قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

با بمباران کردن یک ملت، آن‌ها تسلیم نمی‌شوند!

k: ترامپ | دونالد ترامپ | آمریکای | تنگه هرمز | جنگ ایران با آمریکا و اسرائیل | تسلیم
 با بمباران کردن یک ملت، آن‌ها تسلیم نمی‌شوند!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مشرق مدیا اظهارات گری کناری، تحلیلگر و فعال رسانه‌ای آمریکای را منتشر کرد که معتقد است:

«دونالد ترامپ قصد دارد با بمباران صرف، اراده ایران را بشکند. شکستن اراده آن‌ها به چه معناست؟ مگر قرار است کجا را ترک کنند؟ مگر قرار است کشور خود با قدمت هزاران سال را رها کنند؟ همچنین، تسلیم شدن یعنی چه؟ اینکه تنگه هرمز را به همان وضعی برگردانیم که قبل از شروع جنگ توسط دونالد ترامپ داشت؟»

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

انتقاد الیزابت وارن از هزینه‌های جنگی ترامپ

صفحه سیاست-

این سناتور دموکرات ایالت ماساچوست جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ قول داده بود که زندگی را مقرون به صرفه‌تر کند. اما دستور کار اقتصادی او، خانواده‌های کارگر را در اولویت آخر قرار می‌دهد. روزنامه فایننشال تایمز اخیرا گزارش داد، تبعات اقتصادی تشدید تنش‌ها و تجاوز علیه ایران با افزایش بهای نفت و انرژی، به بازارهای مالی آمریکا و اروپا سرایت کرده و نرخ بهره وام‌های مسکن را در برخی از بزرگ‌ترین اقتصادهای غربی افزایش داده است؛ روندی که به افزایش هزینه استقراض و سنگین‌تر شدن اقساط خانوارها منجر شده است.

همچنین روزنامه تلگراف هفتم مرداد در گزارشی هزینه جنگ علیه ایران را که از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، آغاز شد را حدود ۱۵۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برآورد کرد؛ رقمی که اختلاف قابل توجهی با برآورد رسمی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) دارد.

بر اساس این گزارش، پنتاگون هزینه این جنگ را ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرده است، اما لیندا جی. بیلمز، استاد دانشگاه هاروارد و از برجسته‌ترین کارشناسان اقتصاد جنگ در آمریکا، این برآورد را تنها «نوک کوه یخ» توصیف کرده و معتقد است که این رقم هزینه‌های میان‌مدت و بلندمدت جنگ را در بر نمی‌گیرد.

آمریکا ۹ اسفند سال گذشته با حمله نظامی به ایران، روند دیپلماسی را نقض و دور جدیدی از تنش را آغاز کرد. در نخستین روز این تجاوز، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ۱۶۸ دانش‌آموز دبستان «شجره طیبه» میناب به شهادت رسیدند.

با وجود برقراری آتش‌بس در خردادماه، ایالات متحده بار دیگر با طرح ادعاهایی درباره تحولات تنگه هرمز، این توافق را نقض و حملات خود را از سر گرفت.

جمهوری اسلامی ایران نیز در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع و بر اساس حقوق بین‌الملل، پاسخ قاطع و متناسبی به تجاوز آمریکا داده و تأکید دارد هرگونه اقدام متجاوزانه با واکنش مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روبه‌رو خواهد شد.

 


۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

دیدار روبیو با سفیر عمان در واشنگتن پس از تهدید ترامپ علیه مسقط

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این دیدار میان مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا با طلال الرحبی، سفیر عمان در ایالات متحده، در حاشی مراسمی برگزار شد که این وزارتخانه در مؤسسه صلح در واشنگتن ترتیب داده بود.

سفارت عمان در واشنگتن هم در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد که دو طرف دربار شماری از موضوعات مورد علاق مشترک تبادل نظر کرده و از سطح همکاری میان عمان و ایالات متحده ابراز رضایت کردند. آنان همچنین بر اهمیت ادامه هماهنگی برای رسیدگی به مسائل و چالش‌های مشترک تأکید نمودند.

این دیدار پس از آن صورت گرفت که ترامپ روز دوشنبه عمان را به بمباران تهدید کرد؛ کشوری که درباره توافقی احتمالی مرتبط با ترافیک دریایی در تنگه هرمز با ایران مذاکره می‌کند.

ترامپ در مصاحبه‌ای با شبکه «فاکس‌نیوز» گفت: «اگر عمان بر سر راه ما بایستد، آن را به‌شدت بمباران خواهیم کرد» و در سخنان خود از عبارتی توهین‌آمیز نیز استفاده کرد.

این نخستین تهدید ترامپ یا مقام‌های دولت او علیه عمان نیست. او پیش‌تر نیز از احتمال اتخاذ اقدامات نظامی و اعمال تحریم علیه این کشور سخن گفته بود؛ این در حالی است که مسقط طی سال‌های گذشته شریک اصلی واشنگتن در تلاش‌های مربوط به گفت‌وگو و میانجی‌گری در خاورمیانه بوده است.

انتهای پیام


۴۰ دقیقه قبل / سایت انتخاب

سازمان تجارت دریایی بریتانیا: افزایش ۲۷ درصدی شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته/ سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است/ ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا گفته از ابتدای سال جاری تا ۶ اوت، ۷۴ حادثه در مسیر عمانی تنگه هرمز گزارش شده. فرمانده کل سپاه هم از لزوم تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی سخن گفته است.

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز چهل و یکم جنگ سوم چه گذشت؟(۳۰ مرداد ۱۴۰۵)/ فرمانده کل سپاه: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز، تداوم پرشتاب "راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی" ضرورت دارد/معاون وزیر دفاع: قبل از جنگ امکانات دفاعی و نظامی خود را جابه‌جا کرده بودیم؛ دشمن به کاهدان زد/گفتگوی وزیر خارجه عمان و عراقچی درباره شرایط ازسرگیری مذاکرات/المانیتور به نقل از مقامات عمانی: از مواضع ترامپ متحیریم؛ او می‌خواهد برای شکست در جنگ قربانی پیدا بکند

اخبار مربوط به روز چهل و دوم جنگ سوم و روز صد و سی و هفتم آتش بس (۳۱ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

سازمان تجارت دریایی بریتانیا: افزایش ۲۷ درصدی شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۸:۴۶

شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از سازمان تجارت دریایی بریتانیا گزارش داد: شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته ۲۷ درصد افزایش یافته است. طی هفته گذشته ۱۰۳ کشتی وارد تنگه هرمز شدند و ۸۹ کشتی دیگر از آن خارج شدند. سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۸:۲۰ سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

به گزارش انتخاب، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، بسیار فراتر از ادامهٔ «جنگ اقتصادی» غیرقانونی علیه یک کشور واحد است.

وی افزود: این اقدام، به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولت‌های مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌رود. هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها، بنگاه‌ها یا فرودگاه‌های خارجی را - که هر یک تحت صلاحیت انحصاری حاکمیت خود هستند - وادار کند از تجارت مشروع با کشوری ثالث خودداری نمایند.

بقائی ادامه داد: چنین تحریم‌های ثانویه‌ای هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارد. این تحریم‌ها اصل بنیادین برابری حاکمیت‌ها را که در بند ۱ مادهٔ ۲ منشور ملل متحد تثبیت شده، نقض می‌کنند و ممنوعیت عرفی مداخله در امور داخلی دولت‌ها را که دیوان بین‌المللی دادگستری در پروندهٔ نیکاراگوئه تأیید کرده، زیر پا می‌گذارند.

وی تصریح کرد: نتیجهٔ نهایی این وضعیت، فرسایش کامل حاکمیت ملی به‌عنوان اصل بنیادین نظام روابط بین‌الدولی مبتنی بر منشور ملل متحد خواهد بود و مقدمه بازگشت فاجعه‌بار به استعمار عریان و تمام‌عیار. ادعای ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۴۴ ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۴۴ ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» 

  وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۱۴ وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیروهای سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت.  ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۱۰ خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ - ۲۳:۵۸ سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.




 حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی

ستاره آرژانتینی اینتر میامی به خاطر ضربه زدن به بازیکن فیلادلفیا توسط کمیته انضباطی لیگ آمریکا جریمه شد.

 مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟

سایه سنگین ابهامات مالی و پرونده‌های باز ارز ترجیحی، وزارت جهاد کشاورزی را در تنگنای پاسخگویی قرار داده است همچنین عدم همکاری این وزارتخانه با سازمان حسابرسی...

 سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشتند.

 پزشکیان: جنگ را پایان دهیم
۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان: جنگ را پایان دهیم

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 31 مرداد ماه. با ما باشید.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.