قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

خبر بزرگ از تیم ملی ایران؛ یحیی گل‌محمدی گزینه جانشینی قلعه‌نویی شد؟

یحیی گل‌محمدی جدی‌ترین گزینه ایرانی برای جانشینی امیر قلعه‌نویی است.
 خبر بزرگ از تیم ملی ایران؛ یحیی گل‌محمدی گزینه جانشینی قلعه‌نویی شد؟

اقتصاد۲۴- سرنوشت نیمکت تیم ملی ایران هنوز شبیه به معما باقی مانده؛ بعد از اتمام جام جهانی و کسب نتایج نه چندان خوب توسط امیر قلعه‌نویی در آمریکا، تردید‌ها درباره توانایی فنی این مربی فزونی پیدا کرده و حالا رایزنی برای جانشینی او آغاز شده. ضمن اینکه قرارداد رسمی قلعه‌نویی با فدراسیون فوتبال ایران هم به پایان رسیده و طرفین برای تمدید قرارداد هنوز به توافق نرسیده‌اند.

در چنین شرایطی، فهرستی از جانشینان احتمالی قلعه‌نویی، متشکل از گزینه‌های داخلی و خارجی ارائه شده که اعضای هیئت‌رئیسه در حال گمانه‌زنی نهایی هستند. در واقع اگر آنها علاقه‌ای به همکاری با امیر پس از جام جهانی نداشته باشند، به سرعت باید گزینه مدنظر را معرفی کنند؛ چراکه فرصت کمی تا شروع رقابت‌های جام ملت‌های آسیا باقی مانده. اتفاقا دست آنها پر هم به نظر می‌آید؛ چون همین حالا ۲ گزینه داخلی و ۳ گزینه خارجی برای جانشینی قلعه‌نویی مطرح شده است.

آنطور که از راهروی فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد، استراماچونی، اروه رنار و دراگان اسکوچیچ به عنوان گزینه‌های خارجی فدراسیون فوتبال مطرح شده‌اند. در این بین، اسکوچیچ برای همکاری با فدراسیون مهدی تاج، با توجه به اتفاقاتی که در گذشته بین آنها رخ داده، چندان راغب نشان نداده است. دو گزینه دیگر هم در حال ارزیابی شرایط هستند و منتظر اتفاقات غیرفوتبالی در خاورمیانه هستند تا تصمیم نهایی را بگیرند. یحیی گزینه اصلی است؟

درست است اسامی سه مربی خارجی تا به الان مطرح شده ولی به نظر می‌رسد هیئت‌رئیسه تمایل به همکاری مجدد با گزینه‌های داخلی دارد. از این رو، یحیی گل‌محمدی و فرهاد مجیدی وارد فهرست شده‌اند. اگرچه یحیی به تازگی با تیم دهوک عراق به توافق رسیده و هدایت این باشگاه را به عهده گرفته ولی گفته می‌شد گزینه اصلی فدراسیون فوتبال برای جانشینی قلعه‌نویی است. به گزارش فرارو، ماجرا مربوط به بندی از قرارداد یحیی با این باشگاه عراقی است که ظاهرا در آن قید شده اگر پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی ایران به دستش برسد، می‌تواند به طور یک‌طرفه و بدون پرداخت غرامت، قراردادش با دهوک را فسخ کرده و به تهران برگردد. البته شنیده شده یحیی پیشنهاد اولیه فدراسیون را رد کرده ولی ادامه مذاکرات، می‌تواند او را به حضور در تیم ملی راغب‌تر کند.

دیگر گزینه داخلی فدراسیون …





 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 شبکه پروازی بندرعباس گسترده‌تر شد؛ دو مقصد جدید در برنامه پروازها

شبکه پروازی بندرعباس گسترده‌تر شد؛ دو مقصد جدید در برنامه پروازها

پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان از هفته آینده برقرار می‌شود و دسترسی هوایی هرمزگان به استان‌های شمالی افزایش می‌یابد.

 گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه به زیارت حرم حضرت اباالفضل عباس(ع) مشرف شد.

 سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع تلیسه ۱۴۰۵ را چگو...

 جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

معاون وزیر نیرو گفت: اکنون حدود ۳ میلیارد و ۲۱۰ میلیون متر مکعب گازوئیل ذخیره شده و نزدیک ۸۵ درصد مخازن پر شده، اما امسال سال سختی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها است.

 «طرح ضدنفوذ» مجلس، مردم را جاسوس فرض می کند | آخرین خبر

«طرح ضدنفوذ» مجلس، مردم را جاسوس فرض می کند | آخرین خبر

فرارو/متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست یک تحلیلگر سیاسی معتقد است که با انتقاد از کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان می‌گوید: نمی‌توان برای شناسایی چند جاسوس، میلیون‌ها نفر را تحت فشار گذاشت و ارتباطات علمی، رسانه‌ای و اجتماعی مردم با جهان را محدود کرد. این طر