قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۴۲ ساعت قبل

قیمت طلا و سکه امروز ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار ۱۹ میلیون و ۱۴۴ هزار تومان و قیمت سکه طرح جدید ۱۸۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد.
 قیمت طلا و سکه امروز ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
به گزارش مشرق ، براساس نرخ‌های اعلامی در سایت اتحادیه طلا و جواهر، هم‌اکنون قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۱۹ میلیون و ۱۴۴ هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز ۱۸۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

در بازار سبزه‌میدان، قیمت نیم‌سکه بهار آزادی ۹۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه بهار آزادی ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه یک‌گرمی ۲۸ میلیون تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

هر مثقال طلا در بازار داخلی، ۸۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان ارزش‌گذاری شده است؛ ضمن اینکه قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۴۳۹۷ دلار است.

بررسی نرخ‌های اعلامی مرکز مبادله نشان می‌دهد دلار آمریکا امروز مسیر افزایشی خود را ادامه داده و بیشترین رشد را در میان ارزهای اصلی ثبت کرده است. قیمت فروش حواله دلار که دیروز ۱۵۵ هزار و ۴۲۸ تومان بود، امروز ۳۰۹ تومان افزایش یافت. نرخ خرید حواله دلار نیز در معاملات امروز به ۱۵۴ هزار و ۲۹ تومان رسیده است.

در بازار یورو اما روندی متفاوت دیده شد. قیمت فروش حواله یورو امروز با افت ۱۶ تومانی نسبت به دیروز به ۱۷۹ هزار و ۷۷۷ تومان رسید. این ارز روز گذشته ۱۷۹ هزار و ۷۹۳ تومان قیمت‌گذاری شده بود.

درهم امارات نیز امروز با افزایش ۸۴ تومانی به ۴۲ هزار و ۴۰۶ تومان رسید. نرخ فروش حواله یوان چین هم با رشد ۴۸ تومانی به ۲۳ هزار و ۱۰۲ تومان افزایش یافت.



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 قربانیان بی‌ثباتی

قربانیان بی‌ثباتی

همان‌طور که آگاه هستید تحولات اخیر و تجربه تنش‌های نظامی و اجتماعی متناوب صنعت تبلیغات کشور را دچار چالش‌های متعددی کرده‌ و از پس هر کدام، این صنعت توقف‌های طولانی‌مدتی را تجربه کرده ‌است.

 افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی، ودیعه و جعاله موافقت کرد.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.

 اخبار مسکن و شهری

اخبار مسکن و شهری

آخرین اخبار از قیمت مسکن و معاملات ملکی در تهران و سایر نقاط کشور همراه با آخرین پوشش آخرین تصمیم ها و سیاست های حوزه شهری را در اقتصادنیوز بیابید.

 بانک مرکزی ادعای کسری پشتوانه پلتفرم‌های آنلاین طلا را تکذیب کرد

بانک مرکزی ادعای کسری پشتوانه پلتفرم‌های آنلاین طلا را تکذیب کرد

ایبنا: بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطلبی درباره پشتوانه فیزیکی پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش طلا و نقره، هرگونه اظهارنظر از سوی مدیران ارشد و مقامات ذی‌ربط این بانک را درباره این موضوع تکذیب کرد.

 بسته دولت برای خودروهای فرسوده

بسته دولت برای خودروهای فرسوده

همزمان با طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین و تشدید توجه سیاستگذار به مصرف بالای سوخت، بسته‌ای برای تسریع نوسازی و خروج فرسوده‌ها در نظر گرفته شده است؛ با این حال، مشوق‌های پیش‌بینی‌شده برای مالکان خودروهای سواری فرسوده انگیزه اقتصادی کافی ایجاد نکرده و رشد قیمت خودرو، جایگزینی آنها را دشوار کرده است.