قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

امام جمعه شیراز: خون‌خواهی رهبر شهید به یک فرهنگ تبدیل شود

نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز با تأکید بر اینکه خون‌خواهی رهبر شهید نباید به یک اقدام محدود تقلیل پیدا کند، گفت: همان‌گونه که در مورد امام حسین(ع) طالب خونخواهی صالح حضرت هستیم، درباره رهبر شهید نیز باید مسئله انتقام تا رسیدن به نتیجه نهایی در قالب یک فرهنگ دنبال شود.
 امام جمعه شیراز: خون‌خواهی رهبر شهید به یک فرهنگ تبدیل شود

به گزارش تجارت نیوز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز جمعه ۲۳ مرداد در خطبه‌های نماز جمعه شیراز با اشاره به فرارسیدن چهلمین روز دفن پیکر رهبر شهید اظهار کرد: چهلمین روز دفن رهبر عزیز و شهیدمان در هفته پیش رو قرار دارد و این مناسبت با شهادت امام حسن عسکری(ع) نیز مقارن شده است؛ بنابراین مؤمنان باید متناسب با این مناسبت‌ها، ادب و احترام لازم را به جا آورند.

وی با تأکید بر اینکه خون‌خواهی رهبر شهید باید به یک فرهنگ تبدیل شود، گفت: همان‌گونه که در مورد امام حسین(ع) طالب خونخواهی صالح حضرت هستیم، درباره رهبر شهید نیز باید مسئله انتقام تا رسیدن به نتیجه نهایی در قالب یک فرهنگ دنبال شود.

آیت‌الله دژکام با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: انتقام خون حاج قاسم تنها به معنای کشتن قاتلان او نیست؛ بلکه انتقام واقعی، مفهومی بسیار بزرگ‌تر دارد و خروج آمریکا از غرب آسیا بخشی از تحقق این هدف است.

وی افزود: نباید مفهوم انتقام را کوچک کنیم و تصور کنیم اگر فردی را در مقابل به شهادت رساندیم، مسئله تمام شده است؛ هدف خون‌های مقدسی که در راه دین و انقلاب ریخته شده، بسیار بزرگ‌تر از این است.

امام جمعه شیراز ادامه داد: البته اقدامات نظامی و دفاعی در جای خود انجام می‌شود و نیروهای نظامی، مسئولان و ملت‌های آزاده هر اقدامی را که در این مسیر لازم باشد انجام خواهند داد، اما نباید هدف نهایی را به یک اقدام محدود تقلیل دهیم. کشور با قانون اداره می‌شود

آیت‌الله دژکام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره بنزین و انرژی اظهار کرد: مسئله بنزین تنها بخشی از موضوع اقتصادی کشور است و مسئله اصلی‌تر، سیاست انرژی است که باید درباره آن تصمیم روشن و مبتنی بر قانون اتخاذ شود.

وی با انتقاد از برخی واکنش‌ها به تصمیمات دولت گفت: گاهی در فضای رسانه‌ای و مجازی به گونه‌ای صحبت می‌شود که گویی دولت فعلی به‌تازگی تصمیمی گرفته و مردم باید صرفاً نسبت به آن واکنش نشان دهند، در حالی که مسائل مربوط به انرژی سال‌هاست در قوانین کشور مطرح شده است.

آیت‌الله دژکام تأکید کرد: دولت‌های مختلف ممکن است نماینده نگاه‌های سیاسی متفاوت باشند، اما در یک مسئله مشترک‌اند و آن، ضرورت حرکت در چارچوب قانون است؛ قانون بر همه حاکم است.

وی …



 پزشکیان: باید از شرایط نه جنگ نه صلح خارج شویم
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: باید از شرایط نه جنگ نه صلح خارج شویم

 رئیس جمهور در مراسم روز پزشک گفت: مقام معظم رهبری شهید، بنده خدمت ایشان بودم و در سخنرانی‌هایی هم که داشتند، علناً اعلام کردند که باید از این وضعیت نه جنگ نه صلح خارج شویم.

 ده‌ها نمازگزار در نیجریه ربوده شدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ده‌ها نمازگزار در نیجریه ربوده شدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

افراد مسلح ده‌ها نمازگزار را حین برگزاری نماز جمعه در ۴ منطقه نیجریه ربودند.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...