قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

قالیباف: خبرنگاران در جنگ‌های ۱۲روزه و رمضان خوش درخشیدند

رئیس مجلس گفت: خبرنگاران باید پیروزی ایران در جنگ و دیپلماسی را برای مردم روایت کنند.
 قالیباف: خبرنگاران در جنگ‌های ۱۲روزه و رمضان خوش درخشیدند

به گزارش مشرق ، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست جمعی از خبرنگاران پارلمانی که شامگاه شنبه ۲۴ مرداد برگزار شد با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول گفت: بعد از اینکه از این مراسم اطلاع پیدا کردم با وجود شرایط جنگی اما طبق سنت همیشه تلاش کردم تا از حضور در جمع شما برادران و خواهران گرامی محروم نشوم و از شما تشکر کنم چرا که انصافاً هم در جنگ ۱۲ روزه و هم جنگ رمضان خوش درخشیدید و انجام وظیفه کردید.

قالیباف با تاکید بر اینکه امروز ما در یک جنگ ناجوانمردانه‌ هستیم که در رأس آن آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارند، گفت: اما ملت ما شجاعانه، مردانه و خالصانه ایستاد و جنگید و بنده به عنوان یک خدمتگزار و به عنوان برادری که به جزئیات کار آشنا هستم با همه وجودم می‌گویم که ما در این جنگ هم در بعد نظامی و هم بعد سیاسی به معنای واقعی پیروز شدیم.

قالیباف بیان کرد: بنده در یکی از مصاحبه‌هایم در طول جنگ، اشاره کردم که منظورم این نیست که ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی را منهدم کردیم بلکه منظور این است که آمریکا و اسرائیل با اهداف مشخص و روشن و با ۹ هدف مشخص، اعلام شده رسمی، مکتوب و مکرر به ما حمله کردند اما به هیچ کدام از اهداف خود در هیچ سطحی دسترسی پیدا نکردند، این بزرگ‌ترین شکست مطلق آمریکا و رژیم صهیونیستی و پیروزی بزرگی برای ما بود.

وی تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا را سند افتخار و پیروزی در راستای تثبیت پیروزی در میدان دیپلماسی عنوان کرد و افزود: این پیروزی افتخارآمیز در میدان نظامی و دیپلماسی به همت مردم مبعوث شده اتفاق افتاد چرا که این ملت ایران بودند که از روز اول به صحنه آمدند و هسته سخت ۹۰ میلیون نفری با هر سلیقه، دین، مذهبی و از هر قومی به تمام معنا ایستادند و از جمهوری اسلامی ایران، سرزمین و انقلاب خود به شکل افتخارآمیز دفاع کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی روایتگری …



 هاشم الحیدری: وحدت ایران و عراق میراث امام شهید است
۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

هاشم الحیدری: وحدت ایران و عراق میراث امام شهید است

دبیرکل جنبش عهدالله عراق گفت: وحدت ایران و عراق، میراث ماندگار امام شهید است.

 پیروزی شباب الاهلی با حضور مثلث ایرانی
۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

پیروزی شباب الاهلی با حضور مثلث ایرانی

تیم شباب الاهلی در هفته دوم لیگ امارات در حالیکه که سه بازیکن ایرانی خود را در اختیار داشت به پیروزی دست پیدا کرد. به گزارش ایسنا، در یکی از حساس ترین بازی ه...

 کشتی آزاد جوانان جهان؛ رحمانی در ثانیه‌های پایانی طلا را تقدیم حریف کرد
۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

کشتی آزاد جوانان جهان؛ رحمانی در ثانیه‌های پایانی طلا را تقدیم حریف کرد

مسابقات رده‌بندی و فینال چهار وزن روز دوم پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان با کسب مدال نقره وزن ۹۲ کیلوگرم از سوی ابوالفضل رحمانی به پایان رسید.

 آغاز مرحله نخست انتخابی تیم ملی تکواندو از فردا
۱۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز مرحله نخست انتخابی تیم ملی تکواندو از فردا

مرحله نخست رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندو با حضور بیش از ۷۰۰ ورزشکار کشور از فردا آغاز می‌شود.

 وال‌استریت ژورنال: غول نفتی چین چگونه شریان صادرات ایران را باز نگه داشت؟
۱۳ دقیقه قبل / سایت جماران

وال‌استریت ژورنال: غول نفتی چین چگونه شریان صادرات ایران را باز نگه داشت؟

در حالی که واشنگتن تلاش کرده با تحریم‌های گسترده، مسیر فروش نفت ایران را محدود کند، شبکه‌ای از پالایشگاه‌های خصوصی و شرکت‌های بزرگ چینی عملاً بخشی از این فشار را خنثی کرده‌اند. «وال‌استریت ژورنال» در گزارشی به نقش گروه «هنگلی» و ناوگان سایه در خرید و انتقال نفت ایران پرداخته و نوشته است که این سازوکار، نه‌تنها به حفظ درآمدهای نفتی تهران کمک کرده، بلکه محدودیت‌های عملی تحریم‌های آمریکا در برابر پیوندهای اقتصادی ایران و چین را نیز آشکار ساخته است.