قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

بمب پرسپولیس نیمکت‌نشین شد

امیرحسین محمودی و اوستون اورونوف احتمالا در دیدار با شمس‌آذر از روی نیمکت کار را آغاز خواهند کرد.
 بمب پرسپولیس نیمکت‌نشین شد

اقتصاد۲۴- تیم فوتبال پرسپولیس در حالی پای به رقابت‌های لیگ بیست و ششم خواهد گذاشت که احتمالا محمد عمری و مهدی محبی در ترکیب اصلی حضور خواهند داشت و به عنوان وینگر بازی خواهند کرد. این دو بازیکن در تمرینات اخیر عملکرد خوبی داشتند و به همین علت مهدی تارتار با علاقه ویژه به سبک بازی آنها، قصد دارد از ابتدا به این دو بازیکن میدان بدهد.

با این حال پرسپولیس روی نیمکت هم تعدا دزیادی از بازیکنان را در اختیار خواهد داشت که میتوانند برای این تیم به میدان بروند. اوستون اورونوف و امیرحسین محمودی دو وینگر تیم پرسپولیس هستند که از روی نیمکت شاهد شروع مسابقه خواهند بود و شاید در نیمه دوم برای این تیم به کار گرفته شوند. خصوصا اورونوف که فصل گذشته هم عملکرد درخشانی در ترکیب تیم پرسپولیس داشت.

محمودی و اورونوف که دو بازیکن حاضر در جام جهانی بودند، دو بازیکنی هستند که علاوه بر قدرت دریبلینگ، میتوانند در گلسازی و گلزنی هم برای تیم پرسپولیس موثر عمل کنند و اگر بازی گره بخورد، کارگشا باشند. فصل گذشته محمودی با گلزنی مقابل چادرملو توانست نام خود را در فوتبال ایران مطرح کند و حالا شاید برای آمدن به چشم سرمربی سرخپوشان، تنها به چند دقیقه زمان نیاز داشته باشد. منبع: ورزش 3





 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران