قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱ ساعت قبل

سرنوشت ناو آبراهام لینکلن چه شد؟

گروه رزمی ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد تا جایگزین ناو آبراهام لینکلن شود.
 سرنوشت ناو آبراهام لینکلن چه شد؟

اقتصاد۲۴-سنتکام روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای گفت: «گروه رزمی ناو هواپیمابر جورج واشنگتن پس از ورود به منطقه تحت مسئولیت سنتکام، در چارچوب یک استقرار برنامه‌ریزی‌شده در خاورمیانه در حال فعالیت است.»

سنتکام همچنین تصویری از این ناو هواپیمابر منتشر کرد که در حال عبور از دریای عرب بود.

این جابه‌جایی پس از انتشار گزارش‌هایی درباره مشکلات جدی سلامت روان و مشکلات ساختاری در ناو لینکلن صورت می‌گیرد.

«ریچارد بلومنتال» سناتور دموکرات ایالت کنتیکت در نامه‌ای به «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا و «هانگ کائو» سرپرست وزارت نیروی دریایی، خواستار پاسخ درباره پایدار بودن الگوی کنونی استقرار نیروهای دریایی آمریکا شد.

بلومنتال به گزارش‌هایی درباره کمبود تجهیزات و تدارکات، احتمال آلودگی آب، خرابی سیستم لوله‌کشی، وخامت وضعیت سلامت روانی خدمه، نگرانی‌های ایمنی و اختلالات گسترده در ارسال نامه و بسته‌های پستی اشاره کرد که باعث شده بود برخی بسته‌های ارسالی خانواده‌ها در مسیر باقی بمانند.

با این حال، مقام‌های آمریکایی شدت این گزارش‌ها را رد کرده و روایت‌های مربوط به شرایط نامناسب زندگی در ناو هواپیمابر را نپذیرفته‌اند.

یواس‌اس جورج واشنگتن تنها ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا است که به‌طور دائمی در خارج از خاک این کشور مستقر است. این ناو که در ژاپن مستقر است، برای کمک و جایگزینی لینکلن به منطقه اعزام شده است.

  منبع: ایسنا





 مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روزهای اخیر به بن‌بست رسیده است.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد

شرکت افست در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی اعلام کرد که قرارداد و نرخ فروش کتب درسی سال مالی جدید هنوز از سوی وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ نشده و از تداوم درآمد سود سپرده‌های بانکی تا زمان تأمین مواد اولیه و بررسی بازارهای جدید برای ایجاد منابع درآمدی جایگزین خبر داد.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۲۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.