قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۲ ساعت قبل

به وقت فرار!

تهران با تغییر دامنه جغرافیایی تهدید می‌تواند هزینه حضور نظامی آمریکا را از یک مساله در خلیج فارس به یک مساله منطقه‌ای تبدیل کند.
 به وقت فرار!

به گزارش مشرق ، پیامدها و آثار ۶ ماه جنگ بی‌نتیجه و شکست‌خورده آمریکا علیه ایران اکنون بیش از گذشته در حال نمایان شدن است. پاسخ‌های موشکی و پهپادی ایران طی ۶ ماه گذشته علیه متجاوزان، آسیب‌پذیری پایگاه‌های بزرگ و ثابت آمریکا در منطقه را آشکار و در واشنگتن این پرسش را ایجاد کرده است: آیا باید میلیاردها دلار برای بازسازی این پایگاه‌ها هزینه کرد یا اساساً آرایش نظامی آمریکا در خاورمیانه را تغییر داد؟ آرایش نظامی‌ای که شاید بیش از آنکه بر ماندن آمریکا در منطقه تاکید داشته باشد، روی خروج نظامیان آمریکایی از غرب آسیا توجه دارد.

روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز با اشاره به خسارات سنگین واردشده به آمریکا طی ۶ ماه پاسخ موشکی و پهپادی ایران نوشت: ایران با استفاده از موشک‌های کوتاه‌برد و پهپادها توانست تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه را هدف قرار دهد و نشان داد پایگاه‌هایی که در فاصله کمی از سواحل ایران قرار دارند، در برابر حملات جدید آسیب‌پذیرند. در نتیجه، آمریکا بخشی از نیروها و هواپیماهای خود را به مناطقی مانند تل‌آویو و اردن و حتی نقاط دورتر منتقل کرده است اما این انتقال شامل همه نیروها نمی‌شود و همچنان بخشی از نظامیان آمریکایی در منطقه حضور دارند و راهبرد آمریکا برای آینده حضور این نیروها در منطقه دچار ابهام است.

«هال برندز» پژوهشگر دانشگاه جان هاپکینز به این روزنامه گفت: پایگاه‌های بزرگ آمریکا در طول جنگ بسیار آسیب‌پذیر شدند و انتظار می‌رود آرایش نظامی واشنگتن از خلیج فارس به سمت مناطقی خارج از برد موشک‌ها و پهپادهای کوتاه‌برد ایران تغییر کند. گزارش همچنین توضیح می‌دهد پنتاگون طی سال‌های اخیر به این نتیجه رسیده که پایگاه‌های عظیم و ثابت برای جنگ با قدرت‌های نظامی پیشرفته الگوی مناسبی نیست و راهبرد جدید، حرکت به سمت استقرار پراکنده نیروها، پایگاه‌های کوچک‌تر و استفاده از باندهای موقت است.

«دانا استرول» مقام پیشین وزارت جنگ آمریکا که اکنون مدیر تحقیقات در موسسه «واشنگتن برای سیاست خاورمیانه» است هم گفت: واشنگتن می‌تواند به سمت یک مدل «چابک‌تر و انعطاف‌پذیرتر» حرکت کند، چون پایگاه‌های بزرگ خلیج فارس تا حدی محصول یک الگوی قدیمی هستند که برای جنگ‌های مدرن فعلی از جمله جنگ ضد ایران مناسب نیستند و این پایگاه‌ها در جنگ با ایران بسیار آسیب دیدند.

هزینه سنگین …



 مرادی که مرید نداشت
۲۴ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

مرادی که مرید نداشت

سخنان حسین معصومی‌همدانی درباره ابوالحسن نجفی

 قالیباف در عراق چه گفت؟ روایت دستیار رئیس مجلس از یک حاشیه
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

قالیباف در عراق چه گفت؟ روایت دستیار رئیس مجلس از یک حاشیه

دستیار قالیباف به ادعای رئیس مجلس عراق پاسخ داد.

 تصویر دیده نشده از جوانی سپهبد شهید محمد پاکپور
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصویر دیده نشده از جوانی سپهبد شهید محمد پاکپور

تصویر دیده نشده از جوانی سپهبد شهید محمد پاکپور را مشاهده می‌نمایید.

 چرا در شرایط جنگی امروز به یاد گران کردن بنزین و اجبار به حجاب داریم؟
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

چرا در شرایط جنگی امروز به یاد گران کردن بنزین و اجبار به حجاب داریم؟

در فضای مجازی شایعات بنزینی از آتش برخاسته از بنزین هم داغ تراست. عده‌ای دوباره یاد ماجرای پوشش افتاده‌اند و برخی هم در ذهن خود، داغ و درفش را برای دیگران آم...

 دیپلماسی در دقیقه ۹۰؛ پاکستان و عمان گره از کار ایران و آمریکا باز می‌کنند؟
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

دیپلماسی در دقیقه ۹۰؛ پاکستان و عمان گره از کار ایران و آمریکا باز می‌کنند؟

هم‌زمانی سفر مقامات عمانی و پاکستانی به تهران، آن هم در آستانه اعلام دور تازه فشار‌های اقتصادی آمریکا، می‌تواند نشانه فعال‌شدن یک مسیر منطقه‌ای برای کاهش تنش و بازکردن گره‌های موجود باشد.

 حلول روح مائو در «آقا محسن» | مردم در خانه‌هایشان دقیقاً چه چیزی تولید کنند که اقتصاد را نجات دهد؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حلول روح مائو در «آقا محسن» | مردم در خانه‌هایشان دقیقاً چه چیزی تولید کنند که اقتصاد را نجات دهد؟

نسخه جدید محسن رضایی برای حل بحران اقتصاد ایران، از تولید در خانه و تبدیل جوانان به تولیدکنندگان خرد می‌گوید؛ ایده‌ای که تورم، بیکاری و سقوط قدرت خرید را چاره نمی‌کند و یادآور طرح‌های شکست‌خورده‌ای همچون ایده مائو برای ساخت «کوره‌های حیاطی» است.



بن‌سلمان در الیزه
سایت روزنامه سازندگی

بن‌سلمان در الیزه

دیدار ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه
دعوت از ایران
سایت روزنامه سازندگی

دعوت از ایران

ایران به توافق مکه می‌پیوندد؟
اصلاح رفتار دیپلماتیک
سایت روزنامه سازندگی

اصلاح رفتار دیپلماتیک

محسن رضایی می‌گوید: ایران باید رفتار دیپلماتیک خود را در قبال آمریکا تغییر دهد
۵۰ هزار نیروی انسانی در صداوسیما؛ چرا هزینه‌ها با خروجی سازمان همخوان نیست؟
سایت خبرآنلاین

۵۰ هزار نیروی انسانی در صداوسیما؛ چرا هزینه‌ها با خروجی سازمان همخوان نیست؟

بدنه ۵۰ هزار نفری صداوسیما، هزینه سنگینی را به این سازمان تحمیل کرده؛ موضوعی که به گفته یک استاد علوم ارتباطات، ضرورت بازنگری در ساختار داخلی و شیوه تولیدات رسانه ملی را بیش از پیش آشکار می‌کند.
سایت خبرآنلاین

جدیدترین عکس از قاضی صلواتی در یک مراسم/ کاظم صدیقی هم بود + تصاویر

چه کسانی انسجام ملی را در جامعه کمرنگ می کنند؟ / پوشش های غیرمتعارف را  خود بی حجابها پس می زنند
سایت خبرآنلاین

چه کسانی انسجام ملی را در جامعه کمرنگ می کنند؟ / پوشش های غیرمتعارف را خود بی حجابها پس می زنند

چند وقتی است به دلایل مختلف و با قراین زیاد احساس می‌شود از حال وهوای پر از همدلی، وحدت و انسجام در کف جامعه، صداوسیما و حتی مواضع بسیاری از مسئولان که در جنگ ۱۲ روزه و روزهای ابتدایی جنگ رمضان شاهدش بودیم،خبری نیست .