قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۶ ساعت قبل

قیمت مسکن در تجریش چند؟ | آپارتمان در تجریش متری چند میلیون تومان؟ + جدول قیمت

قیمت خرید مسکن در تجریش با تکیه بر فایل‌های نوساز، دسترسی ممتاز و تقاضای پایدار برای سکونت در شمال تهران، همچنان در کانون توجه خریداران و سرمایه‌گذاران قرار دارد.
 قیمت مسکن در تجریش چند؟ | آپارتمان در تجریش متری چند میلیون تومان؟ + جدول قیمت

اقتصاد۲۴- طبق جدیدترین رصد‌های میدانی صورت گرفته در بازار مسکن تهران، قیمت خرید مسکن در تجریش به شرح زیر است:

 یک واحد ۹۰ متری دو خوابه با سال ساخت ۱۴۰۵، با قیمت ۴۳ میلیارد تومان معامله می‌شود. واحد دیگری، به متراژ ۱۶۰ متر سه خوابه با سال ساخت ۱۳۹۳، با قیمت ۶۲ میلیارد تومان به فروش می‌رسد.

همچنین، یک واحد ۱۰۰ متری دو خوابه با سال ساخت ۱۴۰۴، با قیمت ۵۰ میلیارد تومان برای فروش فایل شده است. یک واحد ۱۳۰ متری سه خوابه با سال ساخت ۱۳۸۹، نیز با قیمت ۵۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در دسترس خریداران قرار دارد.

منبع: اقتصادآنلاین



۵ ساعت قبل / سایت بورس 24

بازار مسکن منتظر افزایش وام بود

بورس24 : با تصویب افزایش مبلغ وام خرید مسکن و همچنین وام جعاله مسکن کارشناسان پیش‌بینی کردند بازار خرید و فروش واحدهای مسکونی بزودی از رکود خارج شود.

بانک مرکزی سقف وام خرید مسکن در تهران را از ۵۰۰ میلیون به یک میلیارد تومان افزایش داد. همچنین مبلغ وام خرید در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ کشور نیز از ۴۰۰ میلیون تومان به ۸۰۰ میلیون و در شهرهای کوچک از ۳۰۰ میلیون به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.اهرم خروج از رکود یا تسهیلات ناکافی؟

کارشناسانی که معتقدند به رونق معاملات مسکن در پی افزایش وام‌های خرید در همه شهرهای کشور هستند، رشد ۱۰۰ درصدی تسهیلات بانکی را اهرم خروج از رکود مسکن می‌دانند.

اما گروهی از تحلیلگران بازار مسکن نگاه دیگری از به تاثیرگذاری وام‌های جدید دارند.

درست است که وام خرید مسکن نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش یافته اما قیمت مسکن در طول سال‌های گذشته از این نرخ بیشتر رشد کرد.

در بازار مسکن تهران واحدهای ارزان اغلب بیش از ۳ تا ۴ میلیارد تومان قیمت دارند. همچنین در نقاطی که خریداران مسکن بیش از سایر نقاط دیگر شهر حضور دارند کف قیمت‌ها از ۶ تا ۷ میلیارد تومان شروع می‌شود.

در چنین شرایطی نمی‌توان انتظار داشت وام مسکن به ارزش یک میلیارد تومان باعث کمک به جیب خریداران شود.

البته در یکسری از شهرهایی که هنوز قیمت مسکن زیر یک میلیارد تومان یا حداکثر ۲ میلیارد تومان است می‌شود پیش‌بینی کرد وام‌های ۶۰۰ و ۸۰۰ میلیونی قادر به کمک‌رسانی به خریداران مسکن است.افزایش وام جعاله و سقف تسهیلات زوجین

بانک مرکزی در کنار افزایش وام خرید مسکن سقف وام جعاله را نیز از ۲۸۰ میلیون به ۴۰۰ میلیون افزایش داد.طی یکی دو دهه گذشته خانواده‌ها برای خرید مسکن فقط و صرفا از وام خرید استفاده نکردند و در کنار این تسهیلات سراغ وام جعاله هم رفتند.

بانک‌ها علاوه بر وام خرید مسکن برای کمک به متقاضیان وام جعاله را هم توام پرداخت می‌کنند.از طرف دیگر سقف وام زوجین به ۲ میلیارد تومان در تهران رسیده است.

بنابراین یک زوج تهرانی که قصد خرید مسکن دارد با ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان می‌تواند وارد بازار خرید خانه شود.

کارشناسان قسط ماهانه وام ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی را ۵۱ میلیون تومان اعلام می‌کنند.

این رقم از توان خیلی از زوجین حقوق‌بگیر خارج است چرا که مخارج زندگی بعضاً به این رقم هم نمی‌رسد و مبلغی که برای اجاره خانه پرداخت می‌کنند نصف این میزان است.

بنابراین تردیدهایی نسبت به خروج از رکود معاملات مسکن وجود دارد.شرایط متفاوت شهرهای کوچک و متوسط

در شهرهای کوچک و متوسط اما موضوع کمی متفاوت است. در این شهرها قیمت‌ها کمتر از تهران است و البته که مبلغ وام خرید نیز کمتر است اما سهم وام از جبران هزینه خرید بیشتر از شهر تهران خواهد بود.

بانک مرکزی در تصویب‌نامه جدید خود سقف وام ساخت را نیز افزایش داده است.وام‌های جدید ساخت با همان ارزش وام‌های خرید در شهرهای مختلف پرداخت می‌شود.پرداخت تسهیلات با اوراق مسکن

این تسهیلات چه خرید چه ساخت و چه جعاله با اوراق مسکن پرداخت می‌شود.متقاضیان وام باید اوراق ۵۰۰ هزار تومانی به تعدادی که برابر با ارزش وام شود از بورس خریداری کنند.

قیمت اوراق نیز در روزهای گذشته در کانال ۸۰ هزار تومان قرار داشت.




 قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با افزایش قیمت محصولات خود، نرخ کارخانه‌ای تمامی نسخه‌های پژو ۲۰۷ را نیز اصلاح کرد. بررسی ق...

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.

 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.

 پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

بازار طلا در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۵ در محدوده‌های حساس قیمتی قرار گرفته و قیمت طلای ۱۸ عیار بار دیگر به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شده است. در معاملات ۲۸ مرداد، طلای ۱۸ عیار تا حدود ۱۹ میلیون و ۷۵۹ هزار تومان پیش رفت و هم‌زمان اونس جهانی حوالی ۴۳۵۰ دلار معامله شد. حالا [ ]