قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

اختلاف رم و تل‌آویو؛ ایتالیا خرید رادار اسرائیلی را متوقف کرد

در پی افزایش اختلافات میان رم و تل‌آویو، یک دادگاه ایتالیایی قرارداد خرید سامانه راداری ساخت رژیم صهیونیستی برای فرودگاه فیومیچینو را به دلیل ابهام در روند انعقاد قرارداد متوقف کرد.
 اختلاف رم و تل‌آویو؛ ایتالیا خرید رادار اسرائیلی را متوقف کرد
به گزارش مشرق به نقل از رسانه‌های صهیونیستی، یک دادگاه اداری در ایتالیا اجرای قرارداد خرید سامانه راداری ساخت رژیم صهیونیستی برای فرودگاه «فیومیچینو» در شهر رم را به دلیل وجود تخلفات در روند انعقاد قرارداد متوقف کرد.

بر اساس این گزارش، دادگاه ضمن تعلیق قرارداد با شرکت نظامی «رافائل»، به مدیریت فرودگاه حدود دو ماه فرصت داده است تا این سامانه را با یک رادار ساخت شرکت ایتالیایی ELT جایگزین کند.

کارشناسان منصوب دادگاه اعلام کرده‌اند که این سامانه دارای قابلیت‌های نظامی است و به همین دلیل، انعقاد قرارداد آن باید بر اساس ضوابط متفاوتی انجام می‌شد. همچنین دادگاه پرونده این قرارداد را برای بررسی احتمال تخلفات قانونی به دادستانی رم ارجاع داده است.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که در ماه‌های اخیر، روابط ایتالیا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال اختلافات بر سر همکاری‌های نظامی و تحولات منطقه با تنش‌های فزاینده‌ای همراه بوده است.



 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل متحد، خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی شد.

 اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

کوشنر با اولتیماتوم ۹۰ روزه به حماس تهدید کرد که یا سلاح‌ها را تحویل دهید یا با حمایت کامل آمریکا، اسرائیل کار را تمام خواهد کرد.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

دنیای‌اقتصاد: تازه‌ترین نظرسنجی رویترز و ایپسوس نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ به پایین‌ترین سطح در دوران ریاست‌جمهوری‌اش سقوط کرده است. همزمان اکثریت قاطع آمریکایی‌ها از طولانی شدن جنگ ایالات متحده علیه ایران به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند. در این افکارسنجی چهار روزه که روز دوشنبه پایان یافت تنها ۳۳درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد ترامپ در کاخ سفید را تایید کردند و ۶۴درصد مخالف رویکرد او بودند. این رقم نسبت به نظرسنجی اوایل ماه جاری میلادی که ۳۵درصد بود، 2 واحد درصد کاهش یافته و محبوبیت فعلی ترامپ اکنون با پایین‌ترین رکورد دوره قبلی او در دسامبر ۲۰۱۷ برابری می‌کند.

 تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

ادعای ترامپ در مورد تنگه هرمز به شکل تصویری تکرار شد.

 اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

نخست‌وزیر بریتانیا اذعان کرد اوکراین در حملات اخیر به روسیه از پهپادهای انگلیسی استفاده کرده است.

 طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا قصد دارند طرحی برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ علیه عمان ارائه کنند.