قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

قیمت طلا و سکه چقدر تغییر کرد؟

طی هفته گذشته تا امروز افزایش جزئی را تجربه کرده و هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۳۱۰ هزار تومانی به ۱۹ میلیون و ۱۱۵ هزار تومان رسیده است، اما در طرف مقابل حباب سکه با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی به دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسیده که کمترین میزان حباب قیمتی سکه طی دو سال گذشته است.
 قیمت طلا و سکه چقدر تغییر کرد؟

به گزارش تجارت نیوز، نادر بذرافشان درباره وضعیت بازار طلا و سکه در هفته گذشته اظهار کرد: از شنبه هفته گذشته تا امروز ۲۴ مردادماه بازارهای جهانی با نوسانات افزایشی و کاهشی همراه بودند، اما در مجموع از ابتدای هفته گذشته تا امروز، بهای هر اونس طلا ۳۴ دلار افزایش به ۴۳۷۶ دلار رسیده است.

وی افزود: علاوه بر افزایش نسبی قیمت اونس جهانی طلا، بازار داخلی در هفته گذشته به علت افزایش نرخ ارز نیز روندی افزایشی را تجربه کرد و در این مدت، هر مثقال طلای ۱۷ عیار با یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان افزایش به ۸۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با رشد ۳۱۰ هزار تومانی به ۱۹ میلیون و ۱۱۵ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی طرح جدید طی هفته گذشته دو میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به ۱۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با رشد دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، ۱۸۸ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

بذرافشان گفت: نیم‌سکه نیز طی هفته گذشته ۷۰۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به ۹۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه نیز با ۴۰۰ هزار  تومان افزایش، ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد و سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز بدون تغییر  ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار قیمت گذاری شد.

وی درباره حباب سکه نیز اظهار کرد: حباب سکه طی هفته گذشته تا امروز با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی به دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسیده که طی دو سال گذشته کمترین میزان حباب سکه و در حداقل حباب قیمتی قرار دارد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: طی ماه‌های اخیر و با همزمانی ماه‌های محرم و صفر شاهد کاهش تقاضا در بازار سکه و طلا بودیم که با پایان ماه صفر و افزایش اعیاد و مراسمات، پیش بینی ما این است که بازار با افزایش نسبی تقاضا در قیاس با ماه‌های اخیر روبرو شود و در کنار آن انتظار داریم که با مدیریت بانک مرکزی و ثبات در بازار ارز، شاهد تثبیت قیمت طلا و ثبات بازار طلا باشیم و بتوانیم شاهد رونق گرفتن معاملات در بازار شویم.

منبع: ایسنا





 وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد

برنا - گروه اقتصادی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، می‌توانیم مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش...

 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس
۵ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس

قیمت بیت کوین و طلا در معاملات روز جمعه با افزایش قابل توجهی همراه شدند؛ زیرا سرمایه‌گذاران نگران هستند مداخله وزارت خزانه‌داری آمریکا در بازار اوراق قرضه، فشار بیشتری بر ارزش دلار وارد کند.

 یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات
۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی: جزییات واریز واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 چافست حاشیه سود ناخالص را هدف گرفت
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست حاشیه سود ناخالص را هدف گرفت

شرکت افست در کنفرانس اطلاع‌رسانی خود اعلام کرد با بهبود نرخ قراردادها نسبت به سال ۱۴۰۱، حاشیه سود ناخالص شرکت در شرایط عادی در محدوده ۲۰ درصد پیش‌بینی می‌شود. این شرکت کنترل هزینه‌ها و رشد درآمدها را عوامل اصلی پایداری این سطح از سودآوری دانست.

 چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران
۱۰ ساعت قبل / سایت اکونگار

چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران

یک کارشناس حقوقی گفت: از منظر قانون کار و مقررات تأمین اجتماعی، تعهد کارفرما به پرداخت به‌موقع حق بیمه، اعم از پایه یا تکمیلی، تکلیفی قطعی و غیرقابل چشم‌پوشی است. کارگران نباید در بیمارستان‌ها نگران و سرگردان باشند.