قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

کارنامه مردود محسن پاک‌ نژاد؛ از افت شدید درآمد ارزی تا بازی با عزل و نصب‌ها

عملکرد ناامیدکننده وزیر نفت صدای نمایندگان مجلس را درآورده است. یکی از حیاتی‌ترین وظایف وزارت نفت در شرایط جنگ اقتصادی، ارزآوری، بازگرداندن منابع ارزی حاصل از صادرات نفت و فرآورده‌ها و تغذیه سامانه نیما و بازار رسمی ارز است. اما عملکرد پاک‌نژاد در این حوزه چیزی نزدیک به فاجعه بوده است.
 کارنامه مردود محسن پاک‌ نژاد؛ از افت شدید درآمد ارزی تا بازی با عزل و نصب‌ها

اقتصاد۲۴- زمانی که محسن پاک‌نژاد برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی رفت، وعده‌های بسیاری درباره جهش تولید نفت، توسعه صادرات، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و حل نراقی‌های انرژی داد. اما با گذشت دو سال از جلوس وی بر صندلی وزارت، نه تنها هیچ‌یک از آن وعده‌ها محقق نشده، بلکه عملکرد ضعیف و حاشیه‌سازی‌هایش بیشتر نمایان می‌شود. تاحدی که برخی از نمایندگان مجلس، عزم استیضاح او را کرده‌اند. صراحت نمایندگان مجلس: اولویت اول اصلاح کابینه، وزارت نفت است

عملکرد ناامیدکننده وزیر نفت صدای نمایندگان مجلس را درآورده است. زینب قیصری، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مجلس، در ارزیابی عملکرد کابینه، به صراحت عنوان کرد: «در شرایط کنونی، اولویت نخست اصلاح کابینه، وزارت نفت است. آقای پاک‌نژاد نه به برنامه‌هایی که در زمان اخذ رأی اعتماد به مجلس ارائه کرد عمل کرده و نه تکالیف قانونی وزارت نفت در برنامه هفتم پیشرفت را به‌درستی به سرانجام رسانده است.»

این اظهارات صریح از سوی رئیس فراکسیون تخصصی نفت مجلس، به‌خوبی عمق ناکارآمدی و انحراف وزارت نفت از ریل قانونی را نشان می‌دهد. مجلس شورای اسلامی که با حسن‌نیت به برنامه‌های ارائه‌شده رأی داده بود، امروز شاهد آن است که وزیر نفت حتی توانایی اجرای ساده‌ترین الزامات قانون برنامه هفتم را هم ندارد. ضربه مهلک به بازار ارز و معیشت مردم

یکی از حیاتی‌ترین وظایف وزارت نفت در شرایط جنگ اقتصادی، ارزآوری، بازگرداندن منابع ارزی حاصل از صادرات نفت و فرآورده‌ها و تغذیه سامانه نیما و بازار رسمی ارز است. اما عملکرد پاک‌نژاد در این حوزه چیزی نزدیک به فاجعه بوده است. تعلل، عدم توانایی در مدیریت شبکه‌های فروش و بی‌تدبیری در بازگرداندن درآمد‌های ارزی باعث شد که کشور در ماه‌های اخیر با نوسانات شدید ارزی و التهابات بازار مواجه شود.

رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت نفت مجلس با اشاره به همین مسئله تاکید می‌کند که کوتاهی و ناکارآمدی وزارت نفت در ارزآوری، تأثیر مستقیمی در بروز نوسانات ارزی دی‌ماه و فشار بر سفره و معیشت مردم داشته است. از این رو انفعال وزارت نفت در تسخیر بازار‌های جدید و وصول مطالبات، ضربه‌ای مهلک به پایداری اقتصادی کشور

وارد کرده است. فرار از مسئولیت‌های اصلی و غرق …



 کارگران از مالیات مزایای رفاهی معاف شدند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

کارگران از مالیات مزایای رفاهی معاف شدند

اقتصادایرانی:

با رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، امور رفاهی و انگیزشی شامل (حق مسکن، بن ارزاق کارگری، حق اولاد، حق تأهل، هزینه ایاب و ذهاب، پاداش افزایش تولید و ...) از پرداخت مالیات معاف شدند.

در نتیجه این رای، فقط مزد پایه کارگران مشمول مالیات بر درآمد است و برای احتساب مالیات، بایستی مزایای رفاهی از حقوق ماهانه کسر و سپس سطوح مالیاتی محاسبه شود.

گفتنی‌ست نرم‌افزارهای سازمان امور مالیاتی بایستی براساس این رای اصلاح و بازبینی شود. 



 خبر مهم برای مشمولان کالابرگ
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی:

سیدجلیل میرمحمدی در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی وبیناری اظهار کرد: در برابر ملت فهیم، مظلوم و مقتدر ایران سر تعظیم فرود می‌آورم؛ مردمی که در تمام این روز‌ها با غیرت و هوشیاری مثال‌زدنی در میدان حاضر شدند و طرح‌های پیچیده و ترکیبی دشمنان قسم‌خورده یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی را نقش بر آب کردند.

وی افزود: این حضور حداکثری و هوشمندانه مردم دقیقا همان برگ برنده‌ای است که متاسفانه در برهه حساس تاریخی، دکتر مصدق از آن غفلت کرد. او در حالی که اتکای خود را بر جریان‌های سیاسی قرار داده بود، از ظرفیت عظیم قاطبه مردم برای پشتیبانی از نهضت ملی غافل شد و همین مسئله زمینه را برای دشمنان آمریکایی و انگلیسی فراهم کرد تا با کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، بساط یک جنبش مردمی را برچینند و ایران را سال‌ها در دیکتاتوری و خفقان فرو ببرند. باید دست مردم را بوسید

میرمحمدی با بیان اینکه باید دست مردم را بوسید، تصریح کرد: مردم در میدان جهاد در برابر دشمن ایستادند و در کنار نیرو‌های مسلح و تحت رهبری رهبر معظم انقلاب، توطئه‌های دشمن را خنثی کردند. دشمن می‌خواست مردم را در برابر نظام قرار دهد، اما به لطف خدا مردم در کنار و پشت سر نظام ایستادند.

نماینده تفت و میبد در ادامه با اشاره به موضوع حجاب و پوشش، گفت: متأسفانه باید اذعان کنم که بی‌تفاوتی دولت و سایر دستگاه‌های متولی در قبال مسئله حجاب و پوشش، کشور را با رشد افسارگسیخته و بی‌سابقه ناهنجاری‌های اجتماعی و تبعات ناشی از آن مواجه کرده است.

وی ادامه داد: دولت نه‌تنها اعتقادی به تنظیم‌گری و ایفای نقش حاکمیتی در این عرصه حیاتی ندارد، بلکه عملا هیچ برنامه ایجابی و عملیاتی برای مواجهه با این پدیده فراهم نکرده است. این وضعیت بهانه را به دست هنجارشکنان داده تا سوءاستفاده کنند و امروز شاهد گسترش عریانی و بی‌حجابی در سطح کشور و فضای عمومی باشیم؛ موضوعی که خانواده‌ها را به‌شدت مضطرب کرده و احساس ناامنی اجتماعی ایجاد می‌کند.

میرمحمدی تأکید کرد: ضرورت دارد همان‌گونه که برخی موافقان همین دولت نیز امروز تذکر می‌دهند، در این زمینه دولت اقدامات جدی‌تری انجام دهد و با افرادی که به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده قوانین را نقض می‌کنند، برخورد قانونی داشته باشد و اجازه ندهد حریم …



 قیمت افغانی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در آستانه یک تغییر بزرگ | چرا تحلیلگران از فردا منتظر یک شوک هستند؟ حقیقت پشت پرده نوسانات شدید افغانی چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

قیمت افغانی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در آستانه یک تغییر بزرگ | چرا تحلیلگران از فردا منتظر یک شوک هستند؟ حقیقت پشت پرده نوسانات شدید افغانی چیست؟

بازار ارز امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، صحنه یک آرامش فریبنده است. قیمت افغانی در بازار آزاد روی عدد ۲,۹۱۵ تومان ایستاده؛ رقمی که در نگاه اول خبر از ثبات میدهد اما در لایههای زیرین، زنگهای خطری به صدا درآمده که کمتر کسی به آن توجه کرده است. دادههای معاملاتی امروز نشان میدهد افغانی در محدودهای به شدت حساس در حال نوسان است؛ محدودهای که تحلیلگران فنی آن را «نقطه عطف» مینامند و معتقدند هر لحظه ممکن است یک شوک بزرگ بازار را زیر و رو کند.

نکته نگرانکننده اینجاست که افغانی در حال تکرار الگویی است که آخرین بار در تابستان ۱۴۰۰ و پیش از سقوط تاریخی ارزش پول ملی افغانستان دیده شد. الگویی که در آن، قیمت پس از یک دوره صعود آرام، به یک سطح مقاومت کلیدی میرسد و سپس با یک حرکت ناگهانی، مسیر خود را به کلی تغییر میدهد. حالا پس از ماهها افزایش قیمت که افغانی را از کف ۱,۴۰۵ تومانی به سقف ۲,۹۷۵ تومانی رساند، بازار در شرایطی قرار گرفته که بسیاری آن را «آستانه یک تغییر بزرگ» مینامند. قیمت افغانی امروز؛ آرامش قبل از طوفان؟

قیمت افغانی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، در بازار آزاد ۲,۹۱۵ تومان ثبت شده است که نسبت به دیروز بدون تغییر مانده. اما این ثبات قیمت، چندان هم که به نظر میرسد آرامشبخش نیست. بررسی جزئیات معاملات امروز نشان میدهد که دامنه نوسان ۲۴ ساعت گذشته بین ۲,۸۵۰ تا ۲,۹۱۵ تومان بوده است. این یعنی قیمت در طول روز یک کانال ۶۵ تومانی را پیموده و در نهایت به سقف این کانال چسبیده است.

اتفاق عجیبتر اینکه در حالی که قیمت افغانی نسبت به روز گذشته تغییری نکرده، اما نسبت به یک هفته پیش ۱.۹۲ درصد افزایش یافته و نسبت به شش ماه قبل جهشی ۱۲.۱۲ درصدی را تجربه کرده است. این رشد چشمگیر در کنار ثبات امروز، سوالات زیادی را در ذهن تحلیلگران ایجاد کرده است: آیا این آرامش، نشانه پایان روند صعودی است یا فقط یک توقف موقت قبل از جهش بعدی؟ جدول قیمت افغانی پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ عنوان مقدار نرخ فعلی ۲۷,۴۹۰ ریال (۲,۷۴۹ تومان) بالاترین قیمت روز ۲۷,۸۶۰ ریال (۲,۷۸۶ تومان) پایینترین قیمت روز ۲۷,۳۳۰ ریال (۲,۷۳۳ تومان) بیشترین مقدار نوسان روز ۲۹۰ ریال درصد بیشترین نوسان روز ۰.۲۵٪ افزایش نرخ بازگشایی بازار ۲۷,۳۳۰ ریال (۲,۷۳۳ تومان) نرخ …



 لزوم فعال شدن تجارت پیله‌ وری در آذربایجان‌ شرقی
۵ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

لزوم فعال شدن تجارت پیله‌ وری در آذربایجان‌ شرقی

به گزارش شهر بورس، وی پیشنهادها و مطالبات بخش خصوصی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، را تشریح کرد و افزود: تجارت پیله‌وری در گذشته در آذربایجان‌شرقی فعال بود، اما با فعال شدن منطقه‌ی آزاد ارس و سوق یافتن تعاونی‌های مرزنشینان به استفاده از سهمیه‌های مربوط به واردات کالا از منطقه آزاد، به جای تجارت مستقیم با کشورهای مقابل از جمله نخجوان و ارمنستان، این تجارت به مرور کمرنگ شد.وی ادامه داد: با اصلاح آیین‌نامه‌ی ساماندهی مبادلات در بازارچه‌های غیررسمی موقت مرزی، چند استان مشمول تجارت پیله‌وری شدند، اما آذربایجان‌شرقی از تجارت پیله‌وری حذف شد.بنابیان ادامه داد: با توجه به مزایای تجارت پیله‌وری برای مرزنشینان و ظرفیت بازارچه‌های مرزی، پیشنهاد می‌شود آذربایجان‌شرقی با اصلاح آیین‌نامه‌ی مربوطه در هیئت وزیران، در زمره‌ی استان‌های مشمول تجارت پیله‌وری قرار گیرد.وی همچنین خواستار فعال شدن بازارچه‌های مرزی دو گذرگاه جلفا و نوردوز به عنوان پیش‌نیاز تجارت پیله‌وری شد و گفت: لازم است در این زمینه با کشورهای مقابل نیز رایزنی‌های لازم انجام شود.درخواست مجوز واردات ۳ هزار دستگاه کشندهنائب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز در ادامه با اشاره به نیاز بخش حمل‌ونقل، خواستار صدور مجوز واردات سه هزار دستگاه کشنده شد و گفت: با توجه به شرایط جنگی و محاصره‌ی دریایی، هر چه زودتر ناوگان حمل و نقل کالا باید نوسازی شده تا بتوانیم مشکل محاصره‌ی دریایی را حل و رفع کنیم.وی افزود: در راستای تأمین پایدار مواد اولیه و ماشین‌آلات مورد نیاز بخش تولید نیز لازم است اختیار واردات این اقلام با ثبت آماری و بدون انتقال ارز به مدت دو سال به استانداران تفویض شود و پیشنهاد می‌شود مصوبه‌ی تفویض اختیار به استانداران برای واردات کالاهای اساسی بدون انتقال ارز و بدون ثبت سفارش، به مدت دو سال تمدید شود.پیشنهاد ایجاد سازوکار قانونی برای تهاتروی با اشاره به ضرورت تأمین مواد اولیه، تجهیزات و ماشین‌آلات بخش تولید و کالاهای اساسی، اظهار کرد: لازم است سازوکار قانونی برای تهاتر و واردات بدون ثبت سفارش از محل کوتاژهای صادراتی ایجاد شود.نائب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز افزود: واردات کالاهای اساسی، ماشین‌آلات و مواد اولیه‌ی واحدهای تولیدی باید مطابق مصوبه‌ی زمان اضطرار شورای عالی امنیت ملی اجرایی شود و بخشنامه یا دستورالعمل مربوطه توسط وزارت صمت و …



 رکوردشکنی خودروی جنجالی؛ اولین دستگاه از فراری لوچه با قیمت ۴۰ میلیون دلار فروخته شد
۶ دقیقه قبل / آخرین خودرو

رکوردشکنی خودروی جنجالی؛ اولین دستگاه از فراری لوچه با قیمت ۴۰ میلیون دلار فروخته شد

فراری لوچه که با یک کمپین تبلیغاتی گسترده پا به میدان گذاشت، در همان بدو ورود به خاطر طراحی جنجالی و نامتعارف خود با خیل عظیمی از انتقادها روبرو شد. اما این خودروی پر حرف و حدیث با ثبت یک رکورد تاریخی در حراجی، ثابت کرده جذابیت های لازم را دارد، حداقل برای طیف خاصی از مشتریان.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 📸 بانک‌ها ۵۴۰ هزار میلیارد تومان پول اضافی قرض‌الحسنه دارند اما وام ازدواج و فرزندآوری نمی‌دهد؛ بانک مرکزی هم فقط نگاه می‌کند!
سایت اقتصاد 120

📸 بانک‌ها ۵۴۰ هزار میلیارد تومان پول اضافی قرض‌الحسنه دارند اما وام ازدواج و فرزندآوری نمی‌دهد؛ بانک مرکزی هم فقط نگاه می‌کند!

طی سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها افزایش یافته است.
 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!
سایت پرشین خودرو

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 همتی: تفاهم اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود | درآمد فروش نفت صفر شده؛ این واقعیت است که نفت صادر نمی‌کنیم | نظارت‌ بر بانک ها را تشدید می کنیم
سایت اقتصادنیوز

همتی: تفاهم اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود | درآمد فروش نفت صفر شده؛ این واقعیت است که نفت صادر نمی‌کنیم | نظارت‌ …

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.
 ویدیو/ مصرف برق برای دومین سال متوالی ۳ درصد کاهش یافت
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مصرف برق برای دومین سال متوالی ۳ درصد کاهش یافت

مدیرعامل توانیر با اشاره به رشد ۸ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۱۴۰۳ گفت: با وجود افزایش نیاز به برق و شرایط ویژه کشور، همراهی مردم در مدیریت مصرف موجب شد میزان مصرف برای دومین سال متوالی سه درصد کاهش یابد و ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات برسد.
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.
 واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند
سایت تجارت نیوز

واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای …

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: واردات خودروهایی مانند لکسوس LX600، تویوتا لندکروزر، تویوتا پرادو، نیسان پاترول، مرسدس‌بنز S450، ب‌ام‌و ۷۳۵ و خودروهای مشابه، ارتباطی با مجوزهای جانبازی ۵۰، ۷۰ و ۷۰ ویژه ندارد.