قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

فیلم/ تظاهرات حامیان فلسطین در برلین

حامیان فلسطین در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی و اعلام همبستگی با ملت فلسطین در برلین آلمان دست به تظاهرات زدند.
 فیلم/ تظاهرات حامیان فلسطین در برلین



۱ ساعت قبل / سایت فراز

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای نتانیاهو به اتهام «نسل‌کشی» شد

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل شده و او را به دلیل حمله ماه مه اسرائیل به فعالانِ سوار بر ناوگان «Global Sumud Flotilla» عازم غزه، به «نسل‌کشی» متهم کرده است.

آکین گورلک، وزیر دادگستری ترکیه، روز جمعه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که حکم بازداشت نتانیاهو و یک مظنون دیگر در تاریخ ۱۴ ژوئیه صادر شده است. اتهامات مطرح‌شده در پرونده‌ای علیه ۳۵ نفر به دلیل اقدام اسرائیل در رهگیری این کاروان در آب‌های بین‌المللی، شامل نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و شکنجه است.

گورلک گفت: «در راستای حکم بازداشت صادر شده علیه بنیامین نتانیاهو... وزارت دادگستری ما از وزارت کشور درخواست کرده است که اعلان‌های قرمز [اینترپل]را برای آنها صادر کند تا بتوان آنها را در سطح بین‌المللی تحت تعقیب قرار داد.»

وی افزود ترکیه از تمامی سازوکار‌های قانونی موجود استفاده خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند اسرائیل در قبال جنایاتش در غزه پاسخگو خواهد بود.

ترکیه که عضو ناتو است، یکی از سرسخت‌ترین منتقدان جنگ نسل‌کشی اسرائیل علیه غزه بوده و پیش‌تر نیز حکم‌های بازداشت داخلی برای نتانیاهو به دلیل حملاتش صادر کرده است.

ترکیه همچنین بار‌ها خواستار اقدامات بین‌المللی علیه اسرائیل به دلیل آنچه آنکارا نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل می‌خواند، شده است. اسرائیل این اتهامات را رد می‌کند.

در ماه مه، نیرو‌های اسرائیلی به حداقل دو کشتی از کاروان «Global Sumud Flotilla» که به سمت غزه در حرکت بودند، شلیک کردند. این کاروان پس از آنکه ماموریت‌های قبلی توسط ارتش اسرائیل در آب‌های بین‌المللی رهگیری شده بودند، تلاش تازه‌ای برای رساندن کمک به این منطقه محاصره‌شده انجام می‌داد.

رهگیری این کاروان توسط اسرائیل خشم بین‌المللی را برانگیخت. فرانسه، ایتالیا و استرالیا نیز اقداماتی قضایی آغاز کرده‌اند.

حدود ۵۰ کشتی در کاروان «Global Sumud Flotilla» حضور داشتند که در ماه مه ترکیه را به مقصد سرزمین‌های اشغالی فلسطین ترک کردند. فعالان توسط ارتش اسرائیل در دریای مدیترانه بازداشت و سپس پیش از اخراج، به یک زندان در اسرائیل منتقل شدند.

ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی راست‌افراطی اسرائیل، در آن زمان با انتشار ویدئویی از خود که در حال تحریک خشمگینانه فعالان کاروان بود که با دستان بسته در پشت سر روی زانو‌های خود نشسته بودند، باعث بروز خشم شد.

گورلک گفت: «ما اجازه نخواهیم داد جنایات ارتکابی در غزه سرپوش گذاشته شود یا مسئولان آن با سپر مصونیت محافظت شوند. ما قاطعانه از تمام ابزار‌های موجود در چارچوب قوانین ملی و بین‌المللی استفاده خواهیم کرد.»

دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات گورلک گفت: «تلاش رقت‌انگیز [رجب طیب]اردوغان [رئیس‌جمهور ترکیه]برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیل، تنها دموکراسی واقعی در خاورمیانه، به جایی نخواهد رسید.»

دفتر او اردوغان را به «یهودستیزی» متهم کرد و متعهد شد که اسرائیل «همچنان با قدرت علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه عمل خواهد کرد.»

کمی پس از آن، دفتر اردوغان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، «تاکتیک‌های سیاسی حقیرانه» نتانیاهو را محکوم کرد و آنچه را «تلاش دولت اسرائیل برای جلوه دادن ترکیه به عنوان یک تهدید جدید» نامید، مورد انتقاد قرار داد.


۳ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۷ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

سارا واگنکنشت: مسکو با فناوری و پول آلمان هدف حمله قرار میگیرد

سارا واگنکنشت: مسکو با فناوری و پول آلمان هدف حمله قرار می‌گیرد

در آلمان خواستار توقف تشدید مناقشه اوکراین شدند.

سارا واگنکنشت، سیاستمدار آلمانی، هشدار داد: «اگر این تشدید خطرناک متوقف نشود، به‌زودی درگیر یک جنگ بزرگ اروپایی خواهیم شد که پیش از هر چیز در خاک آلمان جریان خواهد داشت.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود

بسیار گفته‌اند که اصلاح‌طلبان دنبال «صلح به هر قیمتی، حتی تسلیم» هستند و اسم آن را هم «صلح شرافتمندانه» می‌گذارند. می‌توان چنین ادعایی نداشت ولی پرسید چرا در سخنان خاتمی روی اصلی سخن با مسئولان ایرانی است؟!

 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 برنامه جدید ترامپ
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]