قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

این بازیکن می‌تواند خرید بزرگ پرسپولیس باشد

پرسپولیس تا الان هشت بازیکن جدید جذب کره و احتمالاً سه یا چهار بازیکن دیگر هم جذب خواهد کرد اما نفرات تازه‌واردی که تا الان جذب شده‌اند بازیکنان معمولی نیستند.
 این بازیکن می‌تواند خرید بزرگ پرسپولیس باشد

اقتصاد۲۴- شاید برخی از هواداران پرسپولیس افسوس جدایی برخی از بازیکنان تیم‌شان را بخورند که سال‌ها در این تیم ستاره بودند و کار‌های بزرگی را رقم زدند.

بعضاً شاید بتوان گفت، تیم منتخب جداشده‌های پرسپولیس تیم جذابی خواهد شد یا اگر چندتا از این بازیکنان در آن تیم جمع شوند تیم قدرتمندی را شکل خواهند داد، اما در مورد نفرات تازه‌وارد پرسپولیس هم می‌توان رؤیاپردازی‌های منطقی کرد و شاید برخی از این خرید‌ها طی فصل آینده ستاره شوند و در تیم ملی نقش پررنگی ایفا کنند.

پرسپولیس تا الان هشت بازیکن جدید جذب کره و احتمالاً سه یا چهار بازیکن دیگر هم جذب خواهد کرد، اما نفرات تازه‌واردی که تا الان جذب شده‌اند بازیکنان معمولی نیستند.

هر چند طی دوسه هفته اخیر به گردآوری این نفرات از گل‌گهر ایراداتی وارد شده، اما کیفیت این نفرات به‌گونه‌ای بوده که شایسته پوشیدن پیراهن پرسپولیس باشند.

بیشتر آنها جزو ستاره‌های فصل گذشته یا دو فصل اخیر لیگ برتر بوده‌اند یا قرار است در آینده‌ای بسیار نزدیک جزو نفرات اصلی تیم ملی باشند. احتمال دعوت تیکدری در فیفادی شهریور

امیدوارکننده‌ترین خرید سرخ‌ها یک وینگر ۳۰ ساله اهل کرمان است. تیکدری در تیم‌های پایه مس کرمان رشد کرد و در تراکتور به فوتبال ایران معرفی شد. او در گل‌گهر یکی از بهترین‌های لیگ برتر بود و به پرسپولیس پیوست. تیکدری در ۱۷۳ بازی لیگ برتری‌اش ۱۷ گل زده و ۱۰ پاس گل داده است. او مجموعاً در تمام مسابقات ۲۷۶ بار به میدان رفته که ۳۴ گل زده و ۱۷ پاس گل داده است. تیکدری یک وینگر گلزن به حساب می‌آید که فصل قبل در ۲۶ بازی گل‌گهر ۵ گل زد و ۲ پاس گل داد.

بیشتر بخوانید:پشت پرده ابهام درباره آینده مدافع پرسپولیس/ جدایی در راه است؟

نکته عجیب اینجاست که بازیکنی با این کیفیت تاکنون فقط یک بازی ملی برای خود ثبت کرده است. تیکدری سال گذشته در بازی‌های تورنمنت کافا ۱۳ دقیقه مقابل افغانستان بازی کرد و این تنها تجربه ملی او به‌شمار می‌آید. با وجود این از آنجایی که قرار است تیکدری در پرسپولیس بدرخشد و این درخشش خیلی بیشتر از گل‌گهر به چشم خواهد آمد انتظار می‌رود او را در فهرست بعدی تیم ملی ببینیم. در بهترین حالت ممکن احتمال درخشش او در سه‌چهار بازی ابتدایی فصل بالاست و شاید او یکی از دعوت‌شده‌های پرسپولیس به تیم ملی در اولین فیفادی پیش‌رو باشد. احتمال درخشش شهرآبادی در ناگویا

پوریا شهرآبادی فقط ۲۰ سال دارد. او در گرگان به دنیا آمده و پسر فوق‌العاده ساکت و مأخوذ به حیایی است تا جایی که در اردوی اخیر تیم ملی امید که کمی شیطنت می‌کرد باعث تعجب شده بوده.

او دو فصل قبل کلاً در ۹ بازی به مدت ۲۲۹ دقیقه برای گل‌گهر به میدان رفت، اما فصل قبل در ۱۹ بازی تیمش حضور داشت که ۴ گل زد و دو پاس گل داد.

برخی از اهالی فوتبال معتقدند نام او می‌توانست در فهرست نهایی تیم ملی برای جام جهانی قرار بگیرد و شاید با توجه به فیزیک بدنی و قامت ۱۸۹ سانتیمتری و البته کیفیت و نیروی جوانی‌اش در ۲۰ سالگی می‌توانست عنصری مفیدتر از شهریار مغانلو باشد، اما شهرآبادی قبل از اردوی ترکیه از تیم ملی خط خورد.

با وجود این انتظار می‌رود این مهاجم جوان در بازی‌های آسیایی ناگویا بدرخشد.

ظاهراً او یکی از بازیکنان اصلی تیم پرستاره امید ایران در بازی‌های آسیایی است و درخشش او می‌تواند به حضور قدرتمندش در پرسپولیس و البته پیدا کردن جایگاهی ثابت در فهرست تیم ملی بعد از بازی‌های آسیایی کمک کند. محمدمهدی زارع؛ بازگشت یک ستاره به فوتبال ایران

بعد از یک انتقال ناموفق به فوتبال روسیه حالا منتظر درخشش مجدد این مدافع میانی در فوتبال ایران و لیگ برتر هستیم؛ اتفاقی که با پیراهن پرسپولیس تسریع و خیلی زود باعث خواهد شد تا او به تیم ملی برگردد.

زارع احتمالاً جزو بازیکنان نهایی تیم ملی امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا هم هست و بعد از آن می‌تواند یکی از مدافعان میانی تیم ملی باشد.

زارع با قدوقامت بلندی که دارد به کلیر شدن آسمان خط دفاع پرسپولیس کمک خواهد کرد و البته با توجه به نیروی جوانی و پتانسیلی که از آن برخوردار است باعث ارتقای کیفیت بازیسازی از این خط و استحکام دیوار چهارنفره مقابل مهاجمان حریف می‌شود.

این مدافع ۲۳ ساله متولد شیراز فصل قبل ۱۴ بازی برای اخمت گروژنی روسیه انجام داد، اما دو فصل قبل یکی از بهترین‌های لیگ برتر بود و در ۲۵ بازی برای گل‌گهر به میدان رفت.

زارع سه فصل قبل هم از نیم‌فصل دوم به ترکیب اصلی گل‌گهر رسید و پیش‌بینی می‌شود با درخشش در پرسپولیس دوباره به یکی از بهترین مدافعان میانی لیگ برتر تبدیل شده و بعد از ناگویا به تیم ملی برگردد.

منبع: ایران ورزشی





 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.