قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

محبوبیت ترامپ به پایین ترین سطح خود رسید

بر اساس نظرسنجی جدید اکونومیست/یوگاو، میزان محبوبیت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پایین‌ترین حد خود رسیده است به طوری که از هر ۳ آمریکایی، تنها ۱ نفر عملکرد او را تأیید می‌کند.
 محبوبیت ترامپ به پایین ترین سطح خود رسید

به گزارش مشرق از یو اس ای تودی، این نظرسنجی که روز سه شنبه منتشر شد، نشان می دهد که تنها ۳۳ درصد از آمریکایی‌ها عملکرد ترامپ را تأیید می‌کنند که نسبت به هفته قبل ۳ درصد کاهش یافته است. این پایین‌ترین میزان تأیید ترامپ از زمان بازگشت به قدرت در سال ۲۰۲۵ در نظرسنجی‌های یوگاو است.

در کنار از افت مداوم محبوبیت ترامپ در نظرسنجی‌ها، اکثریت آمریکایی‌ها( ۶۰ درصد) رئیس‌جمهور آمریکا را «صادق و قابل اعتماد» نمی‌دانند. طبق جدیدترین نظرسنجی، ۶۵ درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند که آمریکا در مسیر اشتباهی پیش می‌رود که ۲ درصد بیشتر از نظرسنجی انجام شده در اواخر ژوئیه است.

آخرین نظرسنجی همچنین نشان داد که سن ترامپ همچنان برای مردم آمریکا نگران کننده است، به طوری که ۵۳ درصد اعلام کردند که از نظر آنها ترامپ ۸۰ ساله برای حضور در کاخ سفید خیلی پیر است.

نظرسنجی اکونومیست/یوگاو از ۷ تا ۱۰ آگوست در میان ۱۵۸۹ بزرگسال آمریکایی انجام شد. حاشیه خطای این نظرسنجی مثبت یا منفی ۳.۲ درصد بود.

پیش از این دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه بر اساس نظرسنجی‌ها دارای کمترین محبوبیت در دومین دوره ریاست جمهوری خود در میان روسای جمهوری این کشور قرار دارد، با عصبانیت، نظرسنجی‌های انجام گرفته از سوی رسانه‌های خبری را جعلی خواند و ادعا کرد: نظرسنجی‌های واقعی درباره میزان حمایت از او در بهترین وضعیت قرار دارند.

مجموعه‌ای از نظرسنجی‌های جدید در روزهای اخیر نشان می‌دهد که ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیت در دوره دوم ریاست‌جمهوری اش قرار دارد و تنها حدود یک‌سوم آمریکایی‌ها از او حمایت می‌کنند؛ چرا که بن‌بست در جنگ علیه ایران و قیمت بالای بنزین، هزینه‌های سیاسی برای او به همراه داشته است.

تازه ترین نظرسنجی‌ها نشان می دهند که ترامپ نامحبوب ترین رئیس جمهوری در دوره دوم روسای جمهوری آمریکا در تاریخ همه نظرسنجی‌هایی است که سابقه آن به دهه ۱۹۴۰ میلادی باز می‌گردد.



۸ ساعت قبل / سایت خبرفوری

رئیس کل بانک مرکزی: صادرات نفت ایران صفر شده است/ در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، بیمه، تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است/ ویدئو

عبدالناصر همتی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در اینکه محدودیت صادرات نفت داریم شکی نیست. من با عراقی‌ها و قطری‌ها هم صحبت کردم درآمد آنها از فروش نفت صفر شده است.

وی افزود: برای ما هم این اتفاق افتاده است و یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم، اما دولت و بانک مرکزی پیش‌بینی‌های لازم را برای این موارد کرده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فرق ما با عراق و قطر این است که آنها به ذخایر بانک مرکزی خود دسترسی دارند ولی ذخایر ارزی ما را آمریکایی‌ها مسدود کردند و اجازه برداشت نمی‌دهند.

او ادامه داد: با وجود شرایط کنونی بعید می‌دانم بهتر از وضعیت فعلی امکان اداره کشور وجود داشت. من سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هم رئیس کل بانک مرکزی بودم، شرایط آن موقع هم تا حدودی مشابه الان بود ولی شرایط کنونی بسیار سخت‌تر از سال‌های آخر دهه ۹۰ است.

همتی با بیان اینکه معتقدم دولت کشور را خیلی خوب اداره کرده است، گفت: در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، درآمد‌های بیمه تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است؛ همه اینها در اقتصاد تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: در شرایط جنگ ۴۰ روزه پیش‌بینی‌هایی کرده بودیم که حتی تامین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو نسبت به ۵ ماهه اول سال گذشته خیلی بهتر است. در ۵ ماهه امسال ۳۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی شده و تامین ارز کالا‌های اساسی و کشاورزی تقریباً ۸ درصد کمتر از ۵ ماهه پارسال بوده است.

 


۲۰ ساعت قبل / سایت مشرق

سیل و طوفان ویرانگر در شرق آمریکا +فیلم

به گزارش مشرق، طوفان‌های شدید شامگاه پنجشنبه بخش‌هایی از مید-آتلانتیک و شمال شرق آمریکا را درنوردید و با بارش سنگین، سیلاب گسترده و دست‌کم دو گردباد همراه شد.

در شمال نیوجرسی و جنوب نیویورک طی حدود سه ساعت بین ۱.۵ تا ۲.۵ اینچ باران بارید و بخش‌هایی از نیویورک، پنسیلوانیا و دلاور دچار آب‌گرفتگی و خسارت شدند.

در کیپ چارلز ویرجینیا نیز یک مرد پس از اصابت صاعقه در ساحل جان باخت و یک زن همراه او زخمی شد.

در شهر دوور دلاور، یک گردباد احتمالی به ساختمان‌ها و ۲ هتل آسیب سنگینی وارد کرد و تمامی مهمانان یکی از هتل‌ها به پناهگاه موقت منتقل شدند.


۲۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / لحظه برخورد یک هواپیمای سبک ملخ‌دار با هلی‌کوپتر در پنسیلوانیا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

صحنه‌های ویدیویی از دوربین‌های مداربسته، لحظه برخورد یک هواپیمای سبک ملخ‌دار با هلی‌کوپتر در ایالت پنسیلوانیای آمریکا را نشان می‌‌دهد. در این حادثه، خلبان هواپیما کشته و دو پلیس زخمی شدند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی




 صعود بورس به صنایع بزرگ رسید | صدرنشینی دارویی‌ها در بورس
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صعود بورس به صنایع بزرگ رسید | صدرنشینی دارویی‌ها در بورس

اقتصادنیوز:گروه دارویی بازار سهام با بازدهی ۱۳.۱ درصدی در هفته چهارم مرداد، بالاتر از تمام گروه‌های فعال بازار ایستاد.

 طرح مقابله با نفوذ می‌تواند به ضد خود بدل شود
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ می‌تواند به ضد خود بدل شود

یک وکیل دادگستری با واکاوی ماده به ماده طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولتها یا نهادهای بیگانه در کشور» که روز یکشنبه کلیات آن در مجلس به تصویب رسید و در محافل رسانه‌ای بسیار پربحث شد، به برخی نکات مربوط به این طرح و ایرادات وارد بر آن اشاره کرد.

 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.

 قیمت سیمان عمده امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت سیمان عمده امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت سیمان عمده امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ مشخص شد.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.