قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

محمدباقر خرازی کیست؟ + سوابق و حواشی چهره جنجالی خاندان خرازی‌ها

اخیراً خبرگزاری فارس تصاویری از محمدباقر خرازی منتشر کرده که جملاتی را به رهبر انقلاب منتسب کرده و از ۲۸ بار استعفای مسعود پزشکیان خبر می‌دهد. او که بردار صادق خرازی است و عمویش نیز کمال خرازی، تاکنون چه کنش‌های سیاسی داشته است؟
 محمدباقر خرازی کیست؟ + سوابق و حواشی چهره جنجالی خاندان خرازی‌ها

اقتصاد۲۴- از روز گذشته که خبرگزاری فارس تصاویری از ادعای محمدباقر خرازی درباره ۲۸ بار استعفای پزشکیان و انتساب جملاتی به رهبر انقلاب نشر داده، او که بردار زن مسعود خامنه‌ای، برادر صادق خرازی و برادرزاده کمال خرازی است، به شدت مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است. سید محمدباقر خرازی که از او به عنوان «دبیرکل حزب‌الله ایران» یاد می‌شود، چهره‌ای است که پیش از این نیز در اغلب اظهاراتش جنجال به پا کرده و یک‌بار در سال ۱۳۹۲، زمانی که کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شده بود، مدعی شد که در صورت رئیس جمهور شدن، تاجیکستان، ارمنستان و آذربایجان را به ایران باز می‌گرداند. این سخنان بیانیه‌های تند کشور‌ها را در پی داشت و تاجیکستان در بیانیه‌اش از محمدباقر خرازی به عنوان «این روحانی بی خبر از وضع واقعی امروزی منطقه، جهان و نظام حقوقی» یاد کرده است. واکنش جمهوری آذربایجان نیز در آن زمان بهتر از این نبود؛ به طوریکه در گزارش انتخاب در همان سال آمده است: «المان عبدالله‌اف، سخنگوی وزارت خارجه‌ی جمهوری آذربایجان در ادامه برای نقض سخنان خرازی، اظهارات توهین آمیزی در مورد ایران مطرح کرده است.»

او همچنین کسی است که به نقل از مشرق نیوز در یکی از سفر‌های تبلغاتی‌اش در زمان کاندیداتوری انتخابات به مردم بوشهر گفته بود: «توانمندی‌های بوشهر می‌تواند عرب حجازی را خنثی و چتر کشور‌های حاشیه خلیج فارس را در این منطقه کم کند.» استعفای پزشکیان؛ آن هم ۲۸ بار!

ماجرایی که این روز‌ها نام خرازی را به صدر اخبار آورد، مربوط به ادعا‌های این چهره از قول رهبر انقلاب است. خبرگزاری فارس نوشت:د «محمدباقر خرازی به نقل از رهبر انقلاب مطرح کرده که اگر آقای پزشکیان یک بار دیگر استعفا کند استعفایش را می‌پذیرم»

و در ویدئویی منتسب به او آمده است: «رسماً اعلام کردند و به خاطر همین هم اینها کاسه و کوزه شان را جمع کردند... ایشان نوشتند یک بار دیگر استعفا کنی، می‌پذیرم.»

در همین روایت همچنین ادعا‌هایی دیگر نیز مطرح شده است: «ذوالقدر، دبیر شعام را می‌خواهند تغییر دهند؛ آقای محسن رضایی را جایگزین کنند؛ و به عراقچی هم گفتند حق دخالت در مذاکرات را تحت هیچ شرایطی ندارید!» روایت رسمی؛ تکذیب ادعا

در برابر این ادعاها، ایسنا در گزارشی تأکید کرد: «پیگیری‌های خبرنگار ما نشان …





 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دکتر ولی‌الله سیف| بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد. در اقتصادی که سیاست‌ها به طور مداوم تغییر می‌کنند، مقررات دائماً دستخوش بازنگری هستند و فعالان اقتصادی نمی‌توانند آینده ر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.