قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

افشای رسوایی جاسوسی سازمان ملل برای رژیم صهیونیستی

با انتشار گزارشی در خصوص جاسوسی یکی از کارمندان سازمان ملل برای رژیم صهیونیستی معاون سخنگوی دبیرکل این سازمان واکنش نشان داد.
 افشای رسوایی جاسوسی سازمان ملل برای رژیم صهیونیستی

به گزارش مشرق به نقل از آر تی، فرحان حق معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که یونیسف اقدامات لازم علیه یکی از کارمندان را به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی در سمت سابق خود در سازمان ملل اتخاذ خواهد کرد.

وی اضافه کرد: آنچه می توانم بگویم این است که یونیسف در جریان این ادعاهای خطرناک مربوط به یکی از کارمندان خود قرار دارد.

حق بیان کرد: اگر این ادعاها صحت داشته باشد چنین رفتارهایی با تعهدات کارمندان بر اساس منشور سازمان ملل و معیارهای خدمت مدنی بین المللی و اصل بی طرفی در تضاد است.

بر اساس تحقیقات سایت خبری دروپ بر پایه اطلاعات منتشر شده ازسوی گروه هکری حنظله شخصی به نما یاهاو لیشنر که رئیس دفتر یونیسف در واشنگتن است اطلاعات محرمانه ای را از سازمان ملل در اختیار ۲ مسئول صهیونیست قرار داده است. این اطلاعات مربوط به سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ و در زمان حضور لیشنر در صندوق جمعیت سازمان ملل است.

در میان مکاتبات لشنر با مسئولان صهیونیست گزارشی از سفر زید رعد الحسین کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل به واشنگتن آمده است. این ایمیل در زمانی ارسال شد که رژیم صهیونیستی با تحقیقات شورای حقوق بشر در مورد جنگ غزه در سال ۲۰۱۴ روبرو بود.

این گزارش شامل جلسات الحسین با مقامات و اعضای کنگره آمریکا و همچنین لابی های صهیونیستی بوده است. در این گزارش به نگرانی هایی در جلسات دفتر الحسین اشاره شده مبنی بر اینکه خشم کنگره از تحقیقات سازمان ملل در مورد جنگ غزه می‌تواند بودجه آمریکا برای حمایت از دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل را به خطر بیندازد.



 واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۱۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

به گزارش مشرق ، لورا روزن روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی بیان کرد: اعمال تحریم‌های اقتصادی بیشتر، با عناوین مختلف به این معناست که ما می‌خواهیم نشان دهیم که در حال انجام اقدامی هستیم تا مجبور نشویم دوباره به تشدید تنش‌های نظامی روی آوریم و این به دلیل اتمام موشک‌های دفاعی است.

رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران تاکید کرد: کمتر چیزی به اندازه این تصور که «اگر فشار اقتصادی جواب نداد، فشار اقتصادی بیشتر حتماً جواب خواهد داد» می‌تواند فریبنده و در عین حال مغالطه‌آمیز باشد.

وی بیان کرد: ایران ممکن است تلاش کند این دوره را پشت سر بگذارد و امیدوار باشد ترامپ بار دیگر موضع خود را ۱۸۰ درجه تغییر دهد، یا ممکن است واکنش تهاجمی نشان دهد و تلاش کند این درد و هزینه را به دیگران نیز منتقل کند.

جک راید، سناتور دموکرات آمریکا نیز گفت: ایران هم در عرصه انرژی جهان تاثیرگذار است و هم در مقابل فشار سکوت نخواهد کرد. اگر تهران تحت فشار شدیدی قرار بگیرد، در منطقه حملاتی انجام خواهد داد.

سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی تاکید کرد: تهدیدات ترامپ به احتمال زیاد عمدتاً جوسازی و توخالی است. ابزارهای چندانی برای چنین اقدامی وجود ندارد که استفاده از آنها مستلزم تحمل اقدامات تلافی‌جویانه علیه آمریکا نباشد.

وی بیان کرد: اما حتی اگر این تهدیدها عملی و جدی باشند، باز ایران هم آمادگی تحمل هزینه و فشار را دارد و هم ابزارهایی در اختیار دارد که می‌تواند با آنها به آمریکا، شرکای آمریکا و اقتصاد جهانی آسیب وارد کند.

سفیر سابق آمریکا ادامه داد: چه ترامپ به سمت تشدید نظامی برود و چه اقدام اقتصادی، ظاهراً هرگز درک نمی‌کند که تشدید تنش یک‌طرفه نیست و ایران نیز قدرت و اختیار عمل دارد و می‌تواند واکنش نشان دهد.

آرنولد برنارد تحلیل گر فرانسوی نیز تصریح کرد: تقریباً مطمئنم که منظور از هر کشوری، شامل چین نمی‌شود. سخت است تصور کنیم آمریکا فقط چند هفته پیش از سفر شی جین‌پینگ، بخواهد علیه چین «D-Day اقتصادی» اعلام کند.

وی اضافه کرد: در ماه مه، آمریکا تلاش کرد برخی پالایشگاه‌های چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کند. وزارت بازرگانی چین نیز در واکنش، یک «دستور ممنوعیت» رسمی صادر کرد که تصریح می‌کرد تحریم‌های آمریکا …



 شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم
۴۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم

جوان آنلاین: شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ادامه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم لبنان، به ویژه جنایاتی که طی یک هفته گذشته در میان انفعال و مواضع خائنانه دولت لبنان انجام شده، اعلام کرد که جهان در برابر تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی به لبنان، تخریب روستاها، هتک حرمت قبور، کشتار کودکان و نابودی تمدن و زیرساخت‌های کشور ما سکوت کرده است.

دولت نامشروع لبنان در ریخته شدن خون لبنانی‌ها شریک است

شیخ علی الخطیب اظهار داشت: نکته تاسف بار اینجاست که برخی طرف‌ها در داخل خود لبنان وجود دارند که در آنچه در جنوب و کل کشور اتفاق می‌افتد، با دشمن اسرائیلی توطئه و همکاری می‌کنند. در داخل لبنان توطئه‌گرانی هستند که با دشمن صهیونیستی همکاری و این رژیم را برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم لبنان گستاخ‌تر می‌کنند.

وی افزود: ولی ما همچنان با عزمی راسخ و با قدرت و یقین در برابر این موجودیت وحشی ایستاده‌ایم و به خواست خداوند، پروژه صهیونیستی را که شر مطلق است شکست خواهیم داد. ما همچنین با وجود توطئه‌های همه طرف‌ها و نیز توطئه‌ای که دولت لبنان در همکاری با اشغالگران صهیونیست علیه کشور طراحی کرده است، جنوب را آزاد می‌کنیم.

این شخصیت دینی لبنان تاکید کرد: دولت به اشغالگری صهیونیست‌ها در جنوب لبنان مشروعیت داده و تجاوزات وحشیانه دشمن و کشتار کودکان و زنان لبنانی را توجیه می‌کند. دولت و مقامات لبنانی به مردم قول دادند که دیپلماسی، جنوب را آزاد خواهند کرد، دشمن اسرائیلی را مجبور به عقب‌نشینی خواهد کرد، مردم به خانه‌هایشان بازخواهند گشت و شهرهایشان بازسازی و بهتر از قبل خواهد شد. پس این دیپلماسی کجاست؟

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، گفت: این دیپلماسی که دولت لبنان از آن دم می‌زند چه چیزی جز اعطای مشروعیت به دشمن اسرائیلی برای ماندن در جنوب لبنان به ارمغان آورده است؟ این دولت نامشروع از طریق اقدامات خود از جمله مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی، در ریخته شدن خون مردم ما و جنایاتی که اشغالگران در لبنان انجام می‌دهند شریک است.

وی تصریح کرد: صهیونیست‌ها همچنان به وحشی‌گری در لبنان ادامه می‌دهند، از هتک حرمت قبور و نبش قبر اجساد اجداد و پدران …



 تجاوز جدید صهیونیست‌ها به جنوب سوریه/ انفجار در حومه درعا - تسنیم
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تجاوز جدید صهیونیست‌ها به جنوب سوریه/ انفجار در حومه درعا - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که رژیم صهیونیستی در میان انفعال و همدستی رژیم ابومحمد جولانی در سوریه همچنان به گسترش تجاوزات و اشغالگری‌ خود در خاک سوریه ادامه می‌دهد، منابع سوری از حملات جدید اشغالگران و آزار شهروندان در جنوب سوریه و مشخصاً حومه استان درعا و قنیطره خبر دادند.

منابع سوری امروز پنجشنبه گزارش دادند که نیروهای اسرائیلی همزمان با شنیده شدن صدای انفجاری در حومه غربی درعا، در بحبوحه تحرکات نظامی مداوم اسرائیل در جنوب سوریه، به حومه مرکزی قنیطره حمله کردند.

منابع سوری اعلام کردند که یک گشتی اسرائیلی به منطقه تل کروم در حومه مرکزی قنیطره یورش برده و نظامیان صهیونیست در بالای تپه این منطقه مستقر شدند.

از سوی دیگر در حومه غربی درعا، منابع سوری از شنیدن صدای انفجاری خبر دادند که ماهیت و منبع آن هنوز مشخص نیست و هیچ گزارش تایید شده‌ای از تلفات یا خسارات  آن وجود ندارد. حمله گسترده صهیونیست‌ها به جنوب سوریه درمیان پرواز جنگنده‌ها و پهپادها طرح صهیونیست‌ها برای جذب جاسوس و تشدید سیطره بر جنوب سوریه

این تحرکات در بحبوحه ادامه تهاجمات نظامی اسرائیل به مناطق روستایی درعا و قنیطره صورت می‌گیرد که اغلب با فعالیت‌های هوایی، ایجاد نقاط دیده‌بانی و تحرکات میدانی در مناطق مرزی همراه است.

شهروندان سوری همچنین از یورش مکرر صهیونیست‌ها به خانه‌ها صحبت می‌کنند. محمد الحورانی، روزنامه‌نگاری در حومه درعا، می‌گوید: مردم حتی از روزنامه‌نگاران نیز می‌ترسند. بسیاری از مردم از صحبت با خبرنگاران می‌ترسند، زیرا احساس می‌کنند که هر خانه‌ای که از آن فیلم‌برداری می‌شود، ممکن است بعداً مورد حمله قرار گیرد.

ساکنان جنوب سوریه طی بیش از یک سال گذشته دائماً در وضعیت اضطراب و وحشت قرار داشته‌اند و نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی با حملات شبانه، آزار و اذیت در ایست‌بازرسی‌ها، پرواز مکرر هواپیماهای شناسایی در حریم هوایی سوریه و سایر اشکال تجاوز، فرصت داشتن یک زندگی عادی را از شهروندان سوری سلب کرده‌اند.

منابع محلی گزارش می‌دهند که تجاوزات نظامیان صهیونیست به یک اتفاق روزمره تبدیل شده است که هر لحظه بدون هشدار رخ می‌دهد و با تیراندازی، یورش و بستن جاده‌های اصلی …



 تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا - تسنیم
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است. عمان: عبور امن از تنگه هرمز به امنیت منطقه گره خورده است عراقچی: ایران و عمان مسیر تردد ایمن کشتی‌ها از هرمز را نهایی می‌کنند

انتهای پیام/  



 مقام سابق آمریکا: جنگ ایران درجهت منافع امنیت ملی ما نیست/نیروهایمان را به تله تبدیل کردیم
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

مقام سابق آمریکا: جنگ ایران درجهت منافع امنیت ملی ما نیست/نیروهایمان را به تله تبدیل کردیم

جوان آنلاین: جو کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز دیجیتال خواستار خروج نیرو‌های رزمی آمریکا از منطقه شد و گفت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها هر دو از مشارکت واشنگتن در «جنگ‌های خارجی بی‌پایان» حمایت می‌کنند و او به‌دنبال کمک به شکل‌گیری یک «ائتلاف سیاسی» متفاوت است.

به گزارش ایسنا، کنت که در ماه مارس به‌دلیل مخالفت با جنگ ایران از سمت خود استعفا کرد، گفت حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه آنها را به یک دام تبدیل کرده است؛ به این معنا که اگر ایران آنها را هدف قرار دهد و آمریکا تلفات بیشتری متحمل شود، واشنگتن برای تشدید جنگ تحت فشار قرار خواهد گرفت.

او گفت: «ما اساساً نیروهایمان را به یک تله تبدیل کرده‌ایم تا اگر ایرانی‌ها به ما حمله کردند و نیرو‌های بیشتری از دست دادیم، مجبور شویم جنگ را دوچندان تشدید کنیم.»

رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا تأکید کرد: «این جنگ در راستای منافع امنیت ملی ما نیست. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی ایجاد نکرده بود.»

این نظامی بازنشسته آمریکایی همان دیدگاهی را تکرار کرد که در نامه استعفای خود در اواسط ماه مارس، کمتر از یک ماه پس از آغاز جنگ علیه ایران، خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا مطرح کرده بود.

کنت با انتقاد شدید از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز جنگ گفت: «این جنگ در نتیجه فشاری آغاز شد که اسرائیلی‌ها توانستند بر دولت ترامپ وارد کنند و همچنین نفوذی که اسرائیلی‌ها بر دولت ما دارند.»

او همچنین پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را به جای یک مزیت، «مسئولیت و نقطه آسیب‌پذیر» برای واشنگتن توصیف کرد و گفت عملکرد آنها در جنگ نشان داده است که آمریکا حتی قادر نبوده از این پایگاه‌ها برای جنگیدن استفاده کند.

کنت گفت: «ایرانی‌ها توانستند آنها را با موشک‌های بالستیک و پهپاد‌های خود هدف قرار دهند. ما مجبور شدیم پایگاه‌هایمان را تخلیه کنیم. حتی نتوانستیم از پایگاه‌های نظامی خود جنگ را پیش ببریم.»

او افزود: «بنابراین سوال اساسی این است که پایگاه نظامی‌ای که نمی‌توانید از آن جنگ کنید، چه فایده‌ای دارد؟ در واقع پایگاه‌ها و حضور ما در منطقه صرفاً به ایرانی‌ها این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهند به ما دسترسی پیدا کنند و ما …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 پرادعای تنها در جنگ با ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 «بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی
روزنامه دنیای اقتصاد

«بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

دنیای اقتصاد: یوگی آدیتیانات ساعت ۴ صبح از تخت چوبی سفت خود برای دو ساعت مراقبه و دعا بیدار می‌شود و پس از آن یک صبحانه ساده گیاهی می‌خورد. او اداره بزرگ‌ترین ایالت هند را در دست دارد. آدیتیانات، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش، به مدت 9 سال رهبری این ایالت شمالی هند را که از برزیل پرجمعیت‌تر است، بر عهده داشت و به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین مدافعان دستور کار نارندرا مودی، نخست‌وزیر، با اولویت هندوئیسم، شهرت یافته است. «یوگی» اکنون بخت اصلی پیروزی برای سومین دوره متوالی در انتخابات ایالتی اوایل سال آینده است؛ پیروزی‌ای که او را به صف اول جانشینان بالقوه مودی ۷۵ساله سوق می‌دهد.
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.