ارتش رژیم صهیونیستی از عقبنشینی نیروهای تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش این رژیم از جنوب لبنان پس از کشته شدن ۹ افسر و سرباز آن از ماه مارس (اسفند ۱۴۰۴) تاکنون، خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آناتولی، ارتش رژیم صهیونیستی امروز در بیانیهای اعلام کرد که نیروهای تیپ ۴۰۱ تحت فرماندهی لشکر ۹۱ پس از هشت ماه عملیات نظامی در جنوب لبنان، مأموریت خود در این منطقه را به پایان رساند.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این نیروها مأموریتهای خود اعم از عملیات دفاعی و هجومی را با هدف نابودی تهدیدات علیه اسرائیل، در جنوب لبنان آغاز کرده بودند.
در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی ادعا شده است که نیروهای این تیپ طی عملیاتهای خود بیش از ۱۲۰۰ زیرساخت حزبالله از جمله تونلهای زیرزمینی به طول صدها متر را با همکاری نیروهای «یهالوم» (واحد مهندسی ویژه رزمی) تخریب کرده و علاوه بر آن بیش از ۶۰۰ سلاح را کشف و بیش از ۶۰ نیروی حزبالله را به شهادت رسانده است.
ادعای ارتش رژیم صهیونیستی در حالی است …





