌توان تنها با یک ابزار یا یک روش در آن پیش رفت.

وی افزود: مجموعه‌ای از روش‌ها شامل ابزارهای اقتصادی، سیاسی، میدانی، اجتماعی و دیپلماتیک باید به‌صورت هم‌زمان به کار گرفته شود. نمونه آن میتوان به تنگه هرمز اشاره کرد که در تنگه هرمز آورده میدانی داشتیم و سپس دستاورد دیپلماتیک کسب کردیم، دوباره به میدان بازگشتیم و همچنان نیز با عمان در حال مذاکره هستیم. اگر حقوق کشور تثبیت شود، ممکن است تصمیمات دیگری نیز اتخاذ شود.

آجورلو تصریح کرد: هر کسی میان میدان و مذاکره تفکیک قائل شود اشتباه کرده است و به نظر من فلسفه سیاسی حاکم بر تیم مذاکره‌کننده را درک نکرده است.

وی همچنین با رد دوقطبی «جنگ‌طلب» و «صلح‌طلب» اظهار داشت: قبول ندارم که عده‌ای طرفدار صلح و عده‌ای طرفدار جنگ هستند. غالب نیروهای سیاسی و افکار عمومی، طرفدار عزت، قدرت و رفع شر از ایران هستند. ممکن است یک نفر بگوید دو ماه دیگر مذاکره کنیم و دیگری بگوید مذاکره نکنیم، اما چسباندن این برچسب‌ها همان چیزی است که دشمن می‌خواهد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: خوارج سازی نکنیم نباید یکدیگر را «جنگ‌طلب»، «ذلت‌طلب» یا «سازش‌طلب» خطاب کنیم. این بازی، سرانجامی برای ما ندارد و حاصل جمع آن صفر است.

وی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب گفت: پیام ایشان نیز دقیقاً همین بود که کسانی که در صحنه مشغول فعالیت هستند، درباره یکدیگر ظلم نکنند و وحدت را بر هم نزنند. حتی اختلافات موجه نیز نباید بیش از حد برجسته شود.

آجورلو خاطرنشان کرد: پلتفرم وحدت اجتماعی، سرمایه ارزشمند کشور است و نباید آن را تخریب کنیم. هر جا این سرمایه آسیب ببیند، در واقع خودمان را تضعیف کرده‌ایم؛ گویی توان موشکی یا پدافندی کشور تضعیف شده است.

وی در پایان گفت: بنابراین باید بپذیریم که همه، با وجود اختلاف سلیقه، دغدغه منافع کشور را دارند و نباید خود را صاحب حق مطلق دانسته و به طرف مقابل برچسب بزنیم؛ چرا که در این صورت، طرف مقابل نیز همین مسیر را در پیش خواهد گرفت و در نهایت این سرمایه اجتماعی آسیب خواهد دید.



 «خیابان» در ترازوی نقد؛ بایدها و نبایدهای تاثیرگذار

«خیابان» در ترازوی نقد؛ بایدها و نبایدهای تاثیرگذار

آرمان امروز- عرفان بیوک‌نژاد: تجمعات خیابانی در شرایطی به یکی از جلوه‌های حضور اجتماعی و حمایت از کشور تبدیل شده‌اند که همزمان، ضرورت حفظ انسجام داخلی و هماهنگی میان عرصه‌های مختلف اثرگذاری مورد توجه قرار گرفته است. در چنین شرایطی، نحوه تداوم این تجمعات، میزان بازتاب دیدگاه‌های مختلف، پرهیز از بهره‌برداری‌های سیاسی و انتخاباتی و [ ]

 قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.

 گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی

محمد سالم ولد مرزوک وزیر خارجه موریتانی بعد از ظهر امروز چهارشنبه در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی و تبادل نظر کرد.

 دفاع پسر دکتر شریعتی از پدرش

دفاع پسر دکتر شریعتی از پدرش

احسان شریعتی، فارغ التحصیل رشته فلسفه از دانشگاه سوربون فرانسه در واکنش به انتقادات و دفاعیات از پدرش در روزهای اخیر، یادداشتی منتشر کرد.

 ترامپ:مردم در حال پیدا کردن گزینه‌های جایگزین برای تنگه هرمز هستند

ترامپ:مردم در حال پیدا کردن گزینه‌های جایگزین برای تنگه هرمز هستند

ترامپ درباره زمان مذاکره با ایران ادعا کرد: شاید در مقطعی، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است. ولی شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم.

 قالیباف: ایران و عراق فرصت‌های بی‌نظیری برای نقش‌آفرینی در منطقه دارند

قالیباف: ایران و عراق فرصت‌های بی‌نظیری برای نقش‌آفرینی در منطقه دارند

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق ضمن تأکید بر اشتراکات جغرافیایی و تاریخی دو کشور گفت: ایران و عراق در روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری داشته و در نقش‌آفرینی منطقه‌ای در بین کشورهای اسلامی و عربی فرصت‌های بی‌بدیلی خلق می‌کنند.

 ایران خیانت‌های این کشور را فراموش نمی کند

ایران خیانت‌های این کشور را فراموش نمی کند

 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی تاکید کرد: ملت ایران هرگز خیانت‌های همیشگی فرانسه را فراموش نمی‌کند.

 رئیس‌جمهور در دوران جنگ شخصا کشور را مدیریت کرد

رئیس‌جمهور در دوران جنگ شخصا کشور را مدیریت کرد

سید محمد اتابک، وزیر صمت در‌ گفت‌وگویی که به همت معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور انجام شده به ناگفته‌های زمان جنگ پرداخته و همچنین عملکرد دو ساله وزارت صنعت، معدن، تجارت را تبیین کرده است.