قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

نیویورک تایمز: دولت آمریکا به شدت نگران است

روزنامه نیویورک تایمز به نگرانی شدید آمریکا نسبت به بهره برداری روسیه و چین از اوضاع نظامی وخیم این کشور اشاره کرد.
 نیویورک تایمز: دولت آمریکا به شدت نگران است
به گزارش مشرق ، روزنامه نیویورک تایمز تاکید کرد که دولت آمریکا به شدت نسبت به بهره برداری روسیه و چین از وضعیت فرسایشی ذخایر تسلیحاتی ارتش آمریکا در جنگ با ایران نگران است.

بر اساس این گزارش، واشنگتن نگران است روسیه و چین از کاهش توان رزمی آمریکا برای انجام اقدامات ماجراجویانه در درگیری های احتمالی با آمریکا و متحدان آن بهره ببرند.

در این گزارش آمده است که عملیات های ایران باعث مصرف هزاران موشک رهگیر که ارزش آنها میلیون ها دلار برآورد می شود شده است. تولید این موشک ها ممکن است سال ها زمان ببرد.

نیویورک تایمز اضافه کرد که این وضعیت به معنای نابودی نسلی از ابزارهای بازدارندگی متعارف است که نه تنها ارتش آمریکا را با تجهیزات کمتری مواجه خواهد کرد بلکه ممکن است محاسبات تصمیم گیری در پکن و مسکو را نیز تغییر دهد.

بر اساس این گزارش، تأثیر این وضعیت بر نحوه تصمیم گیری چین و روسیه ممکن است سال ها ادامه داشته باشد و آنها برای انجام یک عملیات نظامی در زمانی که خود انتخاب می کنند برنامه ریزی کنند؛ آنها می دانند که آمریکا برای بازسازی و تجهیز مجدد ذخایر خود به سال ها زمان نیاز خواهد داشت.

در این گزارش آمده است که پنتاگون ناچار شده است برای پشتیبانی از عملیات علیه ایران کشتی ها، هواپیماها و یگان های پدافند هوایی را از اروپا و آسیا به خاورمیانه منتقل کند که این امر بر نگهداری تجهیزات و روحیه نظامیان تأثیر گذاشته و نگرانی هایی را در کره جنوبی و ژاپن درباره توانایی آمریکا برای حفاظت از آنها با پدافندهای غیرهسته ای ایجاد کرده است.



 همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

 عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور از «تلاش‌های جهادگرانه و بی‌وقفه» و «مدیریت» دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه تقدیر کرد.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

دنیای‌ اقتصاد: دو غول کشتیرانی دولتی چین، در پی تداوم بحران نظامی در خاورمیانه، ارسال نفتکش‌های خود از دو گلوگاه حیاتی منطقه را متوقف و به‌جای آن، محموله‌های نفتی را از نقاطی خارج از خلیج‌فارس بارگیری می‌کنند.

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: این سازمان با هدف توسعه معادن در نقاط مختلف کشور به ویژه استان‌های با ظرفیت معدنی بالا، هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها ندارد.