قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور/ تحلیل تقاطع عجیب چند سرویس اطلاعاتی خارجی و یک گعده سیاسی داخلی!

مطرح کردن شایعه استعفای پزشکیان دارای انگیزه‌هایی درونی و بیرونی است که بن‌مایه آن ایجاد یک تورم سیاسی در داخل و خروجی آن انسداد در خارج از آن است.
 پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور/ تحلیل تقاطع عجیب چند سرویس اطلاعاتی خارجی و یک گعده سیاسی داخلی!

سرویس سیاست مشرق- انتشار دوباره اخباری با زاویه خاص از استعفای رئیس‌جمهور و پذیرش احتمالی آن توسط رهبر معظم انقلاب در میانه جنگ بار دیگر توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

این خبر تقاطع‌های پیچیده‌ای داشته و از سکوهای داخلی در یک پیام‌رسان پرحاشیه ایرانی یعنی «ایتا» تا چند سایت خبری دست‌دوم وابسته به جریانی با ظاهر انقلابی و نیز یک رسانه ضدانقلابی همکار با موساد را روی یک خط هماهنگ کرده است، عجیب آن‌که یک رسانه انتخاباتی اما انحرافی نیز برای این رویداد یک تفسیر نیز نوشته و رئیس‌جمهور را به فردی خوانده بود که کاسب استعفا بوده و با اقدامات نمایشی درصدد گرفتن امتیاز از نظام است!

در این خبر وایرال شده شخصی که خود را نزدیک به دفتر رهبر انقلاب جا زده با ادبیاتی به‌ظاهر انقلابی اما مشکوک مدعی شده بود که رئیس‌جمهور تا به امروز بارها در کوران جنگ استعفا داده است، این خبر البته بار اول نیست که بدون منبعی رسمی توسط برخی عوامل سیاسی در محافل مختلف و حتی در میادین نقل‌شده بدون آن‌که راوی معتبری داشته باشد.

اما روایتگر در ادامه پخش این شایعه یک ادعای عجیب و بزرگ‌تر را نقل کرده و مدعی شده بود که رهبر انقلاب فرموده‌اند که اگر یک‌بار دیگر نامه استعفای پزشکیان به دستشان برسد حتماً با این تصمیم موافقت خواهند کرد، این خبر آن‌چنان وایرال‌سازی شده که یک کانال داخلی در توصیف آن نوشته بود که آقا به‌زودی دندان لق دولت را کشیده و شبکه اینترنشنال که علنی مزدوری دشمن را می‌کند به آن بال‌وپرهای عجیب‌وغریبی داده و براش سناریوسازی کرده بود.

البته این ادعای کذب و دروغین خیلی زود توسط دفتر رهبری تکذیب شد، در بخشی از پیام مرتبط با رد این ادعا آمده است:

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام‌های خود ازجمله در پیام اخیر بر حفظ اتحاد مقدس و حفظ حرمت مسئولان دلسوز و خدمتگزاران نظام اسلامی به‌ویژه دولت محترم تأکید داشته‌اند. مطالبی که برخلاف توصیه‌های مؤکد رهبری، موجب انشقاق و دودستگی در جامعه و زمینه‌ساز نسبت‌های نادرست به مسئولان محترم می‌شود، در جهت اهداف بدخواهان و دشمنان قسم‌خورده ملت ایران است. بر همین اساس مطلب منتشرشده در فضای مجازی که در آن فردی ادعایی را درباره واکنش رهبر انقلاب اسلامی به نامه رئیس‌جمهور محترم مطرح کرده از اساس کذب و خلاف واقع است.

پیام رهبر انقلاب در شبی پرهیاهو چون آبی روی آتش فتنه‌های سیاسی عمل کرده و باعث شد تا برخی افراد حداقل در ظاهر به اصلاح ادعاهای کذب خود پرداخته و فرصت برای کاسبی‌های سیاسی از میان برداشته شود.

رئیس‌جمهور نیز در پیامی تصویری که بخشی از آن منتشرشده به موضع‌گیری روشن و صحیحی درباره شایعات پرداخته و گفته است:

با نیروهای نظامی کاملاً هماهنگ هستیم؛ آدم‌هایی آنجا هستند، حالا اگر من تهدید (به استعفا) علی‌رغم میل رهبری کنم، آیا به سمت من نمی‌آیند!؟ این جفایی در حق آن آدم‌هاست. اگر من بخواهم استعفا دهم، خب، رسماً اعلام می‌کنم که استعفا داده‌ام؛ استعفا نخواهم داد؛ خواهم ایستاد. این‌ها می‌خواهند اختلافی درست کنند؛ رهبری یک‌چیز می‌فرماید و آن‌ها چیز دیگری می‌گویند اما چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟

به نظر می‌رسد این روزها مطرح کردن شایعه استعفای پزشکیان دارای انگیزه‌هایی درونی و بیرونی است که بن‌مایه آن ایجاد یک تورم سیاسی در داخل و خروجی آن انسداد در خارج از آن است.

در این طرح هدف آن است در میانه جنگ کشور به‌سوی یک بن‌بست غیرقابل‌بازگشت کشیده شده و به دلیل بی‌دولتی و باروی زمین ماندن بسیاری از اقدامات کلیدی خیلی سریع شاهد آشوب‌های سخت، خونین و طولانی باشیم که نمونه آن تنها در بن‌غازی لیبی دیده‌شده است.

عجیب آن‌که جریانی آلوده و سیاسی اما با ظاهر انقلابی احساس می‌کند که در این کوران می‌تواند اداره امور کشور را در دست گرفته و به آن سامان دهد که البته خیالی باطل است؛ این پروژه با رمز بنی‌صدری سازی از مدت‌ها پیش کلید خورده است.

برخی اخبار حکایت از آن دارد که واحد سایبری منافقین مستقر در کمپ تروریستی اشرف و نیز واحد ضداطلاعات آن مستقر در یکی از شهرک‌های صنعتی در اطراف پاریس با ساختن هزاران اکانت فارسی‌زبان با ظاهراً انقلابی به این پروژه پیوست شده و به آن ضریب ویژه می‌دهند؛ در این طرح سازمان اطلاعات خارجی فرانسه نقش هادی را داشته و زیرساخت لازم را فراهم کرده است.

هم‌زمان با این امیال سیاسی و برخی دست‌های آلوده، صهیونیست‌ها نیز برای کنار رفتن پزشکیان لحظه‌شماری کرده تا یک فشار سیاسی با آنتالپی بالا را به کشور تحمیل کنند. از نگاه رژیم اسرائیل ایران بدون دولت و غلطیده در خشونت سیاسی، کشوری است که روی گسل هرج‌ومرج سوار بوده که بیرون پریدن از آن محال و تجزیه را در پی خواهد داشت.

پیش‌بینی می‌شود که تقاطع این گروه‌ها باهم در روزهای آینده جدی‌تر شده و بیشتر نمایان شود. به‌روشنی مشخص است که تلاش برای بحران سازی در داخل کلان پروژه سرویس اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود؛ مدتی قبل جان بولتون نیز گفته بود که تنها راه کنترل ایران آشوب‌سازی در داخل آن است.

از نگاه سرویس اطلاعاتی دشمن، انباشت نارضایتی‌های ناشی از ناکارآمد نشان دادن دولت در زمینه های اقتصادی و نابرابری، در کنار ناسازگاری‌های فزاینده فرهنگی، منجر به اعتراضات آغشته به اغتشاشات متنوعی در ایران می‌شود که نمونه اقتصادی آن در آبان ۹۸ و مدل فرهنگی آن در ۱۴۰۱ تجربه‌شده است. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که در طراحی جدید تدارکات اعتراضاتی به‌مراتب خشن‌تر از دی‌ماه ۱۴۰۴ و با فراگیری بیشتر طراحی‌شده باشد.

البته خط استعفای پزشکیان علاوه بر عامل بیرونی، دارای سرخط‌هایی در حلقه پیرامون دولت نیز بوده است که در این مورد آقای پزشکیان و همراهان او باید به‌سرعت با این محافل خودسر و همکار با دشمن نیز برخورد قاطع کنند. پیام رئیس‌جمهور در تکذیب استعفا باعث شد تا آتش عوامل فتنه دامن نگیرد؛ در این میان پیام راهبردی و فعالانه دفتر رهبر معظم انقلاب چون آبی بر آتش عمل کرد، ارکان تصمیم‌ساز برای عبور مقتدرانه از میانه حوادث مانوری دادند که همه بدخواهان را آچمز کرده است.



۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بن‌گویر: زندانیان زن فلسطینی باید رنج بکشند و اعدام شوند!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از زندان «دیمون» با تمسخر شرایط دشوار بازداشت زنان فلسطینی، بر تشدید فشارها و اجرای مجازات اعدام علیه زندانیان تأکید کرد.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بن‌گویر در جریان گزارشی از داخل این زندان، از یکی از زندانیان درباره شرایط بازداشتش پرسید. این زندانی در پاسخ گفت که رفتار و شرایط موجود بسیار دشوار است؛ اما وزیر صهیونیست در واکنش مدعی شد چنین شرایطی طبیعی است و مدعی شد: «تروریسم باید رنج بکشد و نباید خوشحال باشد.»

بن‌گویر با وجود شکایت زندانیان از وضعیت نامناسب بازداشت، مدعی شد از گزارش‌هایی که درباره شرایط آنان دریافت کرده، رضایت دارد.

بن‌گویر درباره زمان اجرای قانون اعدام زندانیان نیز گفت این قانون پیش‌تر تصویب شده، اما تاکنون موردی که از نگاه او اجرای این مجازات را توجیه کند، ثبت نشده است.

کنست رژیم صهیونیستی این قانون را در ماه مارس گذشته تصویب کرد؛ اقدامی که با انتقادهای گسترده درباره پیامدهای آن برای زندانیان فلسطینی مواجه شده است.

زندان دیمون در نزدیکی حیفا در شمال فلسطین اشغالی قرار دارد و یکی از مراکز نگهداری زنان فلسطینی با اتهامات موسوم به امنیتی است. انتشار این گزارش در حالی انجام شده که انتقادها درباره شرایط بازداشت و نحوه برخورد با زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی ادامه دارد.


۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

به گزارش برنا و به نقل از رسانه‌های لبنان، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از ساعاتی قبل با پرواز در ارتفاع بسیار پایین، چندین نقطه را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات مناطق «دوحة کفررمان» و «علی الطاهر» دست‌کم سه بار مورد اصابت حملات هوایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، همزمان با حملات هوایی، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز به طور مستمر، مناطق «میفدون»، «علی الطاهر»، «الدبشة» و اطراف «دوحة کفررمان» را زیر آتش سنگین قرار داد.

همچنین یک حمله‌ی هوایی جداگانه، منطقه «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در پی این حملات شدید، ۲ انفجار مهیب در منطقه جنوب لبنان به گوش رسیده و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنان بر فراز این مناطق در حال پرواز هستند.

منابع لبنانی همچنین از تداوم آتش توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی میان «الدبشة» و «علی الطاهر» خبر دادند و افزودند که یک فروند جنگنده رژیم صهیونیستی در مسیری بسیار پایین، بر فراز منطقه «علی الطاهر» و حومه‌ی آن به پرواز درآمده است.

تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا خسارات مالی احتمالی این حملات منتشر نشده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیرو‌های سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته‌اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

توصیه مقامات امنیتی اسرائیل به کاهش تنش با ترکیه

به گزارش برنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که مقامات امنیتی این رژیم بر لزوم کاهش تنش با ترکیه و پرهیز از گشودن جبهه‌ای دیگر تأکید کرده‌اند. این توصیه در پی حمله رژیم اشغالگر به یک فرودگاه نظامی در سوریه مطرح شده است.

این شبکه افزود که رژیم صهیونیستی به ایالات متحده اطلاع داده است که ترکیه در تلاش برای استقرار سامانه‌های پدافند هوایی و نیرو‌های زمینی در پایگاه فرودگاه «ابوالظهور» سوریه است.

در مقابل، وزارت دفاع ترکیه با قاطعیت وجود هرگونه نیرو یا هیئت نظامی وابسته به خود در پایگاه هوایی سوریه را که اخیراً هدف حملات اسرائیل قرار گرفته، تکذیب کرد. این وزارتخانه تأکید کرد که این حملات اسرائیل، نقض آشکار حاکمیت سوریه و اقدامی با هدف بی‌ثبات کردن منطقه است.

زکی آکتورک، سخنگوی وزارت دفاع ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش‌ها مبنی بر حضور نظامی ترکیه در محل مورد هدف را نادرست خواند.

آکتورک گفت: «پیش از حملات اسرائیل یا در حین آن، هیچ هیئت نظامی ترکیه‌ای در پایگاه هوایی سوریه حضور نداشته است». وی تأکید کرد: «هیچ سرباز ترکیه‌ای در این پایگاه نظامی وجود ندارد.»

اخیرا نیروی هوایی رژیم اشغالگر با انجام حملاتی، پایگاه هوایی ابوالظهور در حومه جنوبی ادلب در سوریه را هدف قرار داد. این پایگاه از موقعیت استراتژیک برخوردار است و هدف قرار دادن آن در چارچوب سلسله نقض‌های حاکمیت سوریه توسط اسرائیل انجام می‌گیرد؛ اقدامی که به گفته ناظران، هدف آن گسترش دامنه تنش در منطقه و ضربه زدن به هرگونه تلاش برای بازگرداندن ثبات یا تقویت حضور مورد حمایت آنکارا در عمق خاک سوریه است.

انتهای پیام/




 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.