قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ترامپ معافیت کشتی‌های خارجی حمل انرژی و کود در آمریکا را تمدید کرد

ترامپ امروز (دوشنبه به وقت محلی) معافیت ۹۰ روزه‌ای را تمدید کرد که به کشتی‌های خارجی اجازه می‌دهد کالاهایی از جمله نفت، کودهای کشاورزی و سایر فرآورده‌های سوخت فسیلی را میان بنادر آمریکا جابه‌جا کنند.
 ترامپ معافیت کشتی‌های خارجی حمل انرژی و کود در آمریکا را تمدید کرد

به گزارش مشرق ، رئیس جمهوری آمریکا نخستین‌بار در ۱۷ مارس، برخی محدودیت‌های قانون کشتیرانی داخلی آمریکا موسوم به «قانون جونز» را لغو کرد تا انتقال نفت و سوخت‌های پالایش‌شده میان بنادر این کشور آسان‌تر شود و پس از آغاز تجاوز علیه ایران، از افزایش بیشتر قیمت‌ها جلوگیری شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس افزود: تمدید جدید از ۱۷ اوت اجرایی خواهد شد و نشان می‌دهد که آمریکا ممکن است خود را برای ادامه افزایش قیمت انرژی آماده کند؛ چرا که تنگه هرمز، یکی از مسیرهای اصلی انتقال نفت و گاز طبیعی، به دلیل جنگ علیه ایران همچنان عملا بسته است.

برخلاف تمدیدهای قبلی، این بار وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) با اداره دریانوردی این کشور مشورت خواهد کرد تا مشخص شود کدام محموله‌ها و عملیات حمل‌ونقل از محدودیت‌های قانون ۱۹۲۰ موسوم به «قانون جونز» معاف خواهند بود.

معافیت جدید تنها شامل محموله‌هایی خواهد شد که در گروه منابع انرژی و کالاهای مرتبط با بخش کشاورزی از جمله کودهای کشاورزی و روغن سویا قرار می‌گیرند.

«تیلور راجرز» یکی از سخنگویان کاخ سفید، گفت که دولت این معافیت را تمدید کرده است تا «اطمینان حاصل شود که نیروهای نظامی و صنایع کلیدی کشور همچنان دسترسی بدون وقفه به منابع حیاتی داشته باشند.»

راجرز ادعا کرد که این معافیت موجب افزایش انتقال داخلی بنزین، گازوئیل و سوخت جت شده است.

ایران و آمریکا پس دو دور جنگ و چند دور مذاکره غیرمستقیم، به یک یادداشت تفاهم برای کاهش تنش‌ها و پیشبرد مسیر دیپلماسی دست یافتند اما این تفاهم هیچ‌گاه به مرحله اجرا نرسید. دلیل اصلی شکست این روند، کارشکنی‌های واشنگتن، خودداری از اجرای تعهدات و اتخاذ رویکردی متناقض میان مذاکره و فشار بوده است.

آمریکا با تداوم تحریم‌ها، تهدیدهای نظامی و اقدامات تحریک‌آمیز به دیپلماسی خیانت کرد و مانع از عملیاتی شدن توافقات شد و این موضوع اعتماد به پایبندی آمریکا به تعهداتش را بیش از پیش تضعیف کرده و روند مذاکرات را با بن‌بست مواجه ساخته است.




 مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه مصر از تماس‌های قاهره و تهران در مورد لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه خبر داد.

 آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!

آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!

دونالد ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط خود با کیم جونگ اون، از رابطه «بسیار خوب» با رهبر کره‌شمالی سخن گفت و مدعی شد پیونگ‌یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای قدرتمند در اختیار دارد.

 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...

 ۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

بهتر از همه برای آمریکا این است که ترامپ بتواند ایران را مجبور به دست کشیدن از محتوای تفاهم نامه اسلام آباد کند و موفق شود متن جدیدی را به عنوان مبنای مذاکرات پایان جنگ به ایران تحمیل کند

 وحشت ملانیا ترامپ از ترور توسط ایران؛ غیبت بیش از ۲۵ روزه ملانیا

وحشت ملانیا ترامپ از ترور توسط ایران؛ غیبت بیش از ۲۵ روزه ملانیا

این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است.

 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...