قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۶/۰۷

آشوب در نیجر؛ حملات تروریستی یا کودتا؟

نیجر در حالی از شب گذشته شاهد درگیری شدید در اطراف کاخ ریاست جمهوری بود که برخی منابع از حملات تروریستی خبر داده و برخی نیز آن را تلاشی برای کودتای ناکام دانستند.
 آشوب در نیجر؛ حملات تروریستی یا کودتا؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، شورای نظامی حاکم نیجر امروز اعلام کرد که پس از مقابله با شورشیان و درگیری در اطراف کاخ ریاست جمهوری در «نیامی»، به تدریج کنترل اوضاع را به دست گرفته‌اند.

در همین ارتباط برخی منابع از احتمال حمله تروریستی به فرودگاه «دیوری حمانی» خبر داده و گفتند که پیش از این نیز گروه‌های تروریستی دو مرتبه این فرودگاه را هدف قرار داده بودند و بعید نیست که این عملیات شبیه به حمله باماکو و گسترش دامنه هدف‌گیری‌ها از تأسیسات نظامی به ارکان رژیم و نزدیک شدن به کاخ ریاست جمهوری باشد.

از سوی دیگر «حمید امادو نجادی» روزنامه‌نگار و فعال نیجری گفت: آنچه رخ داده یک حمله تروریستی نبوده بلکه نظامیان جوان ابتکار عمل را به دست گرفته بودند.

وی به شلیک خمپاره و سلاح سنگین در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری و قطع برق خیابان‌های منتهی به کاخ و فرودگاه اشاره کرد.

دولت نیجر: اوضاع تحت کنترل است …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026