قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۶/۰۴

چرا متخصصان برای کاهش وزن ماست یونانی را توصیه می‌کنند؟

پژوهشگران اعلام کردند که در میان افرادی که بیشترین میزان ماست را مصرف می‌کردند، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب یا سکته مغزی حدود ۲۰ درصد کمتر بود.
 چرا متخصصان برای کاهش وزن ماست یونانی را توصیه می‌کنند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصاد۲۴- ماست، چه یونانی باشد و چه معمولی منبع پروتئین و کلسیم است و پیش‌تر نیز با کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی مرتبط دانسته شده است.

لون بن‌آشه، متخصص تغذیه اخیرا ماست یونانی را به‌عنوان گزینه‌ای مناسب برای کمک به کاهش وزن معرفی کرده است. ویکتوریا تیلور، متخصص تغذیه بریتانیایی و کارشناس بنیاد قلب بریتانیا نیز بر فواید آن تأکید می‌کند البته به شرطی که ماست مناسب را انتخاب کنید.

ویکتوریا تیلور که سال‌ها با «سرویس سلامت ملی بریتانیا» همکاری داشته، می‌گوید: این موضوع حتی درباره محصولاتی که چربی موجود در آنها از نوع چربی اشباع‌شده است، نیز صدق می‌کند.

اما پشت عنوان «ماست یونانی» یا «به سبک یونانی»، محصولات مختلفی با ارزش غذایی متفاوت وجود دارند؛ محصولاتی که می‌توانند به حفظ تناسب اندام کمک کنند یا برعکس، کاهش وزن را دشوارتر کنند. چرا ماست یونانی می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟

ماست یونانی از طریق گرفتن آب اضافی یا صاف کردن و آبگیری ماست تهیه می‌شود؛ به همین دلیل بافتی غلیظ‌تر دارد و نسبت به ماست معمولی پروتئین بیشتری در خود جای می‌دهد. …




 اخبار جدید

 نظرسنجی جنجالی ان‌بی‌سی: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ و سیاست‌هایش
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

نظرسنجی جنجالی ان‌بی‌سی: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ و سیاست‌هایش

تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ان‌بی‌سی نشان می‌دهد ۵۵ درصد رای‌دهندگان آمریکایی معتقدند سیاست‌های دونالد ترامپ به اقتصاد این کشور آسیب زده است.

 نخستین مدال ایران در ناگویا؛ چین در صدر جدول مدالی
۵۴ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

نخستین مدال ایران در ناگویا؛ چین در صدر جدول مدالی

جدول مدالی روز نخست بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد؛ ایران با مدال برنز بسکتبال نخستین نشان خود را کسب کرد و چین با 11 طلا در صدر قرار گرفت.

 اتلتیکو ۲-۱ رئال: سیمئونه دربی را از مورینیو برد
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

اتلتیکو ۲-۱ رئال: سیمئونه دربی را از مورینیو برد

اتلتیکو مادرید با استفاده از اخراج دین هویسن، دربی پایتخت اسپانیا را با نتیجه ۲ بر یک از رئال مادرید برد و بالاتر از رقیب همشهری به رتبه دوم لالیگا رسید.

 سنتکام: مسیر ۱۰۹ کشتی را تغییر دادیم
۳۹ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

سنتکام: مسیر ۱۰۹ کشتی را تغییر دادیم

سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا برای جبران برخی از شکست‌های نظامیان کشورش در تجاوز علیه ایران ادعا کرد که از زمان ازسرگیری محاصره علیه تهران، مسیر ۱۰۹ کشتی را تغییر داده‌ است!

 توهین تصویری و عجیب ترامپ به ۳ رسانه خبری | ببینید
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توهین تصویری و عجیب ترامپ به ۳ رسانه خبری | ببینید

رئیس‌جمهور آمریکا با اقدامی جنجالی، سطح تنش با رسانه‌های منتقد را به اوج رساند.

 خشم مورینیو با مدارک پرینت شده پس از شکست رئال/ تمام اتفاقات دربی در همین تصویر خلاصه می‌شود +ویدیو
۲۹ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

خشم مورینیو با مدارک پرینت شده پس از شکست رئال/ تمام اتفاقات دربی در همین تصویر خلاصه می‌شود +ویدیو

ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری پس از بازی با اتلتیکو مادرید، تصاویری از صحنه مربوط به خطای کانگ‌این و رومرو را پرینت کرده و به خبرنگاران نشان داده تا به این شکل، اعتراض خود را به اخراج نشدن آن‌ها نشان دهد.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026