قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

توسعه همکاری‌های راهبردی بانک تجارت و گروه فکور صنعت تهران

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با مدیرعامل گروه فکور صنعت تهران، با تأکید بر نقش مؤثر تعامل نظام بانکی و بخش صنعت در شتاب‌بخشی به طرح‌های توسعه‌ای، حمایت از تولید، اشتغال و پیشبرد پروژه‌های پیشران اقتصادی را از محور‌های مهم همکاری مشترک عنوان کرد.
 توسعه همکاری‌های راهبردی بانک تجارت و گروه فکور صنعت تهران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصاد۲۴- دکتر اخلاقی در این دیدار بر ضرورت گسترش همکاری‌های مشترک در مسیر حمایت از تولید، توسعه صنعتی و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی کشور تأکید کرد و گفت: این بانک تلاش دارد با شناخت دقیق نیاز‌های مشتریان و طراحی راهکار‌های مناسب، زمینه پشتیبانی مؤثرتر از فعالیت‌های مولد و ارزش‌آفرین را فراهم کند.

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های صنعتی در مناطق کمتر برخوردار، نقش‌آفرینی بانک تجارت در این مناطق را بخشی از رویکرد توسعه‌ای این بانک دانست و افزود: حمایت از پروژه‌هایی که در مناطق کمتر برخوردار اجرا می‌شوند، علاوه بر کمک به ایجاد اشتغال پایدار، به تقویت زیرساخت‌ها، افزایش ظرفیت‌های تولیدی و تحقق توسعه متوازن کشور منجر خواهد شد.

مدیرعامل بانک تجارت در این دیدار با اشاره به رویکرد این بانک در همراهی با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و صنعتی کشور، اظهار داشت: حمایت از بخش تولید و کمک به تسریع اجرای طرح‌های توسعه‌ای، از اولویت‌های بانک تجارت در تعامل با فعالان اثرگذار اقتصادی است. …




 اخبار جدید

 آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان

یک پژوهشگر برجسته تاریخ حواس (به‌ویژه بویایی) معتقد است کودکان باید آموزش ببینند که چگونه بوها را شناسایی و درک کنند. به گفته دکتر ویل تالت (Will Tullett)، این آموزش نه‌تنها به افزایش سلامت روان و احساس خوب کمک می‌کند، بلکه درک ما را از جهان پیرامون نیز عمیق‌تر می‌سازد. او تأکید دارد که بویایی، برخلاف تصور رایج، نقشی کلیدی در سلامت عاطفی و حتی روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند.

 نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد

«غلامحسین درزی» سفیر و کاردار ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت با بیان اینکه اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، ماهیتی سیاسی دارند و نه فنی گفت: قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده و رسیدگی به موضوع هسته ای ایران به پایان رسیده و عدم اشاعه نیز از دستور کار شورا حذف شده است.

 پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن

رکناسیاسی:رییس جمهور گفت: با هیچ‌کس دعوا نداریم؛ نه چپ و راست و نه مذهبی و غیرمذهبی. حل مسئله که به باور و اعتقاد افراد ارتباطی ندارد.

 بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای تداوم سیاست ناکارآمد فشار اقتصادی علیه ایران اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ روز دوشنبه هفته آینده یک بانک بزرگ را تحریم خواهد کرد.

 فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم
۲۳ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که استایل‌های ساده و قابل پیش‌بینی دیگر تنها انتخاب ستاره‌ها نیستند.

 جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد

روزنامه پاکستانی «داون» در تحلیلی پیرامون پیامدهای حوادث یازده سپتامبر پس از سپری شدن ۲۵ سال از لشکرکشی ایالات متحده و ناتو به افغانستان نوشت: این یک عملیات ضد تروریستی نبود بلکه جنگی امپریالیستی و گسترده بود و جامعه جهانی همچنان قیمت این سیاست‌های تهاجمی آمریکا و نیز تداوم ماجراجویی‌های نادرست آن علیه جمهوری اسلامی ایران را می‌پردازد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026