قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۲ ساعت قبل

تقویت نقش بخش خصوصی و اختیارات مناطق آزاد در مسیر توسعه کیش

دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری طرح‌های خاص، تقویت بخش خصوصی، افزایش اختیارات مناطق آزاد و تمرکز بر مسائل اولویت‌دار را از الزامات شتاب‌بخشی به توسعه دانست و کیش را برخوردار از ظرفیت تبدیل شدن به الگویی موفق برای مناطق آزاد کشور عنوان کرد.
 تقویت نقش بخش خصوصی و اختیارات مناطق آزاد در مسیر توسعه کیش

اقتصاد۲۴- دکتر محمد نوری در نشست هم‌اندیشی با حضور محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از معاونان سازمان، مدیران عامل شرکت‌های تابعه و نمایندگان جوامع و اصناف جزیره که در سالن رازی مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد، از همبستگی و هماهنگی میان مدیریت منطقه و بخش خصوصی جزیره قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش فعالان اقتصادی در جریان جنگ ۱۲ روزه و مقاطع پیش و پس از آن گفت: همراهی بخش خصوصی با دولت در شرایط دشوار، نقش مؤثری در استمرار خدمات، حفظ جریان فعالیت‌های اقتصادی و آرامش کشور داشته و این همراهی شایسته قدردانی است.

دکتر نوری افزود: هیچ کشوری بدون برخورداری از بخش خصوصی توانمند به رشد پایدار دست پیدا نمی‌کند و برای دستیابی به اقتصادی قدرتمند باید زمینه رشد، سرمایه‌گذاری و اثرگذاری بیشتر فعالان اقتصادی در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به ارتباط مستمر دولت با فعالان اقتصادی و جلسات رئیس‌جمهور با نمایندگان بخش خصوصی اظهار داشت: شنیدن مستقیم دیدگاه‌ها و مسائل فعالان اقتصادی می‌تواند به ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کمک کند و زمینه مشارکت مؤثرتر این بخش در توسعه کشور را فراهم سازد.

بخش خصوصی؛ محور افزایش بهره‌وری اقتصادی

دستیار رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت واگذاری بیشتر فعالیت‌های اقتصادی به بخش خصوصی گفت: فعالیت‌هایی که بخش خصوصی توانایی انجام آنها را دارد، باید تا حد امکان در اختیار این بخش قرار گیرد و مجموعه‌های دولتی و عمومی نیز نقش خود را در سیاست‌گذاری، نظارت و تسهیل‌گری تقویت کنند.

وی بهره‌گیری از دانش، سرمایه و توان مدیریتی بخش خصوصی را یکی از مسیر‌های اصلی افزایش بهره‌وری دانست و افزود: تجربه نشان داده است حضور واقعی و مؤثر بخش خصوصی می‌تواند زمینه توسعه سریع‌تر و کارآمدتر فعالیت‌های اقتصادی را فراهم کند.

دکتر نوری استفاده از روش‌های مختلف واگذاری مالکیت یا مدیریت به بخش خصوصی را نیز از ظرفیت‌هایی دانست که می‌تواند در افزایش بهره‌وری بنگاه‌های اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد.

افزایش اختیارات؛ لازمه تحقق اهداف مناطق آزاد

دکتر محمد نوری با اشاره به فلسفه شکل‌گیری مناطق آزاد گفت: این مناطق با هدف تسهیل فعالیت …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: بر اساس مصوبه شصت و سومین جلسه کمیسیون نام‌گذاری معابر و اماکن شورای اسلامی شهر تهران، نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت

 خواهر از قصاص برادرش گذشت

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.