قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۴

درمان پیشرفته سرطان در گرو هزینه‌های سرسام‌آور و بیمه ناکافی / یک ویال داروی سرطان ده‌ها میلیون تومان قیمت دارد + اینفوگرافی

در حال حاضر بخشی از ایمونوتراپی‌ها می‌توانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند، اما نمی‌توان گفت تمام داروهای ایمونوتراپی به‌طور کامل بیمه هستند. این تفاوت بسیار مهم است. در سال‌های اخیر با راه‌اندازی و توسعه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، پوشش درمانی بیماران مبتلا به سرطان گسترش پیدا کرده است.
 درمان پیشرفته سرطان در گرو هزینه‌های سرسام‌آور و بیمه ناکافی / یک ویال داروی سرطان ده‌ها میلیون تومان قیمت دارد + اینفوگرافی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، ایمونوتراپی سرطان در فاصله سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۵ مسیر متفاوتی را در ایران  طی کرده است؛ روشی که در ابتدای دهه ۱۳۹۰ هنوز درمانی نوظهور و گران‌قیمت محسوب می‌شد، امروز به یکی از ارکان درمان برخی سرطان‌های پیشرفته تبدیل شده است. داروهایی مانند پمبرولیزومب، نیوولومب، آتزولیزومب و ایپیلیمومب اکنون در کشورهای متعددی مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای طیف وسیعی از سرطان‌ها مجوز گرفته‌اند.

با این حال، گسترش این درمان به معنای ارزان شدن آن نیست. قیمت داروهای برند در بسیاری از کشورها همچنان بسیار بالاست و در ایران نیز هر ویال برخی داروهای ایمونوتراپی می‌تواند ده‌ها میلیون تومان قیمت داشته باشد. تفاوت مهم این است که در ایران، تولید نمونه‌های داخلی و بیوسیمیلارها و همچنین حمایت‌های بیمه‌ای و صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، در برخی موارد می‌تواند سهم پرداختی بیمار را کاهش دهد.

ایمونوتراپی از کجا آغاز شد؟/ امروز پمبرولیزومب برای بیش از ۴۰ وضعیت درمانی مختلف سرطان مجوز دارد …




 اخبار جدید

 نسخه وزارت بهداشت برای بازگشایی مدارس؛ تهویه، بهداشت و تغذیه سالم | امسال یک بیماری تنفسی دیگر هم داریم؛ سیاه سرفه!
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نسخه وزارت بهداشت برای بازگشایی مدارس؛ تهویه، بهداشت و تغذیه سالم | امسال یک بیماری تنفسی دیگر هم داریم؛ سیاه سرفه!

با بازگشایی مدارس و آغاز فصل پاییز، نگرانی درباره افزایش بیماری‌های تنفسی و واگیر بیشتر می‌شود؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تأکید بر تهویه کلاس‌ها، رعایت بهداشت و واکسیناسیون، خواستار آموزش مستمر دانش‌آموزان و خانواده‌ها شد.

 داروهای گیاهی باید از مسیر داروخانه عرضه شوند
۳۲ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

داروهای گیاهی باید از مسیر داروخانه عرضه شوند

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده‌های طبیعی و داروهای گیاهی باید از مسیر داروخانه عرضه شوند و فروش اینترنتی این محصولات نیز در صورت انجام از طریق داروخانه و تحت نظارت مسئول فنی، امکان‌پذیر است.

 هشدار درباره تبلیغات گمراه‌کننده نمک‌های رنگی؛ سلامت را فدای باورهای فضای مجازی نکنید
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

هشدار درباره تبلیغات گمراه‌کننده نمک‌های رنگی؛ سلامت را فدای باورهای فضای مجازی نکنید

کارشناس ارشد کنترل کیفی مواد غذایی شبکه بهداشت ابهر، با هشدار نسبت به انتشار اطلاعات نادرست و شایعات در حوزه سلامت، گفت: تبلیغات و ادعاهای غیرعلمی درباره سالم‌تر بودن نمک‌های دریا، هیمالیا، صورتی و برخی نمک‌های معدنی نسبت به نمک یددار تصفیه‌شده، می‌تواند سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.

 آغاز به کار شبکه ملی مراقبت سرطان از مهر/ رایگان شدن بدون قید و شرط درمان سرطان مطرح نیست
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

آغاز به کار شبکه ملی مراقبت سرطان از مهر/ رایگان شدن بدون قید و شرط درمان سرطان مطرح نیست

دبیر کمیته ملی پیشگیری و کنترل سرطان وزارت بهداشت، با تشریح جزئیات شبکه ملی مراقبت سرطان، از آغاز فاز نخست این شبکه با تمرکز بر سرطان پستان از مهرماه خبر داد و گفت: رایگان شدن درمان سرطان به معنای رایگان شدن بدون قید و شرط همه خدمات و داروها نیست و هدف، کاهش پرداخت از جیب بیماران در چارچوب شبکه است.

 مجوز محصول سلامت محور به معنی اجازه برای هرگونه ادعای تبلیغاتی نیست
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

مجوز محصول سلامت محور به معنی اجازه برای هرگونه ادعای تبلیغاتی نیست

سرپرست دفتر حقوقی سازمان غذا و دارو گفت: صرف برخورداری یک فرآورده از مجوز، به معنی مجاز بودن تمامی ادعاهایی نیست که ممکن است در تبلیغات برای آن مطرح شود و هر ادعای تبلیغاتی باید از حیث محتوا، مستندات، نحوه بیان و انطباق با مجوز صادر شده مورد توجه قرار گیرد.

 هورمون‌درمانی در دوران یائسگی برای سلامت قلب مفید است
۳ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

هورمون‌درمانی در دوران یائسگی برای سلامت قلب مفید است

بر اساس یک مطالعه جدید، شروع هورمون‌درمانی در دوران یائسگی ممکن است خطر سکته قلبی و سکته مغزی را در زنان کاهش دهد.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026